Nokia N97 mini
- ferret
- Fő moderátor
- Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
- Nem: Férfi
- Has thanked: 112 times
- Been thanked: 348 times
Re: Nokia N97 mini
Így van, létre kell hozni. Azért volt nálad fekete a kijelző, mert alapból a powermp3 nem megy fektetve S60v5-ös telókon, csak miután felrakod és beállítod a landscape skint.

-
- Újonc
- Készüléktípus: N97 mini
- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Sajnos nem megy.... Nem tudom felismertetni vele az új skint. Már a SISContents -t is (http://symbiandev.cdtools.net/home.html) megpróbáltam. Szépen mutatja a fájl felépítését, valóban az emlegetett Shared mappában van a Classic skin, de nem tudok hozzáférni. Lehetne ezzel a progival módosítani - bele is tettem a Landscape mappát - , de be kellene avatkozni a parancsfájlba is, odáig viszont nem merészkedek. Nem értem ti hogyan csináltátok, leírnád?potter55 írta: Ha nincs akkor szerintem hozd létre a memóriakártyán (E:/Shared/PowerMP3/Skins) és másold be mappástul a skint. Utána a programban tudod beállítani.
Más: van-e a Total Patrolnak és az X-plorenek N97 minire telepíthető verziója?
Köszönöm.
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Én leírtam bemásoltam abba mappába és már működik is.szferix írta: Sajnos nem megy.... Nem tudom felismertetni vele az új skint. Már a SISContents -t is (http://symbiandev.cdtools.net/home.html) megpróbáltam. Szépen mutatja a fájl felépítését, valóban az emlegetett Shared mappában van a Classic skin, de nem tudok hozzáférni. Lehetne ezzel a progival módosítani - bele is tettem a Landscape mappát - , de be kellene avatkozni a parancsfájlba is, odáig viszont nem merészkedek. Nem értem ti hogyan csináltátok, leírnád?
Köszönöm.
Hozd létre a mappát, ahogy írtam és másold be és akkor működnie kell.
Total Patrol és X-plore.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.

Nokia mobilok zenei klipekben.

-
- Újonc
- Készüléktípus: N97 mini
- Been thanked: 1 time
Hát ezen a módon nem működik. Tegnap az összes memórián végigcsináltam, semmi. Nem látja az újonnan létrehozott Shared mappát, akármit csináltam.potter55 írta:Én leírtam bemásoltam abba mappába és már működik is.szferix írta: Sajnos nem megy.... Nem tudom felismertetni vele az új skint. Már a SISContents -t is (http://symbiandev.cdtools.net/home.html) megpróbáltam. Szépen mutatja a fájl felépítését, valóban az emlegetett Shared mappában van a Classic skin, de nem tudok hozzáférni. Lehetne ezzel a progival módosítani - bele is tettem a Landscape mappát - , de be kellene avatkozni a parancsfájlba is, odáig viszont nem merészkedek. Nem értem ti hogyan csináltátok, leírnád?
Köszönöm.
Hozd létre a mappát, ahogy írtam és másold be és akkor működnie kell.
Total Patrol és X-plore.
DE...meg van a megoldás, ha valaki még belefut ebbe az utcába. X-plore a varázsige. Betettem a Landscape skint egy temp könyvtárba, az X-plore látja a fájlrendszert és azzal átküldtem az eredeti Shared/PowerMP3/Skins mappába. Azonnal adta a Landscape opciót bekapcsolás után és kitűnően működik.
Köszönöm a linkeket és köszi mindenkinek a segítségért és a türelemért.
-
- Újonc
- Készüléktípus: n97 mini
- Been thanked: 0
végre sikerült letöltenem a szoftvert rá is telepítettem de semmi egyszerűen a billentyűzetkiosztás még mindig rossz, voltam bent Nokiánál azt mondták nem tudnak ők se mit vele kezdeni azért mert Svájcból származik a telefon( Hogy ennek mi köze hozzá??) ígyhát még mindig próbálok keresni valami megoldástpotter55 írta:Így le tudod tölteni és felrakni.hzsoca írta: és esetleg egy olyan linket tudnátok-e adni ahol egy normális szoftvert lehet letölteni ami biztos hogy jó?
-
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung Spica
- Been thanked: 0
Üdv, tudnátok nekem segíteni? Vennék most egy telót, és leginkább a mini és az x6-os között vacillálok.
A mininél hatalmas előny nálam hogy QWERTY billentyűzete van, mert az előző telefonomnál a Samsung Spicanál kínszenvedés volt megírni egy smst - csak ott van a rezisztív képernyő. Mennyire súlyos a helyzet? Csak mert kb két éve nem volt a kezemben rezisztív telefon.
A másik kérdésem az lenne hogy a oprendszer az nem visszalépés-e az androidhoz képest, ha ahhoz hozzászoktam.
Ja meg általánosságban melyik érné meg jobban, figyelembe véve hogy az X6-os jóval olcsóbb.
Köszi.
A mininél hatalmas előny nálam hogy QWERTY billentyűzete van, mert az előző telefonomnál a Samsung Spicanál kínszenvedés volt megírni egy smst - csak ott van a rezisztív képernyő. Mennyire súlyos a helyzet? Csak mert kb két éve nem volt a kezemben rezisztív telefon.

A másik kérdésem az lenne hogy a oprendszer az nem visszalépés-e az androidhoz képest, ha ahhoz hozzászoktam.
Ja meg általánosságban melyik érné meg jobban, figyelembe véve hogy az X6-os jóval olcsóbb.
Köszi.
- BlackOps
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S6 Duos
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 42 times
Itt a lényeg! Óriási visszalépés az androidról symbire.Obi1 írta:...
...
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Htc sensation
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 2 times
sziasztok.
feltettem ezt a témát:
http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=34991
de az a problémám hogy nem tudom hogy lehet átállítani a betű típusát.
valaki tudna nekem segíteni?
feltettem ezt a témát:
http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=34991
de az a problémám hogy nem tudom hogy lehet átállítani a betű típusát.
valaki tudna nekem segíteni?