Teló formázása

Symbian rendszerű telefonok formatálásával és memóriakezelésével kapcsolatos témák
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Re: Teló formázása

Hozzászólás Szerző: potter55 »

Pöttye írta: Nagy baj van a telefonommal, mert nálam egyik módszer sem működik :sad:
Első körben eltűnt a számológép funkció, aztán a web n walk ikonja is átváltott, mostpedíg ott tartok hogy ha középső gommbal megkísérlek belépni a menübe egyszerűen kikapcsol, majd vissza. A tetejében még az NSU-val sem tudom frissíteni.
Ha tudna valaki segíteni, nagyon hálás lennék! THX ^^
Ha Nokia 6233-ad van akkor azok nem fognak működni. Rakd újra a szoftvert és utána szerintem helyre áll a dolog. Ezzel vagy ezzel tudod újra rakni a szoftvert. Ha még kérdésed van azzal kapcsolatban akkor ott tegyed fel.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
t-omi
1. szint
1. szint
Készüléktípus: S2 Rootbox 4.1 S4 I9505XXUBMF4
Has thanked: 15 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: t-omi »

Helló nekem azst írja hogy hibás link XD :(
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

t-omi írta:Helló nekem azst írja hogy hibás link XD :(
Milyen link? Mert van egy pár ebben a témában. Amit én linkeltem azok jó.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
semetka
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia N8 + Nokia 6120c
Has thanked: 2 times
Been thanked: 11 times

Hozzászólás Szerző: semetka »

Rég agyalok már rajta hogy formázom a telóm (6120c),mert amióta megvettem azóta nem volt formázva, és most van 2 és fél éves. A sok telepíteés uninstall után már van rajta szemét rendesen. Azt akarom kérdezni hogy ha leformázom a telót meg a karit is formázom akkor ha visszarakom a képeket akkor elölről kezdi sorszámozni vagy folytatja?
amarthia
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia 5230
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: amarthia »

helo

uj vagyok. nem tudom hogy kezdjem.millio kerdesem lenne. a legfontosabb: a 5230 as nak nagyon hamar megtelt a "C"-je, nem tudom mit es hogy lehet attenni a memoriakartyara ami most mar 16 GB, de meg arra is kiirja, hogy nincs eleg hely pedig 14 belole ures. Tud valaki valami okosat.?

koszi
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Hozzászólás Szerző: moco »

amarthia írta:helo
uj vagyok. nem tudom hogy kezdjem.millio kerdesem lenne. a legfontosabb: a 5230 as nak nagyon hamar megtelt a "C"-je, nem tudom mit es hogy lehet attenni a memoriakartyara ami most mar 16 GB, de meg arra is kiirja, hogy nincs eleg hely pedig 14 belole ures. Tud valaki valami okosat.?
koszi
szia. amikor telepíted a programokat, ugye megkérdezi a többség, hogy mit választasz, hova telepítse. na ilyenkor kell kiválasztani a memória kártyát..persze vannak olyan programok, amik alapból a c-re települnek. amit lehet, telepítsd a memóriakártyára.
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
Mikeee
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E75

Hozzászólás Szerző: Mikeee »

Sziasztok!

Lenne egy olyan problémám,hogy nem igazán működik nálam a teló formázása,próbáltam több félét is pl:*#7370#,*#7780#kikapcsolás után 3 gomb nyomkodósat is stb...
A lényeg annyi hogy hogy az e-mail-ek is megmaradtak a névjegyzék is és a telepített programok listája,a mailek miatt szeretném törölni az egészet mert újból megakarom csinálni,de nem tudom őket törölni sehogy sem,ill. úgy engedi eltávolítani hogy kapcsolat szükséges hozzá,de az meg adott,na mind1,várom a segítségeteket!
Köszi előre is!
Üdv!
Mikeee

Ui: A telom E75
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

Mikeee írta:Sziasztok!

Lenne egy olyan problémám,hogy nem igazán működik nálam a teló formázása,próbáltam több félét is pl:*#7370#,*#7780#kikapcsolás után 3 gomb nyomkodósat is stb...
A lényeg annyi hogy hogy az e-mail-ek is megmaradtak a névjegyzék is és a telepített programok listája,a mailek miatt szeretném törölni az egészet mert újból megakarom csinálni,de nem tudom őket törölni sehogy sem,ill. úgy engedi eltávolítani hogy kapcsolat szükséges hozzá,de az meg adott,na mind1,várom a segítségeteket!
Köszi előre is!
Üdv!
Mikeee

Ui: A telom E75
Szia!

Pontosítanád a "nem működik" dolgot? Nekem eddig minden telefonon ment, érdekes, hogy neked nem :roll:
vik13
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia e52

Hozzászólás Szerző: vik13 »

hello.

nokia e52-m van és formázni akarom és ha leformázom akkor visszaáll gyári állapotára? nem kell semmit újra telepítenem vagy ilyesmi? a telo am gyári T mobile os. nem lett rátelepítve semmi. köszi
MrAngelo
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
Has thanked: 52 times
Been thanked: 86 times

Hozzászólás Szerző: MrAngelo »

vik13 írta:hello.

nokia e52-m van és formázni akarom és ha leformázom akkor visszaáll gyári állapotára? nem kell semmit újra telepítenem vagy ilyesmi? a telo am gyári T mobile os. nem lett rátelepítve semmi. köszi
Formázhatod nyugodtan. Olyan lesz, mintha most vetted volna ki a dobozból. ;)
Válasz küldése

Vissza: “Formatálás és memóriagondok”