Egyszerű szoftverfrissítés/szoftver visszamagyarítása
-
- Újonc
- Készüléktípus: 6288
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Egyszerű szoftverfrissítés/szoftver visszamagyarítása
igen kipipálom pont úgy ahogy levan írva be is veszi az kódot dovn felirat is kiírva még is semmi
- tibusz
- 2. szint
- Készüléktípus: N8-00 DG
- Has thanked: 5 times
HAli!
Van egy N82-em. Hátul a lencsevédőnél lejött a krómutánzat. Azt mondták gariba megcsinálják. Nos nekem meg még a 2.0 szoft van azon (véletlenül sem akarnék 3fölé menni) pedig a hello cabride csücsül. Enyhén hackkelt állapotba. Nos szóval az lenne a kérdés ha felküldetem, mivel csak a felszíni sérülést kell orvosolni, a szoftba is bele fognak nézni szerintetek? Ill. ha látnák h hackkelve van, mit tehetnek? Mondanának bármit rá? (amugy szerintetek sem fogják ott önszorgalomból rátenni az újabb szoftot ugye?) thx
Van egy N82-em. Hátul a lencsevédőnél lejött a krómutánzat. Azt mondták gariba megcsinálják. Nos nekem meg még a 2.0 szoft van azon (véletlenül sem akarnék 3fölé menni) pedig a hello cabride csücsül. Enyhén hackkelt állapotba. Nos szóval az lenne a kérdés ha felküldetem, mivel csak a felszíni sérülést kell orvosolni, a szoftba is bele fognak nézni szerintetek? Ill. ha látnák h hackkelve van, mit tehetnek? Mondanának bármit rá? (amugy szerintetek sem fogják ott önszorgalomból rátenni az újabb szoftot ugye?) thx
6110; 6150; (3310); 6230; 6230i; (E66)\N82; N8 +G4
- sinkabence95
- 1. szint
- Készüléktípus: N82-Black 8GB 30.0.019v
tibusz: nem turkálnak!
elméletileg hátlapot cserélnek.
elméletileg hátlapot cserélnek.
Nokia N82 8GB 'Sandisk'
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E51
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni! Nem tudom, jó topicban járok-e?
Most frissítettem a telefonomat a legújabb 300.34.56-os szoftverre (RM-244). Rendben fel is települt, viszont egyszerűen nem tudom visszatenni rá a mentéseket. Elvileg elindul a visszatöltés, kiírja, a végén, hogy minden rendben, de a telefon nem indul újra a régi témával, nem kerülnek vissza az smsek, a telefonszámok, semmi! De még csak a Már többször próbáltam, mindenféle variácóban, de semmi. Simán a PC-suite szoftverfrissítőjével csináltam. Eddig már jó párszor gond nélkül feltelepítettem az új verziókat, és simán visszamászott rá a biztonsági mentés. De most egyszerűen semmi... Tudtok tippet adni, hogy mit tegyek? Ezenkívül a memóriakártyát is lezárja. Soha nem csinált ilyeneket, ez ennek a verziónak a rákfenéje? Van lehetőség visszatenni a régi szoftvert valahogyan?
Bocsi, ha nagyon láma voltam, de kicsit kiakasztott most ez...
Köszi!
Most frissítettem a telefonomat a legújabb 300.34.56-os szoftverre (RM-244). Rendben fel is települt, viszont egyszerűen nem tudom visszatenni rá a mentéseket. Elvileg elindul a visszatöltés, kiírja, a végén, hogy minden rendben, de a telefon nem indul újra a régi témával, nem kerülnek vissza az smsek, a telefonszámok, semmi! De még csak a Már többször próbáltam, mindenféle variácóban, de semmi. Simán a PC-suite szoftverfrissítőjével csináltam. Eddig már jó párszor gond nélkül feltelepítettem az új verziókat, és simán visszamászott rá a biztonsági mentés. De most egyszerűen semmi... Tudtok tippet adni, hogy mit tegyek? Ezenkívül a memóriakártyát is lezárja. Soha nem csinált ilyeneket, ez ennek a verziónak a rákfenéje? Van lehetőség visszatenni a régi szoftvert valahogyan?
Köszi!
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Szia!humanyk írta:Sziasztok!
Köszi!
Visszamentés: csak az sms-eket, névjegyzéket, naptárat meg jegyzeteket jelöld be, a beállításokat nem. Sokszor leírtuk már, hogy nem szabad menteni a beállításokat, mert bajt okozhatnak az újabb szoftvereken a régi szoft beállításai. Különben is jobb ha te magad állítasz megint be mindent, meg telepíted fel ami kell, tisztább lesz a telefonod hidd el......
C:/sys/data mappán belül van egy mmcstore nevű fájlt, azt másold ki gépre, majd Jegyzettömbbel nyisd meg és az utolsó betűk/számok lesznek a jelszó karakterei.
Annyit hozzátennék, hogy az NSU-ban is le van írva, hogy vedd ki a memkarit frissítés előtt
Régi szoftot csak GSM boltban tudnak visszatenni párezerért, mert BOX kell hozzá.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 6630
Csákány azt szeretném kérdezni, hogy a 6630-asban hol van a product kód vagy hogy kell beütni?
KÖSZI ELŐRE IS!!!!!!!!!!!!!
KÖSZI ELŐRE IS!!!!!!!!!!!!!
- -Dr-Strust-
- Moderátor
- Készüléktípus: Sony Xperia Z
- Nem: Férfi
- Has thanked: 31 times
- Been thanked: 32 times
-
- Újonc
- Készüléktípus: n70
Helo!
Help!
Most vettem egy új n70-est, gsm-ből, külföldi (naná). A fórumleírások segítségével átírtam a product kódját magyarra (már ettől is kihult némi hajam, nagyon béna vagyok ) és gondolom most kellene frissíteni, hogy ténylegesen magyar legyen. De nem tudom. Már ott kezdődik, hogy addig egyszerűen nem megy tovább, amig bele nem pakolom a SIM kártyát (pedig olvastam a tanácsotokat, hogy nem kéne) - de addig nem enged tovább az NSU!! SIM kártyával, bejelentkezéssel pedig odáig enged, hogy: ez a szoftver a legfrissebb, nincs mit frissiteni rajta. Úgyhogy a telóm még mindig csak angolul tud (én meg annyira nem) Most mit tegyek?? Várjam meg amíg kijön egy újabb frissités? (az mennyi idő). Nem szeretném. Köszönettel venném ha lenne valami jótanácsotok.
Help!
Most vettem egy új n70-est, gsm-ből, külföldi (naná). A fórumleírások segítségével átírtam a product kódját magyarra (már ettől is kihult némi hajam, nagyon béna vagyok ) és gondolom most kellene frissíteni, hogy ténylegesen magyar legyen. De nem tudom. Már ott kezdődik, hogy addig egyszerűen nem megy tovább, amig bele nem pakolom a SIM kártyát (pedig olvastam a tanácsotokat, hogy nem kéne) - de addig nem enged tovább az NSU!! SIM kártyával, bejelentkezéssel pedig odáig enged, hogy: ez a szoftver a legfrissebb, nincs mit frissiteni rajta. Úgyhogy a telóm még mindig csak angolul tud (én meg annyira nem) Most mit tegyek?? Várjam meg amíg kijön egy újabb frissités? (az mennyi idő). Nem szeretném. Köszönettel venném ha lenne valami jótanácsotok.
- mofere
- 3. szint
- Készüléktípus: Nokia N95
- Been thanked: 1 time
Hali!szurcsi írta:Helo!
Help!
Sim-kártya mindenképp kell bele,a memkártya nem fontos.
Próbáld még ki 1-2 product kóddal hátha engedi frissíteni,ha nem tudod már,mert a legfrisebb,akkor talán a pfoenixel lehet,annak is van topicja.
Újabb szoftver már szerintem nem lesz rá