Nokia E72

Kizárólag Nokia E-szériával foglalkozó témák
laceee292
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E72
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia E72

Hozzászólás Szerző: laceee292 »

Hello mindenki!

Nekem is hasonló problémám van a HelloOX2-vel, szignóztam a legújabbat (v2.03), feltelepitettem, először az 'Unpacking file...' üzenetnél állt meg, utána mókoltam már minden félét, majd eljutottam addig, hogy tovább ment, most pedig az 'Installing root cert...'-nél akad meg, akármeddig hagyom semmit nem csinál.
Próbáltam ilyen RomPatcher PLUS szignózott változatát felrakni és azzal eröltetni az Open4All-t, elvileg minden Ok, azonban a HelloOX2 továbbra is ugyan addig jut, a C 'partició' rendszer fájlaihoz meg nem is tudok hozzányúlni/hozzáférni - mert egy igen jelentős problémát szeretnék kiiktatni, ez pedig a kamera hangja, amikor fényképezek a telóm úgy ordit hogy nem igaz... Megtaláltam asszem a Z 'particion' az orditó hangért felelős kis hangfájlocskát, egyelőre csak a gépemre tudtam átmásolni majd módositani egy 'HANGTALAN' hangfájlra, de visszamásolni már nem tudom, mert vagy felül kéne irni - amit nem enged -, vagy kitörölni - amit ismét nem enged -, majd felmásolni az új fájlt. :hmm2:
:wacko: :sad:
Már tökre el vagyok keseredve.
Segitsetek légysziiii
Köszi előre is, Lac
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

laceee292 írta:Hello mindenki!

Nekem is hasonló problémám van a HelloOX2-vel, szignóztam a legújabbat (v2.03), feltelepitettem, először az 'Unpacking file...' üzenetnél állt meg, utána mókoltam már minden félét, majd eljutottam addig, hogy tovább ment, most pedig az 'Installing root cert...'-nél akad meg, akármeddig hagyom semmit nem csinál.
Próbáltam ilyen RomPatcher PLUS szignózott változatát felrakni és azzal eröltetni az Open4All-t, elvileg minden Ok, azonban a HelloOX2 továbbra is ugyan addig jut, a C 'partició' rendszer fájlaihoz meg nem is tudok hozzányúlni/hozzáférni - mert egy igen jelentős problémát szeretnék kiiktatni, ez pedig a kamera hangja, amikor fényképezek a telóm úgy ordit hogy nem igaz... Megtaláltam asszem a Z 'particion' az orditó hangért felelős kis hangfájlocskát, egyelőre csak a gépemre tudtam átmásolni majd módositani egy 'HANGTALAN' hangfájlra, de visszamásolni már nem tudom, mert vagy felül kéne irni - amit nem enged -, vagy kitörölni - amit ismét nem enged -, majd felmásolni az új fájlt. :hmm2:
:wacko: :sad:
Már tökre el vagyok keseredve.
Segitsetek légysziiii
Köszi előre is, Lac
A HelloOX2 újabb szoftvereken nem működik.
A Z meghajtón nem tudsz módosítani, csak lemásolni róla.
Ez a program kikapcsolja a kamerahangot, próbáld ki.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
laceee292
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E72

Hozzászólás Szerző: laceee292 »

Nemlehet??? :sly:
Na most aztán teljesen elszomoritottál :shock:
Azért köszönöm, mostmár legalább tudom, hogy feleslegesen szenvedek vele napok óta :whaaa:

A kamera hang letakaritó szuperul müködik, köszönöm szépen!!!

Még közben eszembe jutott valami, és ha régebbi szoftot rakok a telóra akkor menne a HelloOX2? Egyáltalán lehet ilyet? Vagy inkább várjam meg, mig kiadják az új szofthoz a HelloOX2 újabb verzióját?

Igazából ezt a telefont én kéz alól vettem használtan, és problémák merültek fel az akkori szoftverrel, mindig lefagyott, újraindult még telefonálás közben is, meguntam és frissitettem, meg is javult, de most meg a hack nem megy rajta.. ejj ejj :cry:
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

laceee292 írta:Nemlehet??? :sly:
Na most aztán teljesen elszomoritottál :shock:
Azért köszönöm, mostmár legalább tudom, hogy feleslegesen szenvedek vele napok óta :whaaa:
A kamera hang letakaritó szuperul müködik, köszönöm szépen!!!
Még közben eszembe jutott valami, és ha régebbi szoftot rakok a telóra akkor menne a HelloOX2? Egyáltalán lehet ilyet? Vagy inkább várjam meg, mig kiadják az új szofthoz a HelloOX2 újabb verzióját?
Igazából ezt a telefont én kéz alól vettem használtan, és problémák merültek fel az akkori szoftverrel, mindig lefagyott, újraindult még telefonálás közben is, meguntam és frissitettem, meg is javult, de most meg a hack nem megy rajta.. ejj ejj :cry:
Nem tudsz otthon visszafelé frissíteni.
v023-as szoftverig lehet HelloOX2-vel hackelni.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
szazo64
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia e72
Has thanked: 1 time

Re: E72 jaf flash probléma

Hozzászólás Szerző: szazo64 »

Damir írta:
szazo64 írta:Sziasztok!

A jaf programmal szerettem volna feltenni az uj szoftvert, de nem látja a jaf a telót.
E51-el már többször is csináltam flasht, de az e72-t valamiért nem látja a progi.
Van valakinek ötlete, hogy mit lehetne csinálni?
Nem is a mostani legujabb fw-t akartam feltenni, hanem a 31.023-at, majd utána a módositott fw-t, amiben már benne van a rompatcher.
Addig viszont nem szeretnék frissiteni, amig nem megy a flash
Van pár program, ami csak hackelt telón megy.
Előre is kösz a segitséget,
Üdv, Zoli.
Szia!
Csináld meg előlről a JAF telepítést:
http://www.smartnews.hu/2010/08/firmwar ... itsegevel/
Szia!
Köszi a linket, hamarosan kipróbálom a tippet, és beszámolok róla.
Üdv, Zoli.
szazo64
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia e72
Has thanked: 1 time

Re: E72 jaf flash probléma

Hozzászólás Szerző: szazo64 »

A jaf programmal szerettem volna feltenni az uj szoftvert, de nem látja a jaf a telót.
E51-el már többször is csináltam flasht, de az e72-t valamiért nem látja a progi.
Van valakinek ötlete, hogy mit lehetne csinálni?
Nem is a mostani legujabb fw-t akartam feltenni, hanem a 31.023-at, majd utána a módositott fw-t, amiben már benne van a rompatcher.
Addig viszont nem szeretnék frissiteni, amig nem megy a flash
Van pár program, ami csak hackelt telón megy.
Előre is kösz a segitséget,
Üdv, Zoli.[/quote]

Szia!
Csináld meg előlről a JAF telepítést:
http://www.smartnews.hu/2010/08/firmwar ... itsegevel/[/quote]
Szia!
Köszi a linket, hamarosan kipróbálom a tippet, és beszámolok róla.
Üdv, Zoli.[/quote]

[quote="szazo64"][quote="Damir"][quote="szazo64"]Sziasztok!

Helló!

Hát megcsináltam mindent, leszedtem a legujabb fw-t, hozzá a módositott fájlt, mindent ugy csináltam, ahogy a leirásban van, de az eredmény roszabb, mint volt.
Eddig csak azt irta ki hogy: not found, de mostmár azt hogy: error reading phone ini
Legalább 15 alkalommal megcsináltam, elég gyorsan is megnyomtam a bekapcs gombot a usb rádugása után, de az eredmény mindig ugyanaz.
Esetleg ötlet?
Előre is köszi,
Üdv, Zoli.
MrAngelo
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
Has thanked: 52 times
Been thanked: 86 times

Hozzászólás Szerző: MrAngelo »

Próbáltad a telefon driverét újratelepíteni? (PC vagy Ovi Suite törlés, újraindítás, újratelepítés)
rnorbi91
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E72

Hozzászólás Szerző: rnorbi91 »

Sziasztok!
Most szignóztam előszőr, sikerült is... csak azt nem tudom hogy minden egyes szignózni kívánt fájlhoz új cer és key fájlt kell igényelnem a kínai olalon vagy amit egysze kaptam az jó több alkalmazáshoz is?
plunk
Kiemelt 4. szint
Kiemelt 4. szint
Készüléktípus: Sony Z3c [Lollipop]
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: plunk »

rnorbi91 írta:Sziasztok!
Most szignóztam előszőr, sikerült is... csak azt nem tudom hogy minden egyes szignózni kívánt fájlhoz új cer és key fájlt kell igényelnem a kínai olalon vagy amit egysze kaptam az jó több alkalmazáshoz is?
Szia!

Amit megkaptál az mindegyikhez jó, amíg le nem jár a 2 év. (ilyenkor vagy a telefon dátumot állítod vissza a szignófájlok érvényességi idejére vagy újakat kérsz a telefonodra, ami addigra nagy valószínűséggel nem ez lesz.)

Üdv.
plunk :bye1:
Kép :balra: :balra: Szignózási segédlet
Phoenix Internal Service Software 2009.17.0.38220 :king:
Otthon sose frissíts a jelenleginél kisebb szoftververzióra!
rnorbi91
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E72

Hozzászólás Szerző: rnorbi91 »

És még annyit hagy kérdezzek, hogy mivel kiadtam a telefon IMEI számát... Ez milyen veszélyeket rejt magában?
Válasz küldése

Vissza: “E-széria”