A Core player-t próbáltam le is töltöttem, de azt írta lejárt liszensz, pedig ki van kapcsolva minden rajta.

Én ezt a verziót használom belőle. A szignózáshoz a segítség az aláírásomban.Kettom írta:Szia!
A Core player-t próbáltam le is töltöttem, de azt írta lejárt liszensz, pedig ki van kapcsolva minden rajta.
Ha letörölted, akkor már nincs sehol a memóriakártyán. Csak a telepítő fájl lehet fent, ami sis, ha felmásoltad.Kettom írta:Szia!
Újabb kérdés, a témákat törölni tudom, de nem tudod véletlenül, hogy hova teszi a kártyán, mert onnan is törölni szeretném.
Köszi.
A listát indítod el? Mert akkor folyamatosan kéne játszani a számokat. Mert amikor elindítod, hogy lejátssza valahol a kijelzőn van egy szám és mellett, hogy hányadik szám jön (pl 123/3 vagyis 123 számból a 3.-at játssza). Vagyis ha neked 1/1-et ír akkor csak azt az egy számot fogja játszani.ferzoo írta:Az lenne a kérdésem,hogy lehet zenelejátszó módban,folyamatos lejátszás opcióra beállitani a telot?
Én nem találok ilyen menüpontot,csak szám ismétlését, almenüben.
Pl.listákat tudok összeállítani stlilus, előadó szerint, de azt hogy háttérben folyamatosan játszon, nem csak azt az 1számot, amit elinditottam.
Ez nem jőn össze.