daved14 írta:
Szerintem ugy a legegyszerübb visszatenni a telóba a neveket ahogy én csinákltam.
Naszóval én ovi suite-ot használok és szinkronizálva vanak a nevek sms-ek stb és mikor felteszem a telóra a c6-os szoftot akkor a telónak a telefonkönyv üres de az ovisuitban bentvan minden és csak simán rámegyek a szinkronizásásra(nem mentés visszaálításra[igaz azért érdemes csinálni biztonsági mentést]) és szépen visszateszi a neveket és ki is engedi tenni a főképernyőre(igaz igy az sms eket nem sikerült visszaálítanom)
aki gondolja próbálja meg így!
várom a véleményeket
Én is így csináltam, de ilyen esetben nálam az outlook-al szinkronizál az ovi, szal lényegében az történt, amit fentebb is írtak, hogy úgy működik
"Szerintem akkora esélyed van... minthogy a Hubble űrteleszkóppal felfedezik, hogy minden fekete lyuk közepén egy kis ember áll zseblámpával, és a biztosítékot keresi." by Sheldon <> http://instantbazinga.com/
gondolom nem én vagyok az első , és hát... mondanám , h nem is az utolsó , de ne legyen igazam.
szóval annyit szeretnék , h ha valaki tudna , akkor erről a folyamatról egy magyar leírást ami tényleg használható belinkelne , mert már találtam magyart el is kezdtem , de kb 2 óra szenvedés után fel is adtam. és h őszinte legyek legalább egy c6firmware "duruzsoljon" a kis Tubimon ha már Android sohasem fog.
gondolom nem én vagyok az első , és hát... mondanám , h nem is az utolsó , de ne legyen igazam.
szóval annyit szeretnék , h ha valaki tudna , akkor erről a folyamatról egy magyar leírást ami tényleg használható belinkelne , mert már találtam magyart el is kezdtem , de kb 2 óra szenvedés után fel is adtam. és h őszinte legyek legalább egy c6firmware "duruzsoljon" a kis Tubimon ha már Android sohasem fog.
"Szerintem akkora esélyed van... minthogy a Hubble űrteleszkóppal felfedezik, hogy minden fekete lyuk közepén egy kis ember áll zseblámpával, és a biztosítékot keresi." by Sheldon <> http://instantbazinga.com/
Olyan problémám van a magyarosítással , h megcsinálom a leírás szerint , és akkor is angolul indul a teló , és nincs magyar nyelv. Mit lehet ezzel kezdeni? Próbáltam , h kitörlöm az angolt nyelvet , h csak magyar legyen , de akk is ugyan az történt.
Bradley írta:Olyan problémám van a magyarosítással , h megcsinálom a leírás szerint , és akkor is angolul indul a teló , és nincs magyar nyelv. Mit lehet ezzel kezdeni? Próbáltam , h kitörlöm az angolt nyelvet , h csak magyar legyen , de akk is ugyan az történt.
köszi a segítséget.
nevezd át az új fájlt amit létrehozol. asszema rebuild vagy repack szót kell letörölni a végéről.