Garmin Mobile XT

GPS-ekkel kapcsolatos témák
papi54
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy W GT-I8150
Nem: Férfi
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Kapcsolat:

Re: Garmin Mobile XT

Hozzászólás Szerző: papi54 »

Sziasztok!
Én ezt az "új" verziót már 2 hónappal ezelőtt feltöltöttem ide az oldalra, de a moderátorok törölték azzal az indokkal, hogy "fake program".
Azóta is használom, mert teljesen elégedett vagyok vele.
Ajánlani tudom mindenkinek!! :up:
laci64
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Galaxy S2
Has thanked: 52 times
Been thanked: 808 times

Hozzászólás Szerző: laci64 »

papi54 írta:Sziasztok!
Én ezt az "új" verziót már 2 hónappal ezelőtt feltöltöttem ide az oldalra, de a moderátorok törölték azzal az indokkal, hogy "fake program".
Nekem is gond nélkül megy mind két telon. Fake, vagy sem, nincs vele semmi gond. Egyébként az 5.00.60 verzió sem hivatalos, ilyen értelemben az is "fake". :D
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő :up: kis gombbal!
pepe0419
Újonc
Újonc
Készüléktípus: NOKIA C6-00
Has thanked: 5 times

Hozzászólás Szerző: pepe0419 »

laci64 írta:
Nekem is gond nélkül megy mind két telon. Fake, vagy sem, nincs vele semmi gond. Egyébként az 5.00.60 verzió sem hivatalos, ilyen értelemben az is "fake". :D
én mindig tartok kicsit az ilyen verzióktól, nehogy emelt díjas számokat hívogasson a telefonom :shock:
szesi1
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E65

Hozzászólás Szerző: szesi1 »

Sziasztok,

Már régóta használom a Garmint, most tegnap óta nem hajlandó elindulni. Induláskor kilép, próbáltam újratelepíteni is leinstallálással együtt, de az a furcsa, hogy telepítés után nem hozza létre a Garmin könyvtárat sem a memóriakártyán... Tapasztalt már ilyet valaki? A telót formázni nem szeretném.
Zoli
papi54
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy W GT-I8150
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: papi54 »

Nem kell a telót formázni.Ez már nálam ís volt.
Én ezt csináltam:
1. Eltávolitás(alkalmazáskezelővel)
2. Újra telepítés.
3. Program elinditása, majd bezárás. (A garmin könyvtárat a program csak egy elinditás után hozza létre!)
4. Ha még mindig nincs garmin könyvtár, akkor x-plore -val csinálj egyet.
SteveBeard
3. szint
3. szint
Készüléktípus: N95 _ ZTE Blade_S3 Mini
Has thanked: 15 times
Been thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: SteveBeard »

papi54 írta:Nem kell a telót formázni.Ez már nálam ís volt.
Én ezt csináltam:
1. Eltávolitás(alkalmazáskezelővel)
2. Újra telepítés.
3. Program elinditása, majd bezárás. (A garmin könyvtárat a program csak egy elinditás után hozza létre!)
4. Ha még mindig nincs garmin könyvtár, akkor x-plore -val csinálj egyet.
Szia!
A 3. és 4. pontot gondold át mégegyszer... ;)
laci64 írta:
Ezzel a verzióval szerintem az a gond, hogy semmi leírás nincs róla. Csak annyit találtam, hogy gyorsabb, meg hogy gyorsabban talál jelet.
Az eredeti 5.00.60-ról tudjuk a változásokat, 3 ponton is javítottak, a "fake" verzióba meg bekerült a magyar nyelvi támogatás is. Ezek legalább konkrétumok.
Az, hogy gyorsabb, az elég megfoghatatlan. Mihez képest gyorsabb? Egy hónapok óta használt Garminhoz képest, minden új telepítés gyorsabb, ez így elég becsapós.
Természetesen én is kipróbáltam, N95-ön semmi gond nincs vele, pont úgy muzsikál, mint az eredeti 5.00.50-es. Nem megy a netre, ha nem akarom és nem is tárcsáz semmi telefonszámot.... csak minek, mikor az eredeti szignózás nélkül is felmegy... :hmm2:
Tekken
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E75

Hozzászólás Szerző: Tekken »

Üdv.
A garmin mobile tx setup ban nem találja a G meghajtót. 2 oldallal korábban láttam már volt ilyen gond de nekem nem oldódott meg. Mivel korábban én már feltettem egyszer a garmint megvolt a garmin mobillext.sis is. azt felmásoltam memokártyára és miután telepítettem bead egy főképernyőt de rögtön kilép utána. Azért akarok újratelepíteni mert leformáztam a memokártyát és a telefont is. Korábban minden simán ment. Segítség!!
SteveBeard
3. szint
3. szint
Készüléktípus: N95 _ ZTE Blade_S3 Mini
Has thanked: 15 times
Been thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: SteveBeard »

Tekken írta:Üdv.
A garmin mobile tx setup ban nem találja a G meghajtót. 2 oldallal korábban láttam már volt ilyen gond de nekem nem oldódott meg. Mivel korábban én már feltettem egyszer a garmint megvolt a garmin mobillext.sis is. azt felmásoltam memokártyára és miután telepítettem bead egy főképernyőt de rögtön kilép utána. Azért akarok újratelepíteni mert leformáztam a memokártyát és a telefont is. Korábban minden simán ment. Segítség!!
Tudtam, hogy ez lesz :hmm2: nem elég a sis fájl, nem fogja létrehozni a garmin mappát és hiába készítesz egyet a benne levő cuccok is kellenek. Szóval kell az egész , mindegy, hogy bemásolós vagy telepítős. (a kettő közt a különbség az egyiket egyszer a másikat kétszer kell telepíteni :bohoc: )
pfbalazs
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia X6
Has thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: pfbalazs »

Sziasztok

Legyetek olyan szívesek segíteni mert valamiért nem tudom csatlakoztatni a bluetootos GPS vevőt a nokia 6210 navigator telefonomhoz amin egy GARMIN XT van és ben találálja meg a vevőt és nemtom miért lécci a vevő egység tutira jó :) előre is köszi

Balu
taresz
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E52

Hozzászólás Szerző: taresz »

Először párosítsd a telefonnal Garminon kívül. Utánna lehet Garminban is próbálkozni. Feltéve ha kompatibilis, de még nem láttam olyat ami ne lett volna az.
Válasz küldése

Vissza: “GPS és navigációs szoftverek”