Nekem is a jm5 volt fenn,és most raktam fel a jm2-ot.hunhool írta:Minden a képen látható módon írtam át. Vagy nem pontosan azt kell írni ahogy a mintában van?
Próbáld újra....[/quote]
De minden a minta alapján kell átírni? Te is úgy csináltad?
Nekem is a jm5 volt fenn,és most raktam fel a jm2-ot.hunhool írta:Minden a képen látható módon írtam át. Vagy nem pontosan azt kell írni ahogy a mintában van?
De minden a minta alapján kell átírni? Te is úgy csináltad?[/quote]kisdobos írta:Nekem is a jm5 volt fenn,és most raktam fel a jm2-ot.hunhool írta:Minden a képen látható módon írtam át. Vagy nem pontosan azt kell írni ahogy a mintában van?
Próbáld újra....
En a ctrl...-t a kies kezdokepernyojen csinaltam,nem kattintottam a szoftverfrissitesre...[/quote]hunhool írta:Nekem a teszt mód nem jön elő, lehet az a baj?
Te hogy csinalod?moco írta:nálam sem jön elő a teszt mód. bárhogy, bármit csinálok. már átírtam mindent, pr.kód, rom verzió. és semmi nem történik. a fene egye mögküzdök még.
Nem zartad be a kiest kozben,vagy csatlakoztattad a telot ujra?moco írta:na mindegy, holnap folytatom. nem adom fel. csak azt nem tudom, ha erre a romomra nincs frissebb, akkor melyikre van?
megyek, alszom egyet rá