Nokia C5
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Re: Nokia C5
Alul a sarokban is bezártad a PC/OVI suite-ot?Trilla írta:Mindenből kiléptem,de akkor is errort ir.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.

- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Akkor próbáld meg ezzel felrakni a szoftvert.Trilla írta:Ott is bezártam az OVI-t.
Ha azzal kapcsolatban lenne kérdésed akkor ott te tedd fel, mert itt OFF.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

- zoltan.iuhasz
- Újonc
- Készüléktípus: C5
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
- Kapcsolat:
A task menegerbol is be kell zarni, mert nem eleg csak siman kilepni belole.Utanna mukodni fog.Trilla írta:Ott is bezártam az OVI-t.
En Phoenixel irtam at de az iment probaltam ki es mukodik NSS-el is.
The world is mine, but not enough.......
- zoltan.iuhasz
- Újonc
- Készüléktípus: C5
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
- Kapcsolat:
Amugy meg nem kell kotelezoen atird a product code-ot flasheles elott.Ha Phoenixel teszed fel az uj softot akkor az atirja arra a product code-ra amit kivalasztottal a Navifirm segidsegevel.Neked csak akkor kell prod. code-ot valtoztatni ha visszaakarod tenni az eredetit ami volt.
The world is mine, but not enough.......
Sziasztok!
Nem rég vásároltam C5-ös készüléket, maximálisan elégedett vagyok vele. De nagyon szeretném az általam megszokott dolgokat megcsinálni benne. Például azt valahogy meg lehet oldani, hogy az aktív készenlét állapotában a naptári bejegyzéseket és az éppen aktuálisan játszott zenét kitegye a képernyőre, de az ikonokat ne?
A másik dolog, hogy töltöttem fel microSD-vel témákat, telepítettem is öket, aztán kitöröltem a kártyáról mielőtt még uninstaláltam volna a telefonról. Most ott vannak a témák a témák között, csak épp nem lehet megnyitni őket és ötletem sincs hogy törölhetném őket.
Ha eszetekbe jut valami megoldás és megírjátok, nagyon köszi
Nem rég vásároltam C5-ös készüléket, maximálisan elégedett vagyok vele. De nagyon szeretném az általam megszokott dolgokat megcsinálni benne. Például azt valahogy meg lehet oldani, hogy az aktív készenlét állapotában a naptári bejegyzéseket és az éppen aktuálisan játszott zenét kitegye a képernyőre, de az ikonokat ne?
A másik dolog, hogy töltöttem fel microSD-vel témákat, telepítettem is öket, aztán kitöröltem a kártyáról mielőtt még uninstaláltam volna a telefonról. Most ott vannak a témák a témák között, csak épp nem lehet megnyitni őket és ötletem sincs hogy törölhetném őket.

- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Szia!m01ra írta:Sziasztok!
Ha a beállításoknál a Főképernyő résznél nincs ilyen, akkor nem tudod eltűnteni őket.
A témákat meg telepítsd fel a belső memóriára, majd utána törlés