Garmin Mobile XT
-
- Újonc
- Készüléktípus: E52
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Garmin Mobile XT
Sziasztok! Lehet, hogy másik telepítési útmutatót használok, mindenesetre nem találom azt a részt, ami a TSRautostart.exe kilövésével foglalkozik a garmin használata után, a jbaktask-al. Valaki idézze be ide légyszi.
- BlackOps
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S6 Duos
- Nem: Férfi
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 42 times
A GYIK-ban van de az újakhoz már nem kell jbak sem... Az is benne van.clemi írta:Sziasztok! Lehet, hogy másik telepítési útmutatót használok, mindenesetre nem találom azt a részt, ami a TSRautostart.exe kilövésével foglalkozik a garmin használata után, a jbaktask-al. Valaki idézze be ide légyszi.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia n97 mini
A következő a gondom, amiben segítségeteket kérném:
N97mini-n a Garmin XT legujabb verziója van fenn. Ha az érintetlen magyar felmásolós Naviguide-et teszem fel, akkor a címkeresés tökéletes. Viszont, ha már egy Mapsourceban szerkesztett változatot teszek fel, akkor 5.-ből 4 alkalommal nem talál meg csak 1-2 várost, a többi százezret nem.
Mi lehet a gond?
N97mini-n a Garmin XT legujabb verziója van fenn. Ha az érintetlen magyar felmásolós Naviguide-et teszem fel, akkor a címkeresés tökéletes. Viszont, ha már egy Mapsourceban szerkesztett változatot teszek fel, akkor 5.-ből 4 alkalommal nem talál meg csak 1-2 várost, a többi százezret nem.
Mi lehet a gond?
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5800XP
Senki sem használt még közületek CityXplorer-t?pk2000 írta:A CityXplorer használatával kapcsolatban érdeklődnék, hogy a gyalogos útvonaloptimalizálás funkció Garmin eszközfüggő-e? (pl. a Nüvi 1xxx sorozatú kütyüin ez megy)
Egy külföldi fórumbejegyzés szerint az alap a City Navigator, de csak akkor érdemes a CityXplorer-t használni, ha a készülék a gyalogos útvonaloptimalizálást támogatja.
Én a Nokia 5800-on próbálnám, ha van értelme.
A szakértő válaszokat előre is köszönöm.
-
- Újonc
- Készüléktípus: E52
Sziasztok!
A POI-kal. pontosabban a traffipax helyekkel kapcsolatban szeretnék kérdezni.
Nekem a következö gpi fájlok vannak a POI könyvtárban:
euspeedcam
huncams
speedcam_hu
speedcamera
traffipaxok
trafipax_fix
trafipax_lámpás
trafipax_mobil
és ilyen helyek jelennek meg a programban a saját poi-k között ha onnan akarok célt választani:
world
huncams
trafipax
speedcam_fix 2x
h_redlight 2x
h_speedcam_mobil 2x
melyik a felesleges? Miért van az utolsó 3 kétszer ?
A POI-kal. pontosabban a traffipax helyekkel kapcsolatban szeretnék kérdezni.
Nekem a következö gpi fájlok vannak a POI könyvtárban:
euspeedcam
huncams
speedcam_hu
speedcamera
traffipaxok
trafipax_fix
trafipax_lámpás
trafipax_mobil
és ilyen helyek jelennek meg a programban a saját poi-k között ha onnan akarok célt választani:
world
huncams
trafipax
speedcam_fix 2x
h_redlight 2x
h_speedcam_mobil 2x
melyik a felesleges? Miért van az utolsó 3 kétszer ?
-
- 1. szint
- Készüléktípus: N8-00 - N95 8GB
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 1 time
HI all.
Nokia N95 8GB 5.00.60-as Garmin.
Rendszeresen elfelejti a beállításokat és kezdődik alapról minden mintha most telepítettem volna fel !!!
Kellemetlen mert mentett útvonalak vtak benne és gáz mindig újra terveztetni.
Okosság ?
HELP
Rendszeresen elfelejti a beállításokat és kezdődik alapról minden mintha most telepítettem volna fel !!!
Okosság ?
HELP
- SteveBeard
- 3. szint
- Készüléktípus: N95 _ ZTE Blade_S3 Mini
- Has thanked: 15 times
- Been thanked: 3 times
A garmin.nvm-et kell írásvédetté tenni... sajnos ilyenkor pár dolgot nem tudsz menteni...beryary írta:HI all.
Okosság ?
HELP
-
- Újonc
- Készüléktípus: N95 8GB
- Kapcsolat:
Symbian 9.4-en tökéletesen működik. (5.00.60-as, ez a bemásolós verzió, magyar hanggal, traffipax adatbázissal, jármű ikonokkal.)
http://nokiaprogramok.hu/modules.php?na ... w&id=27046
Páran panaszkodtak, hogy fagy térképnézegetés közben a program 9.4-es (V5-ös) telefonokon, ez ellen sajnos egyelőre nem lehet mit tenni
ŐŐŐ nekem van már fent garmin, szal most ezt ha felmásolom. akkor csak irjam felül ami ott van oszt install? vagymi ?
Páran panaszkodtak, hogy fagy térképnézegetés közben a program 9.4-es (V5-ös) telefonokon, ez ellen sajnos egyelőre nem lehet mit tenni

ŐŐŐ nekem van már fent garmin, szal most ezt ha felmásolom. akkor csak irjam felül ami ott van oszt install? vagymi ?

- SteveBeard
- 3. szint
- Készüléktípus: N95 _ ZTE Blade_S3 Mini
- Has thanked: 15 times
- Been thanked: 3 times
Térképeket, kedvenceket, útvonalakat, nyomvonalakat menteni, majd Garmint eltávolítani és ami eltávolítás után ottmarad (mert marad rendesen) azt törölni. Ezután lehet felmásolni, majd futtatni a sis-t.Palesz191 írta:Symbian 9.4-en tökéletesen működik. (5.00.60-as, ez a bemásolós verzió, magyar hanggal, traffipax adatbázissal, jármű ikonokkal.)
Páran panaszkodtak, hogy fagy térképnézegetés közben a program 9.4-es (V5-ös) telefonokon, ez ellen sajnos egyelőre nem lehet mit tenni![]()