Ha Nokia 6233-ad van akkor azok nem fognak működni. Rakd újra a szoftvert és utána szerintem helyre áll a dolog. Ezzel vagy ezzel tudod újra rakni a szoftvert. Ha még kérdésed van azzal kapcsolatban akkor ott tegyed fel.Pöttye írta: Nagy baj van a telefonommal, mert nálam egyik módszer sem működik
Első körben eltűnt a számológép funkció, aztán a web n walk ikonja is átváltott, mostpedíg ott tartok hogy ha középső gommbal megkísérlek belépni a menübe egyszerűen kikapcsol, majd vissza. A tetejében még az NSU-val sem tudom frissíteni.
Ha tudna valaki segíteni, nagyon hálás lennék! THX ^^
Teló formázása
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Re: Teló formázása
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Milyen link? Mert van egy pár ebben a témában. Amit én linkeltem azok jó.t-omi írta:Helló nekem azst írja hogy hibás link XD
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia N8 + Nokia 6120c
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 11 times
Rég agyalok már rajta hogy formázom a telóm (6120c),mert amióta megvettem azóta nem volt formázva, és most van 2 és fél éves. A sok telepíteés uninstall után már van rajta szemét rendesen. Azt akarom kérdezni hogy ha leformázom a telót meg a karit is formázom akkor ha visszarakom a képeket akkor elölről kezdi sorszámozni vagy folytatja?
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia 5230
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
helo
uj vagyok. nem tudom hogy kezdjem.millio kerdesem lenne. a legfontosabb: a 5230 as nak nagyon hamar megtelt a "C"-je, nem tudom mit es hogy lehet attenni a memoriakartyara ami most mar 16 GB, de meg arra is kiirja, hogy nincs eleg hely pedig 14 belole ures. Tud valaki valami okosat.?
koszi
uj vagyok. nem tudom hogy kezdjem.millio kerdesem lenne. a legfontosabb: a 5230 as nak nagyon hamar megtelt a "C"-je, nem tudom mit es hogy lehet attenni a memoriakartyara ami most mar 16 GB, de meg arra is kiirja, hogy nincs eleg hely pedig 14 belole ures. Tud valaki valami okosat.?
koszi
- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Nem: Nő
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
szia. amikor telepíted a programokat, ugye megkérdezi a többség, hogy mit választasz, hova telepítse. na ilyenkor kell kiválasztani a memória kártyát..persze vannak olyan programok, amik alapból a c-re települnek. amit lehet, telepítsd a memóriakártyára.amarthia írta:helo
koszi
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !!
S10+ Dual / SGS4
S10+ Dual / SGS4
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E75
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám,hogy nem igazán működik nálam a teló formázása,próbáltam több félét is pl:*#7370#,*#7780#kikapcsolás után 3 gomb nyomkodósat is stb...
A lényeg annyi hogy hogy az e-mail-ek is megmaradtak a névjegyzék is és a telepített programok listája,a mailek miatt szeretném törölni az egészet mert újból megakarom csinálni,de nem tudom őket törölni sehogy sem,ill. úgy engedi eltávolítani hogy kapcsolat szükséges hozzá,de az meg adott,na mind1,várom a segítségeteket!
Köszi előre is!
Üdv!
Mikeee
Ui: A telom E75
Lenne egy olyan problémám,hogy nem igazán működik nálam a teló formázása,próbáltam több félét is pl:*#7370#,*#7780#kikapcsolás után 3 gomb nyomkodósat is stb...
A lényeg annyi hogy hogy az e-mail-ek is megmaradtak a névjegyzék is és a telepített programok listája,a mailek miatt szeretném törölni az egészet mert újból megakarom csinálni,de nem tudom őket törölni sehogy sem,ill. úgy engedi eltávolítani hogy kapcsolat szükséges hozzá,de az meg adott,na mind1,várom a segítségeteket!
Köszi előre is!
Üdv!
Mikeee
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Szia!Mikeee írta:Sziasztok!
Köszi előre is!
Üdv!
Mikeee
Pontosítanád a "nem működik" dolgot? Nekem eddig minden telefonon ment, érdekes, hogy neked nem
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia e52
hello.
nokia e52-m van és formázni akarom és ha leformázom akkor visszaáll gyári állapotára? nem kell semmit újra telepítenem vagy ilyesmi? a telo am gyári T mobile os. nem lett rátelepítve semmi. köszi
nokia e52-m van és formázni akarom és ha leformázom akkor visszaáll gyári állapotára? nem kell semmit újra telepítenem vagy ilyesmi? a telo am gyári T mobile os. nem lett rátelepítve semmi. köszi
- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 86 times
Formázhatod nyugodtan. Olyan lesz, mintha most vetted volna ki a dobozból.vik13 írta:hello.