Nokia N97 mini

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
rydair
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Samsung P6800 + Note 3 + Gear
Nem: Férfi
Has thanked: 28 times
Been thanked: 15 times

Re: Nokia N97 mini

Hozzászólás Szerző: rydair »

momoboy írta:Sziasztok.Lehet láma vagyok de hol tudom állítani milyen módba kapcsoljon mikor rádugom a tv kábelt? Az N95-ös megkérdezte mit szeretnék.Ez pedig automatikusan fülhallgatóba kapcsol.Persze kép az nuku ilyenkor :D
Köszi.
Ez azért gáz, mert meg sem kellene kérdeznie, hanem automatikusan TV-kábel módba kéne kapcsolnia. Gyári nokia kábellel próbálkozol? Nekem akkor volt ilyen amikor a fényképezőm kábelével próbáltam.
A gömb nem más mint egy töredezettségmentesített kocka...
Phablet :D
Gunga
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N97 mini
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Gunga »

Hali Mindenkinek!
Nemrég felraktam az Opera Mobile-t és tök szuper, DE rendszeresen lefagy. Általában akkor, amikor valamelyik fület bezárom. Szeretném tudni, hogy csak velem szórakozik vagy általános probléma. Az utóbbi jó lenne, mert akkor előbb-utóbb javítanák.
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

Gunga írta:Hali Mindenkinek!
Nemrég felraktam az Opera Mobile-t és tök szuper, DE rendszeresen lefagy. Általában akkor, amikor valamelyik fület bezárom. Szeretném tudni, hogy csak velem szórakozik vagy általános probléma. Az utóbbi jó lenne, mert akkor előbb-utóbb javítanák.
Ez ilyen. Sok RAM-ot használ, és néha lefagy meg kilép magától.
Használj opera mini-t, azzal nincs ilyen gond.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
momoboy
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N97 mini

Hozzászólás Szerző: momoboy »

rydair írta:
momoboy írta:Sziasztok.Lehet láma vagyok de hol tudom állítani milyen módba kapcsoljon mikor rádugom a tv kábelt? Az N95-ös megkérdezte mit szeretnék.Ez pedig automatikusan fülhallgatóba kapcsol.Persze kép az nuku ilyenkor :D
Köszi.
Ez azért gáz, mert meg sem kellene kérdeznie, hanem automatikusan TV-kábel módba kéne kapcsolnia. Gyári nokia kábellel próbálkozol? Nekem akkor volt ilyen amikor a fényképezőm kábelével próbáltam.
A gyári kábelével próbáltam.Vagyis az N95-ös kábelével.De az gyári nokia.Nem hiszem,hogy más a kábel.
JeffCo
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia n97 mini

Hozzászólás Szerző: JeffCo »

Korábban, az e71-esemnél a PC Suiteban be lehetett állítani egy mappát (benne 2-3 Word fájlal), amit automatikusan szinkronizál a telefon kapcsolódáskor. Ezt most az n97 mininál az Oviban nem találom.

Kivették belőle vagy csak én vagyok vak? Ha előbbi, akkor hogyan és mivel lehetne ezt megoldani?

Köszönöm előre is!
feherb
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E71
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: feherb »

JeffCo írta:Korábban, az e71-esemnél a PC Suiteban be lehetett állítani egy mappát (benne 2-3 Word fájlal), amit automatikusan szinkronizál a telefon kapcsolódáskor. Ezt most az n97 mininál az Oviban nem találom.
Szia! Én is e71-ről váltottam, és úgy oldommeg az OVI bénaságait, hogy a PC Suite-ot használom ehhez is. Kevésbé csili-vili, de jobban használható. Ez igaz a szinkronizálásra is. Egyébként használható egyszerre a kettő. Nekem alapból a PCS indul el, de ha akarom, akkor bezárom és indítom az OVI-t.
feherb
Újonc
Újonc

Sziasztok!

Nektek meddig bírja az aku. Én már a szervizen gondolkodom, mert katasztrófálisak az eredmények. Normál használat mellett 24 órát sem bír. Ha az E-71-et így használtam, akkor kb 3 napot ment.

Elkezdtem tesztelni a dolgot: Csináltam egy hardresetet semmit extra programot nem tettem fel, online tartalmat, w-lant, 3g-t kikapcsoltam, csak GSM-hálózatot használok. 3 óránként ránézek a töltöttségre, egyébként lezárva a telefon. 3 percet beszéltem rajta. A lefedettség maximális. A nokia energy profiler fut rajta, az átlagos fogyasztás 14 ma. A műszaki leírás szerint így 310 órát kellene bírnia (13 nap). Ha az átlagos fogyasztából számítomk akkor viszont 3,5 nap jönk ki, és inkább ez felel meg a valóságnak (1200 mah/14ma), úgy, hogy a telefon tényleg készenléti üzemmódban pihizik. A feleségem 6120c-je ugyanakkor, ugyanott, 7ma-t fogyaszt. A különbség (érintőképernyő, wlan, kikapcsolva)

Nektek mi a tapasztalatotok? Mennyit bír normál, és mennyit intenzív használat melett?

Esetleg valaki tudná futtatni az energy profilert egy éjszaka (amikor nyugiban van a telefon), és megírni, hogy mennyi a fogyasztás?
feherb
Újonc
Újonc

Annyi kiegészítés az előzőhöz, hogy a telefon néha baromira felmelegszik. Tipikusan ilyen helyzet, amikor szivargyújtóra van dugva, és navigálok. Más telefonknál ilyet még nem tapasztalatam.
gebri
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia n 97 mini

Hozzászólás Szerző: gebri »

Sziasztok Az lenne a gondom hogy állandóan villog a menü elérhetőségét biztositó gomb.Sajnos nem tudom hogy miért.
rkn90
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia N97 mini
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: rkn90 »

gebri írta:Sziasztok Az lenne a gondom hogy állandóan villog a menü elérhetőségét biztositó gomb.Sajnos nem tudom hogy miért.
Szia!
Menü/beállítások/telefon/jelzőfények/villogó fény készenlétben és ezt kell "ki"-re állítanod.
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”