Garmin Mobile XT

GPS-ekkel kapcsolatos témák
SteveBeard
3. szint
3. szint
Készüléktípus: N95 _ ZTE Blade_S3 Mini
Has thanked: 15 times
Been thanked: 3 times

Re: Garmin Mobile XT

Hozzászólás Szerző: SteveBeard »

digipen írta:.
Szia!
Itt válaszoltam ;)
digipen
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E52
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: digipen »

SteveBeard!
Nagyon köszi a választ, de lehet hogy kihagyom az újabb progit, már kezdek megbolondulni ettől a sok kinylódástól, igaz hogy élvezem de hát nemsokára itt
a túra ideje és menni kell. Úgy döntöttem, hogy újabb útvonalpontok beszúrásával közelítem a készülékeken kétféle útvonaltervezést.
Mégegyszer köszi!
Sityu1990
Újonc
Újonc
Készüléktípus: X6

Garmin Mobile XT

Hozzászólás Szerző: Sityu1990 »

Sziasztok!

Olyan problémám lenne hogy mikor elfordítom a telót, a térkép teljesen szét csúszik. Tudtok vmi ötletet hogy hogyan tudnám ezt korigálni??

Előre is köszi.
k_janos
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E51

Hozzászólás Szerző: k_janos »

ha elfordítom, nekem is szétcsúszik, meg másoknak is. Lehet nem mindenkinek. Lehet ez egy térkép hibája, de nekem az elején, emléxem, akkor még ne mcsinálta :(
csabics
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Note 4 The Best
Nem: Férfi
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: csabics »

Sziasztok segítséget kérnék abban ,hogyan telepitsem az itt az oldalon található Garmin 5-00.20 verziót
Windows mobilra?
Samsung I 8000 Omnia 2
olyan üzenetet kaptam hogy "nem futnek e más programok,vagy elegendő memória van e "
ezek rendben vannak.
Olyan mappa van hogy:Garmin Windows.
Azt hova másoljam?
Vagy tudnátok e másik verziót ajánlani nekem ,esetleg linket.
Köszönöm.
:hmm2:
SGS5 The Best
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

csabics írta:Sziasztok segítséget kérnék abban ,hogyan telepitsem az itt az oldalon található Garmin 5-00.20 verziót
Windows mobilra?
Samsung I 8000 Omnia 2
olyan üzenetet kaptam hogy "nem futnek e más programok,vagy elegendő memória van e "
ezek rendben vannak.
Olyan mappa van hogy:Garmin Windows.
Azt hova másoljam?
Vagy tudnátok e másik verziót ajánlani nekem ,esetleg linket.
Köszönöm.
:hmm2:
Hali!

Ugyanúgy kell csinálni mindent mint a symbiannál, csak a windows verziókat kell használni ;)
palikapetike
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5230

Hozzászólás Szerző: palikapetike »

Sziasztok!
Hatodik napja kinlódom a Garmin feltételével egy 5230-ra.Teljesen analfabéta vagyok hozzá.Rá raktam én már mindet de egy sem indul.Ha valaki elküldené nekem az imail cimre megköszönném.Jó tett helyébe jót várj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
palikapetike@gmail.com
Előre is köszönöm!A jó tettet pedig megbeszéljük.
mj620
1. szint
1. szint
Készüléktípus: 6210

Hozzászólás Szerző: mj620 »

Sziasztok!
Azt szokta csinálni időnkénet a telefonomon (6210 navi) hogy a garmin úgymond ki nullázza magát ez alatt azt értem hogy eltűnik az összes mentett kedvencek (pontok) !Amúgy ezt úgy veszem észre hogy mikor el indítom akkor be kell állítani a nyelvet meg gyakorlatilag az egészet újra testre kell szabni!Olyan mint mikor fel telepíted és leg először elindítod!
Miért lehet ez??
A másik hogy ha elmentek egy kedvenc pontot és bele megyek abba hogy mutassa meg a térképen akkor kikapcsol a program vagyis teljesen kilép a telefon a garminból!
Ötletek?
Köszi!
SteveBeard
3. szint
3. szint
Készüléktípus: N95 _ ZTE Blade_S3 Mini
Has thanked: 15 times
Been thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: SteveBeard »

palikapetike írta:Sziasztok!
Hatodik napja kinlódom a Garmin feltételével egy 5230-ra.Teljesen analfabéta vagyok hozzá.Rá raktam én már mindet de egy sem indul.Ha valaki elküldené nekem az imail cimre megköszönném.Jó tett helyébe jót várj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
palikapetike@gmail.com
Előre is köszönöm!A jó tettet pedig megbeszéljük.
Szia!
Hiába küldi el neked valaki, csak azt tudja, amit te is le tudsz tölteni az oldalról.
Az 5.00.50-es vagy a Laci64 által feltöltött 5.00.60-as bemásolós(!) kell neked és az aláírásomban található telepítési leírás. ;)
Ha mindent felpakoltál rá, akkor a legjobb, ha mindent le is szedsz a következő telepítés előtt, mert maradhat fent olyan fájl, ami miatt soha nem fog elindulni.
mj620 írta:Sziasztok!
Azt szokta csinálni időnkénet a telefonomon (6210 navi) hogy a garmin úgymond ki nullázza magát ez alatt azt értem hogy eltűnik az összes mentett kedvencek (pontok) !Amúgy ezt úgy veszem észre hogy mikor el indítom akkor be kell állítani a nyelvet meg gyakorlatilag az egészet újra testre kell szabni!Olyan mint mikor fel telepíted és leg először elindítod!
Miért lehet ez??
A másik hogy ha elmentek egy kedvenc pontot és bele megyek abba hogy mutassa meg a térképen akkor kikapcsol a program vagyis teljesen kilép a telefon a garminból!
Ötletek?
Köszi!
Szia!
Szabálytalanul áll le a Garmin,akkor csinálja. A garmin.nvm fájlt kell írásvédetté tenni. Sajnos ilyenkor pár dolgot nem tudsz menteni menet közben. De azt hiszem a válasz benne van a telepítési leírásban is. A másik kérdésedre biztosan. ;)
kaltenpeti
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E71

Hozzászólás Szerző: kaltenpeti »

Helló mindenkinek!

Az útmutató szerint jártam el, viszont a 4. lépésben elakadtam. Telepítettem a GarminANTAgentwithTrainingCenter-t, majd letöltöttem a legújabb MapSource-ot, de a telepítésnél ezt írja ki: Previous MapSource not found! Setup will terminate.

Hol - és mit ronthattam el? Köszönöm.
Válasz küldése

Vissza: “GPS és navigációs szoftverek”