Egyedi firmware 5230-ra (csak óvatosan!)

Készülékek tuningolásával, megváltoztatásával, stb kapcsolatos fórumok
Handbrake
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia C5 03 Propeller Edition
Has thanked: 3 times
Been thanked: 2 times

Re: Egyedi firmware 5230-ra (csak óvatosan!)

Hozzászólás Szerző: Handbrake »

Üdv!

Sok olvasgatás után, kb. 1 hete frissítettem a szoftvert a moddoltra. Balde-es cucc. ( tervezem a Terminátor által készített tesztelését is!)
Meg vagyok elégedve vele, a teló gyorsabb lett, bár még vannak érdekességek.
A zenelejátszás közben még mindig néha olyan, mintha elfogyna a memória a telóból, vagy valamit vadul töltene a háttérben és megfogja a gépezetet. Ilyenkor a zene elkezd nyúlni, és belassul.
Néha még fut a háttérben a telefonkönyv és a napló. A leírásából azt szűrtem le, hogy ennél a módosítottnál ennek nem kéne lennie, vagy félreértettem valamit.
A többi funkció nagyon tetszik. Bár ennél a rázós némításnál kicsit megijedtem, hogy nem csörög a teló, mikor elkezdem kihalászni a zsebemből. :lol:
A képernyő forgatás is érdekes, nálam ugyan azt produkálja mint a gyári.... de itt is lehet csak én vagyok béna.

Összegezve: MÉG MÉG MÉG!!!! nem feladni, nem eltűnni, nem abbahagyni.

Elolvastam, áttanulmányoztam dolgokat, 2x valami szar volt, de 3-ikra sikerült szóval nem értem mi ez a sok értetlenkedés. Nem beszélik a magyart? vagy mi lehet? Véleményem szerint aki ennyi infó birtokában sem tudja megoldani, az használja a gyárival, és ne OFFOLJON itt..
cracky86
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N73-5230
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: cracky86 »

Csatlakozom az előttem szólóhoz...aki nem tud olvasni és értelmezni azt, az inkább ne ugorjon neki moddolt fw. felrakásnak. ilyen segítségekkel -(részletes MAGYAR! leírás, képek)- gyerekjáték!
mgTerminator
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S4
Has thanked: 12 times
Been thanked: 74 times

Hozzászólás Szerző: mgTerminator »

cracky86 írta:Csatlakozom az előttem szólóhoz...aki nem tud olvasni és értelmezni azt, az inkább ne ugorjon neki moddolt fw. felrakásnak. ilyen segítségekkel -(részletes MAGYAR! leírás, képek)- gyerekjáték!
Na meg az a legnagyobb gond hogy a letöltésekben a leírás részben már a legelső sort sem olvassák el. Közben meg ott vannak leírva a leglényegesebb dolgok. Vagy letölti és ne adj isten hogy szétnézzen abba a csomagban, csak nekivág ész nélkül és jönnek a sablonkérdések... Lassan már gyíkot is kellene csináljak a romhoz, csak a gond ott kezdődik hogy nem olvasnak, akkor meg.... :lol:
Kép
Samsung Galaxy S4
cracky86
1. szint
1. szint

én az elsőt angol leírás alapján tettem fel, mégis boldogultam. A lényeg a sok olvasás lenne, de arra sokan nem képesek sajnos, talán még azt sem tudják sokan, mit kellene olvasni, és azt hiszik pofon egyszerű a dolog, holott a telefonjukba kerülhet egy baklövés. (de a képes megoldás nem rossz :D )

-köszi a választ fonix idő közben rájöttem, hogy nem full c6 portolt fw, csak HS. de a nyelvet nem engedte betenni, bár így már nem is aktuális. Nem is lesz portolt C6, a hardverek miatt? 3,2mpx cam+wifi?
magicfridge
1. szint
1. szint
Készüléktípus: 5230

Hozzászólás Szerző: magicfridge »

<terminator> írta:
magicfridge írta:nahát....és hova lett a forumbol a freerom?... :hmm2:
Bladehu megelégelte a sok analfabétát, aki nem tud olvasni, csak írni és írni. Rengeteg türelem kell az ilyenekhez, mert minden le van írva, vagy ki volt már tárgyalva és ugyan úgy megkérdezik az emberek, bambáskodnak, nem hajlandóak olvasni. Bladehu "visszavonult", már nem bírta tovább és én meg is tudom érteni. Soxor nálam is felmegy a pumpa és csodálkoznak az emberek hogy miért vagyok ilyen. De lehet hogy nekem is ez lesz a következő lépésem, én is fel fogok szívódni(sokak örömére), a feltöltéseimmel együtt.

nahát...hát van ilyen...én is kérdeztem, pedig olvastam is...de van amit csak harmadszor fogtam fel :shifty: :oops:

én PH!n segítek elég sokat...na ott is vannak IQ bajnokok...dehát én türelmes vagyok :)

de te el ne tűnj :pislog:
mgTerminator
4. szint
4. szint

magicfridge írta:nahát...hát van ilyen...én is kérdeztem, pedig olvastam is...de van amit csak harmadszor fogtam fel :shifty: :oops:

én PH!n segítek elég sokat...na ott is vannak IQ bajnokok...dehát én türelmes vagyok :)

Ismerem a PH! fórumot, fent vagyok ott is. Párszor belémkötöttek marhaság miatt. Én is türelmes vagyok, el se hiszed hogy mennyire, csak sajnos mindenkinek véges a türelme :roll:
Kép
Samsung Galaxy S4
magicfridge
1. szint
1. szint
Készüléktípus: 5230

Hozzászólás Szerző: magicfridge »

<terminator> írta:
magicfridge írta:nahát...hát van ilyen...én is kérdeztem, pedig olvastam is...de van amit csak harmadszor fogtam fel :shifty: :oops:

Ismerem a PH! fórumot, fent vagyok ott is. Párszor belémkötöttek marhaság miatt. Én is türelmes vagyok, el se hiszed hogy mennyire, csak sajnos mindenkinek véges a türelme :roll:

volt már, h nálam is pattant el a húr...de nem pattantam meg :shifty:

nálad mellesleg a romok hányas verzioig épülnek a 20as firmre?
fonix232
5. szint
5. szint
Készüléktípus: ZTE Blade
Nem: Férfi
Has thanked: 2 times
Been thanked: 44 times

Hozzászólás Szerző: fonix232 »

cracky86 írta:én az elsőt angol leírás alapján tettem fel, mégis boldogultam. A lényeg a sok olvasás lenne, de arra sokan nem képesek sajnos, talán még azt sem tudják sokan, mit kellene olvasni, és azt hiszik pofon egyszerű a dolog, holott a telefonjukba kerülhet egy baklövés. (de a képes megoldás nem rossz :D )

-köszi a választ fonix idő közben rájöttem, hogy nem full c6 portolt fw, csak HS. de a nyelvet nem engedte betenni, bár így már nem is aktuális. Nem is lesz portolt C6, a hardverek miatt? 3,2mpx cam+wifi?
Én meg az elsőt totál magamtól tettem fel leírás nélkül :D Ugyanis akkor még nem volt. Egy évvel ezelőtt még nem volt ilyen probléma, mert érdekes módon az emberek 99%-a megértette hogy el kell olvasni 3x a leírást és csak utána belevágni. Azóta volt valami törés és az idiotizmus elöntötte a Symbian világot is. Ezért is fogok hamarosan lelépni innen.

A nyelvet nemtom mért nem engedte betenni. És neked is olvasni kéne, már a legújabb firmre is van pnht port.
  • ZTE Blade - CyanogenMod 7
  • Haipad M7 - PhoenixMod [0805] v1.1
  • Asus Transformer TF101 32GB - Revolver 2.5, Clemsyn kernel v9, custom sound mod
cracky86
1. szint
1. szint

én 1 éve még winmobile-os voltam, hát annak még álom a moddolt FW. felrakása...(cid;pid unlockolni kell+ilyenek annyi olvasással mint amit arra fordítottam meglett volna 2x az egri csillagok szerintem :D ) az új FW. portolást láttam a pnht-n de nm néztem rá jobban, azt hittem nem érinti az 5230-at. De ha így felhoztad akkor valószínüleg mégis.
mgTerminator
4. szint
4. szint

magicfridge írta:nálad mellesleg a romok hányas verzioig épülnek a 20as firmre?
40estől indult be a főzés...
Kép
Samsung Galaxy S4
Válasz küldése

Vissza: “Modding”