A nagy szervizes topik
Fórum szabályok
Ebben a fórumban csak a készülékek gyári hibáival, szervizelésével kapcsolatos tapasztalatokat várjuk. A készülékeknek megvannak a saját topikjai általános célokra, tehát itt kizárólag szervízeléssel foglalkozunk. A nem ide tartozó témákat töröljük!
A fórum használat című topikot mindenképp olvasd el!
Ebben a fórumban csak a készülékek gyári hibáival, szervizelésével kapcsolatos tapasztalatokat várjuk. A készülékeknek megvannak a saját topikjai általános célokra, tehát itt kizárólag szervízeléssel foglalkozunk. A nem ide tartozó témákat töröljük!
A fórum használat című topikot mindenképp olvasd el!
-
- Újonc
- Készüléktípus: E51
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: A nagy szervizes topik
Sziasztok.Van egy N82-őm most cseréltem rajta komplett házat youtube-os videó alapján,de a kamera nem jó.Nem reagál a kamera védő elhúzására.Más programmal elindul,pl.:panorama,CameraFX.Néztem mindent rajta,3x szétszedtem,néztem az érintkezőket minden stimmel még se indul.Vissza raktam az eredeti házba de úgy se volt jó.Mi lehet a baj?Segítsetek légyzi.
-
- Újonc
- Készüléktípus: n95
Hello!Olyan gondom van,hogy az n95-öm egy idő óta ha bekapcsoltam nehezen töltött be elöször 10 perc azután egyre több idő.Most ott tart a dolog,hogy be sem kapcsol csak halvány derengéssel világít a kijelző és az alatta levő gombsor.Kikapcsolni pedig csak úgy lehet ha kiveszem az aksit belőle az usb-vel csatlakozva a pc suite sem ismeri fell.Légyszi segíts mi lehet vele én megtudom csinálni vagy sem.Nagyon megköszönök minden hasznos tanácsot!!!! 

- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Nem: Férfi
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
Lehet, egy frissítés segítene, ha nem komolyabb hiba van.joe bácsi írta:Hello!Olyan gondom van,hogy az n95-öm egy idő óta ha bekapcsoltam nehezen töltött be elöször 10 perc azután egyre több idő.Most ott tart a dolog,hogy be sem kapcsol csak halvány derengéssel világít a kijelző és az alatta levő gombsor.Kikapcsolni pedig csak úgy lehet ha kiveszem az aksit belőle az usb-vel csatlakozva a pc suite sem ismeri fell.Légyszi segíts mi lehet vele én megtudom csinálni vagy sem.Nagyon megköszönök minden hasznos tanácsot!!!!
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő
kis gombbal!

- felixo
- 4. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S 4
- Has thanked: 93 times
- Been thanked: 10 times
Na, kíváncsian várom az ötleteket a problémámra :
A gondom a következő : Vodás vagyok és van ez a Hívásértesítő szolgáltatás. Aki nem tudná, ez a következő : ha nem vagyok elérhető(pl. ki vagyok kapcsolva) és hívnak, akkor miután újra elérhető vagyok, a szolgáltató küld SMS-t, hogy XY-tól x db. Nem fogadott hívásom volt.
Na, ez eddig a régi telómon működött is, de az új telómnál nem kapom meg ezeket az SMS-eket. Készülékemről tudok küldeni, fogadni SMS-t rendesen, csak ezek az üzenetek nem jönnek meg. Ha átrakom a SIM kártyám másik telóba, megkapom, tehát a szolgáltatás működik rendesen.
Voda ügyfélszolgálat azt mondja készülékhiba !?
Szerintetek ? Ötlet ?
Válaszaitokat előre is köszönöm !
A gondom a következő : Vodás vagyok és van ez a Hívásértesítő szolgáltatás. Aki nem tudná, ez a következő : ha nem vagyok elérhető(pl. ki vagyok kapcsolva) és hívnak, akkor miután újra elérhető vagyok, a szolgáltató küld SMS-t, hogy XY-tól x db. Nem fogadott hívásom volt.
Na, ez eddig a régi telómon működött is, de az új telómnál nem kapom meg ezeket az SMS-eket. Készülékemről tudok küldeni, fogadni SMS-t rendesen, csak ezek az üzenetek nem jönnek meg. Ha átrakom a SIM kártyám másik telóba, megkapom, tehát a szolgáltatás működik rendesen.
Szerintetek ? Ötlet ?
-- Galaxy S 4 --
- nsee
- 4. szint
- Készüléktípus: Huawei M20 - LG G4
- Has thanked: 75 times
- Been thanked: 80 times
Az LG menüjét nem ismerem, de hasonló lehet az elv mint a Nokia készülékeknél, ami : Menü/ Beállítások/ Hívás/ Hívás átirányítás/ Hanghívásokat/ és ezen belül kiválasztod melyikkelfelixo írta:Na, kíváncsian várom az ötleteket a problémámra :
Szerintetek ? Ötlet ?
akarod ezt a funkciót elérni, de a szolgáltatónak ehhez van egy tel.száma amit be kell írni a kiválasztotthoz.
Huawei M20
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
-
- Újonc
- Készüléktípus: E51
Sziasztok pár napja írtam,hogy nem jó az N82-őn a bluetooth,nem lehet bekapcsolni.Odáig már eljutottam,hogyha ki kapcsolom és vissza a telefont akkor megint jó.Ez miért van?
- felixo
- 4. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S 4
- Has thanked: 93 times
- Been thanked: 10 times
Köszi a választ, de ez jól van beállítva, mert átirányít a "A hívott szám átmenetileg nem kapcsolható ..." Voda hangpostára.nsee írta:Az LG menüjét nem ismerem, de hasonló lehet az elv mint a Nokia készülékeknél, ami : Menü/ Beállítások/ Hívás/ Hívás átirányítás/ Hanghívásokat/ és ezen belül kiválasztod melyikkelfelixo írta:Na, kíváncsian várom az ötleteket a problémámra :
Szerintetek ? Ötlet ?
akarod ezt a funkciót elérni, de a szolgáltatónak ehhez van egy tel.száma amit be kell írni a kiválasztotthoz.
-- Galaxy S 4 --
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Akkor csak valami bezavart neki.Dani87 írta:Sziasztok pár napja írtam,hogy nem jó az N82-őn a bluetooth,nem lehet bekapcsolni.Odáig már eljutottam,hogyha ki kapcsolom és vissza a telefont akkor megint jó.Ez miért van?
Szerintem ments le mindent és formázd le és mentésből csak a névjegyzéket, üzeneteket és a naptárt rakd vissza.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.

Nokia mobilok zenei klipekben.

- nsee
- 4. szint
- Készüléktípus: Huawei M20 - LG G4
- Has thanked: 75 times
- Been thanked: 80 times
Ez már a "sziszifuszi" kategória, mivel hardreset, szoftfrissítés nem segített. Macika, strust, talán tud segíteni szerelős módon, ami fizetős.Dani87 írta:Sziasztok pár napja írtam,hogy nem jó az N82-őn a bluetooth,nem lehet bekapcsolni.Odáig már eljutottam,hogyha ki kapcsolom és vissza a telefont akkor megint jó.Ez miért van?

Huawei M20
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95