Nokia E51
-
- Újonc
- Készüléktípus: e51
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia E51
Sziasztok!
Két dolgot szeretnék kérdezni.
Ennek a telónak viszonylag magas a SAR értéke.
Tapasztalt bárki fülzúgást, enyhe fejfájást hosszabb beszélgetések után?
Ha a trémobilos teló fw-jét frissítem, ahogy olvastam product kódot kell cserélnem. Ha ezt megteszem az ugye garvesztés? Ezután ha garis probléma lenne vissza lehet csinálni házilag?
Ha a trémobilos teló fw-jét frissítem, ahogy olvastam product kódot kell cserélnem. Ha ezt megteszem az ugye garvesztés? Ezután ha garis probléma lenne vissza lehet csinálni házilag?
- Segal
- Admin segéd
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
- Has thanked: 119 times
- Been thanked: 747 times
amíg nálam volt én nem tapasztaltam semmit sem.drhuszarka írta:Sziasztok!
Igen meg lehet csinálni ezt a pc kód átírást és akár vissza is lehet csinálni ha a szolgáltatós szoftverből jön ki frissebb mint ami akkor a telefonodon lesz.
-
- Újonc
- Készüléktípus: N85
Nekem tapasztalatom nincs, de a legtöbb 'okos' Nokiának 1 fölött van a SAR értéke. Engem is érdekelt, utána jártam, és ez még bőven jó, a határérték 2.drhuszarka írta:
Viva la Siemens SX1...
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E51
Sziasztok!
Szeretnék venni egy tokot a telómhoz, de nem tudom hogy pontosan milyen fajta is az ami jó hozzá. Tudnátok adni egy-két típust ami jó hozzá? (Speedshop oldalán néztem őket, de egyikhez se láttam E51-et odaírva)
Néztem az E66 tokját, az elég jól néz ki, az jó az E51-hez is?
Köszi előre is a választ!
Szeretnék venni egy tokot a telómhoz, de nem tudom hogy pontosan milyen fajta is az ami jó hozzá. Tudnátok adni egy-két típust ami jó hozzá? (Speedshop oldalán néztem őket, de egyikhez se láttam E51-et odaírva)
Néztem az E66 tokját, az elég jól néz ki, az jó az E51-hez is?
Köszi előre is a választ!
-
- Újonc
- Készüléktípus: e51
sziasztok, pár napja e51 tulaj vagyok
ngage játékokat szeretnék futtatni a telefonon, s60webről felraktam az ngage installert, de amikor el akarom indítani a resident evilt akkor frissíteni szeretné a keretprogramot, de ott nincsen e51 a támogatott formátumoknál... hogyan tudom ezt kikerülni? vagy miképpen tudok életet lehelni a játékba?
ngage játékokat szeretnék futtatni a telefonon, s60webről felraktam az ngage installert, de amikor el akarom indítani a resident evilt akkor frissíteni szeretné a keretprogramot, de ott nincsen e51 a támogatott formátumoknál... hogyan tudom ezt kikerülni? vagy miképpen tudok életet lehelni a játékba?
-
- Újonc
Sziasztok! Olyan gondom lenne, hogy a vodás E51- esemre feltettem a 200-as szoftvert. Ezzel nem lenne baj, csakhogy eltűntek az internet beállításaim a telefonról, attól függetlenül, hogy biztonsági mentést csináltam. Tegnap 30 percet dumáltam az ügyfélszolgálattal, elküldték üzenetben a beállításokat, de a bejövő üzenetet nem tudja megnyitni. A ügyfeles azt mondja az előfizetés aktív, de még sem működik, nem állítható be kapcsolódási pont. Létezik, hogy más lett a karaktertámogatás, azért nem érti az SMS beállításokat? Esetleg vissza lehetne állítani a régi 100-as szoftverre?
Plíz help, kellene a melómhoz a net, de a voda már az őrületbe kerget. Remélem tud vki segíteni! Köszi
Plíz help, kellene a melómhoz a net, de a voda már az őrületbe kerget. Remélem tud vki segíteni! Köszi
- ferret
- Fő moderátor
- Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
- Nem: Férfi
- Has thanked: 112 times
- Been thanked: 348 times
Benne van a telóban abeállításvarázsló. Indítsd el és automatikusan beállítja.spellforce80 írta:Sziasztok! Olyan gondom lenne, hogy a vodás E51- esemre feltettem a 200-as szoftvert. Ezzel nem lenne baj, csakhogy eltűntek az internet beállításaim a telefonról, attól függetlenül, hogy biztonsági mentést csináltam. Tegnap 30 percet dumáltam az ügyfélszolgálattal, elküldték üzenetben a beállításokat, de a bejövő üzenetet nem tudja megnyitni. A ügyfeles azt mondja az előfizetés aktív, de még sem működik, nem állítható be kapcsolódási pont. Létezik, hogy más lett a karaktertámogatás, azért nem érti az SMS beállításokat? Esetleg vissza lehetne állítani a régi 100-as szoftverre?
-
- Újonc
De a beállítás varázslóban csak az emilt lehet beállítani, vagy tévedek? Sajnos ilyen még nem fordult elő velem...
- ferret
- Fő moderátor
- Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
- Nem: Férfi
- Has thanked: 112 times
- Been thanked: 348 times
Az e-mail, net, wap és mms beállításokat is megcsinálja.spellforce80 írta:De a beállítás varázslóban csak az emilt lehet beállítani, vagy tévedek? Sajnos ilyen még nem fordult elő velem...