Nokia N97 mini

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
Mephee
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5800XM
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia N97 mini

Hozzászólás Szerző: Mephee »

Sziasztok!

RM-555 -re tudna mondani nekem valaki egy fuggetlen fw product kodot, amelyben elerheto az orosz es a magyar nyelv is (ha nincs ilyen, akkor olyat amiben orosz nyelv van). Elore is koszonom!

Udv.
McCl@ne
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N97 mini

Hozzászólás Szerző: McCl@ne »

Sziasztok!
Egy valószínűleg ismert probléma miatt regisztráltam ide, remélem találok megoldást... Friss n97 mini tulaj vagyok, eddig nagyon elégedett, de van egy olyan gondom, hogy a videók elakadnak néhány mp után. A hang megy tovább szépen, de a kép áll. Gondolom nem én vagyok az első, aki belefut ebbe, biztos van megoldás is, de nem igazán akarnék végigolvasni ezért 184 oldalt... ha valaki megtenné, hogy röviden összefoglalja, mi a teendő, nagyon megköszönném!

McC
sheffy
1. szint
1. szint
Készüléktípus: HTC Touch Pro 2

Hozzászólás Szerző: sheffy »

Mephee írta:Sziasztok!

RM-555 -re tudna mondani nekem valaki egy fuggetlen fw product kodot, amelyben elerheto az orosz es a magyar nyelv is (ha nincs ilyen, akkor olyat amiben orosz nyelv van). Elore is koszonom!

Udv.
N97 mini-re RM-555 Product kódok v12.0.110-es verzió számmal:
0585099: RM-555_EMEA_RUSSIA QW CB
0585128: RM-555_EMEA_RUSSIA QW Garnet
0591849: RM-555_EMEA_RUSSIA QW1 White

Magyar szerintem nincsen benne de az orosz az 1000 százalék, és szolgáltató mentes a szoftver is.
Remélem tudtam segíteni!
sheffy
1. szint
1. szint

McCl@ne írta:Sziasztok!
Egy valószínűleg ismert probléma miatt regisztráltam ide, remélem találok megoldást... Friss n97 mini tulaj vagyok, eddig nagyon elégedett, de van egy olyan gondom, hogy a videók elakadnak néhány mp után. A hang megy tovább szépen, de a kép áll. Gondolom nem én vagyok az első, aki belefut ebbe, biztos van megoldás is, de nem igazán akarnék végigolvasni ezért 184 oldalt... ha valaki megtenné, hogy röviden összefoglalja, mi a teendő, nagyon megköszönném!

McC
Valószinűleg fel kell raknod egy rendes filmlejátszó programot, mert a gyárinál szokott ilyen lenni.
Én nem nézek filmet telefonon de DivX player-t szerintem ha felrakod azzal kell működnie, illetve érdemes előtte a filmet lekonvertálni hogy ne a komplett 700 megás filmmel szenvedjen a készülék.

De aki járatosabb ebben majd kiegészít, én első körben keresnék valami jó filmlejátszót.
Rossi
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: Rossi »

Rossi írta:
pll írta: Ha átírtad, és NSU/OVI-val frissítetted akkor elvileg a gari már ugrott. Ha phoenix-szel flashelted és visszaírtad akkor van esélyed, bár nyilvánvaló, hogy a T-s fw nem véletlen tűnt el.
A plexi pedig nekem soha sem lógott, pedig két minit is használtam korábban.
NSU val frissítettem. Így már ne is próbáljam szervizbe adni? A kattogás nem mindig érzékelhető, csak akkor ha nagyon óvatosan nyomom meg a plexit. Próbáltam ma mutatni egy srácnak, meg az asszonynak, de egyikőjük sem tudta miről beszélek. Magyarul nem vészes, de egy ponton máshogyan hajlik a plexi, mint máshol.
Ha szervizeltetem és észreveszik az átírt pc-t, akkor mi van? Nem ingyen csinálják meg, vagy meg sem csinálják?
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

Ha leellenőrzik akkor buktad a garit, pénzért megcsinálják. É lehet, hogy nem ellenőrzik le.
Rossi
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: Rossi »

Damir írta:Ha leellenőrzik akkor buktad a garit, pénzért megcsinálják. É lehet, hogy nem ellenőrzik le.
Köszi a választ. Visszaviszem, mert engem idegesit a plexi kattanása. Viszont aki nézte senki nem vette észre....:)))
JeffCo
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia n97 mini

Hozzászólás Szerző: JeffCo »

Emberek, nektek nem lassú a telefon?

Eddig az e71-esem villámgyors volt, de kb 1 hónapja váltottam az n97 minire és nagyon lassú. A kijelző forgatása legalább 2 másodperc, kicsúsztatom a kilejzős és néha eltelik 3 mp is, míg előjön a kép. Tegnap pl. 4 mp telt el addig, amíg bejövő hívásnál mutatta, hogy ki a hívó fél.

Ehhez képest tegnap cimborámnak a HTC Legendjét néztem és komolyan mondom villámgyors a telefon.

Most csak az én készülékem ennyire lassú és vigyem szervízbe vagy ez típushiba és vegyek HTC-t? Eddig csak Nokiáim voltak, ha egy mód van rá,m maradnék a márkánál...
sheffy
1. szint
1. szint

JeffCo írta:Emberek, nektek nem lassú a telefon?

Eddig az e71-esem villámgyors volt, de kb 1 hónapja váltottam az n97 minire és nagyon lassú. A kijelző forgatása legalább 2 másodperc, kicsúsztatom a kilejzős és néha eltelik 3 mp is, míg előjön a kép. Tegnap pl. 4 mp telt el addig, amíg bejövő hívásnál mutatta, hogy ki a hívó fél.

Ehhez képest tegnap cimborámnak a HTC Legendjét néztem és komolyan mondom villámgyors a telefon.

Most csak az én készülékem ennyire lassú és vigyem szervízbe vagy ez típushiba és vegyek HTC-t? Eddig csak Nokiáim voltak, ha egy mód van rá,m maradnék a márkánál...
Szerintem a te készülékeddel van valami mert nálam a kijelző elforgatása fél másodperc (tényleg villámgyors) ha kitolom a bill-t csak azért kell 1 másodpercet várni mert nagy felbontású kép van beállítva háttérnek és át kell igazítsa mivel változik a felbontás.
Próbáld meg hardresetelni valamint nézd meg a szoft verzióját 12-es a legfrissebb ha nem azt használod mindenképpen frissíts!
drake73
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: drake73 »

Sziasztok,

N97 mini készülékem van. Minden OK, de azt nem tudom megoldani, ha használom a FB alkalmazást és ott katt izé bök egy hírre, akkor megnyílik egy böngésző. Ez a tel. böngészője. Én azt szeretném ha az OPERA MINI -m hívódna meg. Meg lehet ezt oldani vhogy?
Előre is kösz, ha vki tud rá vmit.
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”