Én ezt az "új" verziót már 2 hónappal ezelőtt feltöltöttem ide az oldalra, de a moderátorok törölték azzal az indokkal, hogy "fake program".
Azóta is használom, mert teljesen elégedett vagyok vele.
Ajánlani tudom mindenkinek!!

Nekem is gond nélkül megy mind két telon. Fake, vagy sem, nincs vele semmi gond. Egyébként az 5.00.60 verzió sem hivatalos, ilyen értelemben az is "fake".papi54 írta:Sziasztok!
Én ezt az "új" verziót már 2 hónappal ezelőtt feltöltöttem ide az oldalra, de a moderátorok törölték azzal az indokkal, hogy "fake program".
én mindig tartok kicsit az ilyen verzióktól, nehogy emelt díjas számokat hívogasson a telefonomlaci64 írta:Nekem is gond nélkül megy mind két telon. Fake, vagy sem, nincs vele semmi gond. Egyébként az 5.00.60 verzió sem hivatalos, ilyen értelemben az is "fake".papi54 írta:Sziasztok!
Szia!papi54 írta:Nem kell a telót formázni.Ez már nálam ís volt.
Én ezt csináltam:
1. Eltávolitás(alkalmazáskezelővel)
2. Újra telepítés.
3. Program elinditása, majd bezárás. (A garmin könyvtárat a program csak egy elinditás után hozza létre!)
4. Ha még mindig nincs garmin könyvtár, akkor x-plore -val csinálj egyet.
Ezzel a verzióval szerintem az a gond, hogy semmi leírás nincs róla. Csak annyit találtam, hogy gyorsabb, meg hogy gyorsabban talál jelet.laci64 írta:Nekem is gond nélkül megy mind két telon. Fake, vagy sem, nincs vele semmi gond. Egyébként az 5.00.60 verzió sem hivatalos, ilyen értelemben az is "fake".papi54 írta:Sziasztok!
Tudtam, hogy ez leszTekken írta:Üdv.
A garmin mobile tx setup ban nem találja a G meghajtót. 2 oldallal korábban láttam már volt ilyen gond de nekem nem oldódott meg. Mivel korábban én már feltettem egyszer a garmint megvolt a garmin mobillext.sis is. azt felmásoltam memokártyára és miután telepítettem bead egy főképernyőt de rögtön kilép utána. Azért akarok újratelepíteni mert leformáztam a memokártyát és a telefont is. Korábban minden simán ment. Segítség!!