Android System Recoveryfonix232 írta:Hát a Super D az már moddolt ROM így tuti rootolva vanNézd meg a recoveryt! Az mindent elárul! Mert ha stock akkor nem rootolt és nemtom hogy erőszakolta rá, ha meg moddolt (CWM vagy AmonRA) akkor meg rootolta.
Első hsz, minden benne van, SPL flashelés, update, stbistnag írta:Mindjárt utána nézek, hogy is kell és, hogy hol találom...Köszi, de ha tudsz segíteni egy két linkel azt megköszönöm
Tom csak a rapidshare nem akar menni, most fastboot ban vagyok a következő a helyzet:fonix232 írta:Első hsz, minden benne van, SPL flashelés, update, stbistnag írta:Mindjárt utána nézek, hogy is kell és, hogy hol találom...Köszi, de ha tudsz segíteni egy két linkel azt megköszönöm
Ezt akartam kérni egy linket a cyanogent hez aztán ma már békén hagylak így is rengeteget segítettélfonix232 írta:JajaAz már DeathSPL, így azzal sem kell törődnöd, csak nyomasd rá a Cyanogent!
Majd össze fogom gyűjteni az összes általam tesztelt és működő (jól működő) ROMot, és berakom azt is első posztba
istnag írta:Ezt akartam kérni egy linket a cyanogent hez aztán ma már békén hagylak így is rengeteget segítettélistnag írta:fonix232 írta:JajaAz már DeathSPL, így azzal sem kell törődnöd, csak nyomasd rá a Cyanogent!
Majd össze fogom gyűjteni az összes általam tesztelt és működő (jól működő) ROMot, és berakom azt is első posztba
Szerk.: Beléptem az SDUpdater be, nagyon durva kiírt vagy 20 romot amit feltehetekKiválasztottam a legutolsót, de majd ha frissítem a recovery -t és felfogom tenni a cyanogent , ja azért nem csak erre jöttem rá, hanem arra is, hogy mielőtt használtam volna a telót a mem.karit leformáztam, mivel a nokiából tettem bele a 8gb -st és nem volt particionálva, na ezt megcsináltam ott ahol a AmonRA verziót megnéztem
Erről van vmi infó érdekes lehet: "2.2 FroYo (Frozen Yoghurt) már portolva is lett"
Valamit összekevertem, mert új hsz lett a szerkbőlBocsánat