Átnéztem az egész Mini menüt, de ilyet nem találtam sehol.Damir írta:
...Miniben beállítod, hogy ne használja a saját billentyűzetét...
Opera Mobile & Opera Mini
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E71
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Opera symbian
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Pedig van. Beállítások/Haladó, és alul találodkaltenpeti írta:Átnéztem az egész Mini menüt, de ilyet nem találtam sehol.Damir írta:
...Miniben beállítod, hogy ne használja a saját billentyűzetét...

- Dzsosy
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 800
- Nem: Férfi
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 14 times
Üdv!
Az miért lehet, hogy ha Opera mobile-ban bekapcsolom a turbót akkor egyszerűen nem tölt be semmi, hanem a következő hibaüzenet fogad: "your request for a service could not be fulfilled. Please try again or contact your peratot if the problem persist oprea".
Ha ki van kapcsolva, akkor semmi gond. Ötlet?
Az miért lehet, hogy ha Opera mobile-ban bekapcsolom a turbót akkor egyszerűen nem tölt be semmi, hanem a következő hibaüzenet fogad: "your request for a service could not be fulfilled. Please try again or contact your peratot if the problem persist oprea".
Ha ki van kapcsolva, akkor semmi gond. Ötlet?
Nokia Lumia 800 + InvisibleSHIELD
-
- Újonc
- Készüléktípus: I8910
Sziasztok!
Opera Mobile 10-t használok Samu i8910 HD-n. Az volna a kérdésem, hogy hogyan tudom úgy megjeleníteni a weboldalakat- ( pl facebook) - hogy úgy jelenjen meg, mint egy monitoron, értem ezalatt, hogy ne egy egyszerűsített, mobilra lebutított oldal jelenjen meg. Régi operámnál még az eredeti formában jelenítette meg az oldalakat, de egy ideje sok oldalnál a butított verzió jelenik meg. Miért van ez? valami beállítás kérdése az egész? Van egy "Mobilize" opció, de az nincs kipipálva az opcióknál.
Előre is köszi a választ!
Opera Mobile 10-t használok Samu i8910 HD-n. Az volna a kérdésem, hogy hogyan tudom úgy megjeleníteni a weboldalakat- ( pl facebook) - hogy úgy jelenjen meg, mint egy monitoron, értem ezalatt, hogy ne egy egyszerűsített, mobilra lebutított oldal jelenjen meg. Régi operámnál még az eredeti formában jelenítette meg az oldalakat, de egy ideje sok oldalnál a butított verzió jelenik meg. Miért van ez? valami beállítás kérdése az egész? Van egy "Mobilize" opció, de az nincs kipipálva az opcióknál.
Előre is köszi a választ!
- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 86 times
Ez azért van mert az oldalnak van egy mobilos változata is és mivel a szerver azt látja, hogy Te egy mobilböngészőről nyitottad meg az oldalt, így azt adja be. Nem az opera hibája. Az ilyen oldalakon (általában alul) szokott lenni egy desktop vagy pc version link, arra kell kattintani. Ha nincs ilyen, keress rá guglival (ne a mobilos verzióval) a kívánt oldalra, hátha úgy nem a mobilos verziót adja be. Esetleg így is megpróbálhatod beírni: "facebook desktop"
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung galaxy note+Nokia N97
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 3 times
Sziasztok!
Van rá valami megoldás, hogy el lehessen menteni az opera mobile 10-ből, vagy bármelyik operából (akár az új .sis-es miniből) a könyvjelzőket, illetve a kezdőoldalon lévő 9 hivatkozást, hogy ne kelljen újra mindent beállítani, ha frissítek, vagy éppen váltok a teljes és a mini verzió között?
Köszönöm
Van rá valami megoldás, hogy el lehessen menteni az opera mobile 10-ből, vagy bármelyik operából (akár az új .sis-es miniből) a könyvjelzőket, illetve a kezdőoldalon lévő 9 hivatkozást, hogy ne kelljen újra mindent beállítani, ha frissítek, vagy éppen váltok a teljes és a mini verzió között?
Köszönöm
- Haxi
- 2. szint
- Készüléktípus: 58C6XM
Persze. A system/data/operamobile mappát mentsd le a cache mappák nem kellenek azokat ne. Hardreset aztán viszamásolod 

- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 86 times
Használd az Opera link funkciót a beállításokban. Pont erre való. Szinkronizálja a könyvjelzőket, gyorshívót, kereséseket.xeex írta:Sziasztok!
Köszönöm