Igen azokra gondoltam.springfield írta: Arra gondolsz hogy hackeljem meg a telót? Na az kizárt! Annyit nem ér az a pittyengetés....

Igen azokra gondoltam.springfield írta: Arra gondolsz hogy hackeljem meg a telót? Na az kizárt! Annyit nem ér az a pittyengetés....
Inkább hungaryblindghost írta:a navifirm már látja az E52 RM-469 51.18 CV UK GB fw-jét. már épp ideje volt !!! jöhet au EU-is !)))))
Lehet hogy a T-sekkel van gond, mert egyik partnercégünk is E52-őt használ, és ők is panaszkodnak rá, és szintén T-sek, T-s szoftal.Damir írta: Nekem ez a második, eddig semmi problémám nem volt velük...
Bebuktad, mindkettő T-s volt, T-s szoftverrelShyciii írta:Lehet hogy a T-sekkel van gond, mert egyik partnercégünk is E52-őt használ, és ők is panaszkodnak rá, és szintén T-sek, T-s szoftal.Damir írta: Nekem ez a második, eddig semmi problémám nem volt velük...
Damir írta:Bebuktad, mindkettő T-s volt, T-s szoftverrelShyciii írta:Lehet hogy a T-sekkel van gond, mert egyik partnercégünk is E52-őt használ, és ők is panaszkodnak rá, és szintén T-sek, T-s szoftal.Damir írta: Nekem ez a második, eddig semmi problémám nem volt velük...