Nokia N97 mini

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Re: Nokia N97 mini

Hozzászólás Szerző: potter55 »

szferix írta:A következőkben kérek szépen segítséget, hosszas kutatás után sem jutottam eredményre:

1. Hogyan lehet megszüntetni az óránkénti biztonsági kód kérést? (Beállításokban sem az időtartam növelését, sem "Nincs" választását nem engedi!)

2. Számomra követhetetlen a fájlrendszer. Teljesen mást mutat PC-n, mint a telefonban. Ez persze nem lenne érdekes, amiért belemerültem, az a zenék és csengőhangok keveredése. Akárhova teszem a csengőhangokat és a zenéket, egyben jelennek meg a csengőhang kiválasztásánál. A kiválasztáskor megjelenik lehetőségként a "Letöltés" a "Jelzőhangok", a "Számok" és a "Hangfájlok". A jelzőhangokban a gyári hangok vannak, ez rendben van. A hangfájlok mindig üres, akármelyik memória (C,E,F) "Hangfájlok" könyvtárába teszem a saját csengőhangokat. Csak a "Számok" -> "Minden szám" menüpontban jelennek meg, ahol most 600 szám közül kell kibuherálni a néhány csengőhangot! Hova kellene tennem, hogy ne így legyen? A zenéket szintén nem tudtam feltenni sem a Nokia PC Suite, sem a Nokia OVI Suite segítségével úgy, ahogy korábbi telefonjaimon használtam, azaz albumonként, vagy gyűjteményenként, hanem csak lejátszási listaként. Hol rontom el, nem tudom. Én könyvtárakból szeretek zenét hallgatni, nem tudom miért kellene lejátszási listában gondolkodni.

3. Tudtok-e ajánlani valami jó mp3 lejátszót a beépített helyett, éppen a könyvtárakból lejátszás miatt?

Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget.
1. Erre nem tudom a választ.
2. Ez ilyen.
3. PowerMp3.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
szferix
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N97 mini
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: szferix »

potter55 írta:
szferix írta:A következőkben kérek szépen segítséget, hosszas kutatás után sem jutottam eredményre:

1. Hogyan lehet megszüntetni az óránkénti biztonsági kód kérést? (Beállításokban sem az időtartam növelését, sem "Nincs" választását nem engedi!)

2. Számomra követhetetlen a fájlrendszer. Teljesen mást mutat PC-n, mint a telefonban. Ez persze nem lenne érdekes, amiért belemerültem, az a zenék és csengőhangok keveredése. Akárhova teszem a csengőhangokat és a zenéket, egyben jelennek meg a csengőhang kiválasztásánál. A kiválasztáskor megjelenik lehetőségként a "Letöltés" a "Jelzőhangok", a "Számok" és a "Hangfájlok". A jelzőhangokban a gyári hangok vannak, ez rendben van. A hangfájlok mindig üres, akármelyik memória (C,E,F) "Hangfájlok" könyvtárába teszem a saját csengőhangokat. Csak a "Számok" -> "Minden szám" menüpontban jelennek meg, ahol most 600 szám közül kell kibuherálni a néhány csengőhangot! Hova kellene tennem, hogy ne így legyen? A zenéket szintén nem tudtam feltenni sem a Nokia PC Suite, sem a Nokia OVI Suite segítségével úgy, ahogy korábbi telefonjaimon használtam, azaz albumonként, vagy gyűjteményenként, hanem csak lejátszási listaként. Hol rontom el, nem tudom. Én könyvtárakból szeretek zenét hallgatni, nem tudom miért kellene lejátszási listában gondolkodni.

3. Tudtok-e ajánlani valami jó mp3 lejátszót a beépített helyett, éppen a könyvtárakból lejátszás miatt?

Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget.
1. Erre nem tudom a választ.
2. Ez ilyen.
3. PowerMp3.

Köszönöm. A 3. pont is csak látszólag segített, mert N97 minin nem működik. Figyelmeztet is telepítéskor, ennek ellenére kipróbáltam, el sem indul.
ferret
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
Has thanked: 112 times
Been thanked: 348 times

Hozzászólás Szerző: ferret »

szferix írta:
potter55 írta:1. Erre nem tudom a választ.
2. Ez ilyen.
3. PowerMp3.

Köszönöm. A 3. pont is csak látszólag segített, mert N97 minin nem működik. Figyelmeztet is telepítéskor, ennek ellenére kipróbáltam, el sem indul.
Ne hülyéskedj már. Én is ezt használtam N97 minin és most is használom 5800-án és N82-n is.
Ez a progi :arrow: http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=24998
Ezt pedig érdemes hozzá feltenni, hogy fektetett kijelzőnél is lehessen használni :arrow: http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=35205
Kép Kép
Basslovers
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia Lumia 620 + Nokia E7
Has thanked: 22 times
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: Basslovers »

szferix írta:A következőkben kérek szépen segítséget, hosszas kutatás után sem jutottam eredményre:[...]
2. Én a csengőhang nevét mindig megváltoztatom, úgy hogy mindig 000-ával kezdődjön. Így amikor megnyitod az összes zenét, akkor legfelül lesz.
Goldfish
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N97 mini
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Goldfish »

Telenoros minim van, most sikerült frissíteni a szoftvert, a szolgáltató most tette csak elérhetővé. 12.0.110 a verzió. A frissítésnél azt írta, hogy teljesítménynövekedés. Ez órajel emelést akar jelenteni, vagy csak közelebb van a rendesen megírthoz a szoftver, mint eddig? Van egy problémám is azért, a telefonon a szoftverfrissítő nem akar menni. Keresi a frissítést, aztán fogja magát, és kilép. Eleinte még kiírta, hogy sikertelen, vagy ilyesmi, már erre sem méltat. Ez normális? Pannonwap és pannondata hozzáférési pontokkal sem megy. Az ovi suite működik rendesen, ott tudok frissíteni
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

Goldfish írta:Telenoros minim van, most sikerült frissíteni a szoftvert, a szolgáltató most tette csak elérhetővé. 12.0.110 a verzió. A frissítésnél azt írta, hogy teljesítménynövekedés. Ez órajel emelést akar jelenteni, vagy csak közelebb van a rendesen megírthoz a szoftver, mint eddig? Van egy problémám is azért, a telefonon a szoftverfrissítő nem akar menni. Keresi a frissítést, aztán fogja magát, és kilép. Eleinte még kiírta, hogy sikertelen, vagy ilyesmi, már erre sem méltat. Ez normális? Pannonwap és pannondata hozzáférési pontokkal sem megy. Az ovi suite működik rendesen, ott tudok frissíteni
Közelebb van a rendesen megírthoz. Sajnos az istenért se akarják megemelni az órajelet, pedig más Nokiában ugyanez a proci 600-on ketyeg....

Hardreset kéne, akkor szerintem megoldódna a problémád.
szferix
Újonc
Újonc

ferret írta:
szferix írta:
2. Ez ilyen.
3. PowerMp3.

Ne hülyéskedj már. Én is ezt használtam N97 minin és most is használom 5800-án és N82-n is.
Ezt pedig érdemes hozzá feltenni, hogy fektetett kijelzőnél is lehessen használni :arrow: http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=35205

Bár csak hülyéskednék, de sajnos nem.

Indítom a telepítést:

Kép

Figyelmeztetés:

Kép

Telepítem:

Kép

Látszólag fent van:

Kép

Az indítás utáni fekete képernyőt már nem teszem ide, csak elhiszed, hogy nem szórakozok. Egyébként a fekvő képernyőhöz a "Landscape" mappa helyét (Shared/PowerMP3/Skins) nem találom sem a telefon fájlkezelővel, sem a PC Suite-tal.
szferix
Újonc
Újonc

Basslovers írta:
szferix írta:A következőkben kérek szépen segítséget, hosszas kutatás után sem jutottam eredményre:[...]
2. Én a csengőhang nevét mindig megváltoztatom, úgy hogy mindig 000-ával kezdődjön. Így amikor megnyitod az összes zenét, akkor legfelül lesz.
Kézenfekvő megoldás, meg is csináltam, köszönöm. Ezzel együtt nem értem annak az észjárását, aki ezt így fejlesztette.
szferix
Újonc
Újonc

ferret írta:
szferix írta:
2. Ez ilyen.
3. PowerMp3.

Mégiscsak hülyéskedtem, mert újraindítás után működik!!! Köszönöm. :lol3:

Hogyan tudok hozzáférni a Shared mappához az elforgatható screen telepítéséhez?
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

szferix írta: Mégiscsak hülyéskedtem, mert újraindítás után működik!!! Köszönöm. :lol3:

Hogyan tudok hozzáférni a Shared mappához az elforgatható screen telepítéséhez?
Ha nincs akkor szerintem hozd létre a memóriakártyán (E:/Shared/PowerMP3/Skins) és másold be mappástul a skint. Utána a programban tudod beállítani.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”