Kipróbáltam és mukodikpotter55 írta:Próbáld ki ezt.rnorbi91 írta:Hello mindenki! valaki megtudja mondani hogy tudom a kamera hangját kikapcsolni?
Köszi!

valakinek sikerult már feltenni a v051.018 firmware-t?
nekem még nem elérheto

Kipróbáltam és mukodikpotter55 írta:Próbáld ki ezt.rnorbi91 írta:Hello mindenki! valaki megtudja mondani hogy tudom a kamera hangját kikapcsolni?
Köszi!
Szignózni kell és akkor működni fog.rnorbi91 írta:Sajnos Tanúsítványhibát ír és nem működik, (meg valamiért nem tudok telefonról belépni a Forum részbe)
T-Mobile-ra még nem elérhető. Szerintem min. 1 hónap csúszás lesz.kokesz82 írta: valakinek sikerult már feltenni a v051.018 firmware-t?
nekem még nem elérheto
próbáltad restartolni a telót? nekem is igy csinál de a restart helyre hozza 2-3 használatigifagyal írta:Sziasztok!
Kisebb gondom lenne a E72-es GPS műhold vételével. Bármit csinálok nem talál jelet. Már volt, hogy működött, de mostanában nem akar.
Tudja valaki mi lehet a probléma, vagy megoldást rá?
Az eredeti programot használom és a telefon is frissítve volt kb 2 hónapja, így nem tudom mi a gond.
Köszönöm a segítséget.
Hali!kokesz82 írta:próbáltad restartolni a telót? nekem is igy csinál de a restart helyre hozza 2-3 használatigifagyal írta:Sziasztok!
Kisebb gondom lenne a E72-es GPS műhold vételével. Bármit csinálok nem talál jelet. Már volt, hogy működött, de mostanában nem akar.
Az eredeti programot használom és a telefon is frissítve volt kb 2 hónapja, így nem tudom mi a gond.
Köszönöm a segítséget.
A problémádat az OviMaps 3.04-es verziója okozza, amiben van egy bug a 3.03-ashoz képest. Emiatt nem megy a GPS, emiatt kell mindig újraindítgatni. A napokban jött ki a 3.04-es verzió ráncfelvarrott variánsa, azzal már hiba nélkül működni fog. Innen letöltheted:ifagyal írta:Hali!kokesz82 írta:próbáltad restartolni a telót? nekem is igy csinál de a restart helyre hozza 2-3 használatigifagyal írta:Sziasztok!
Köszönöm a segítséget.
Volt eddig egy szoftverfrissítés és újraindítás is. Igaz a telefon nem használ internetet, de fél óra után sem találja meg, hogy hol vagyok vele.
Nem tudom mi lehet a gond. Bárkinek ötlete van várom sok szeretettel!
Üdv.