<terminator> írta:A samu hs-t használod? Valami olyasmit olvastam hogy valaki felrakott egy régebbi flashplayert és úgy megjavult. Vagy ha kikapcsolod a flasht, akkor is. Én operát használok, a gyári semmivel sem jobb tőle.
Nem a samut, hanem az u.j.j.-t, de mindegy, melyiket, mert mindnél haldoklik flash tartalmú oldalnál. Ha kikapcsolom a flasht, akkor nem 10-ből 10, hanem 10-ből 7 oldal lép ki. Az Operának túl sok memória kell, és a flash képességei nem olyan jók, mint a gyári böngészőé. Próbáltam flasht telepíteni, de nemigen találtam régebbit (vagy ha igen, nagyon régit), ami felment, azzal nem változott, ami régebbi lenne, arra meg közölte, hogy "nem telepíthető, beépített összetevő". Na, itt már egész komolyan anyáztam. Soha nem vágtam még földhöz telefont, de ez 15 hónap után nagyon érik rá... (általában nálam 2,5 év egy teló kifutási ideje).
daved14 írta:SZERK.: aki tudja nézze már meg hogy megy e nki az rdsa rádióban mert nekem most a neo FM-et rds-el hozta be

igaz a többinél nem

Úgy érted, az RDS infókat is kiírta? Mert igazából az RDS elsődleges lényege és funkciója az, hogy utazás közben kövesse a rádióadó frekvenciáit a készülék, mert az ugyebár országszerte változik. Az infók küldése csak plusz. A telóban a sávkövetés működik is, csak az adók nevét nem képes beazonosítani...