Nokia N97 mini

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
BlackOps
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: Galaxy S6 Duos
Nem: Férfi
Has thanked: 3 times
Been thanked: 42 times

Re: Nokia N97 mini

Hozzászólás Szerző: BlackOps »

JeffCo írta:Sziasztok,
Ma kaptam k...
Nagyon köszönöm a segítőkészségeteket!
1. Jó ez a tartó, ezt használom, jobb mint a korábbiak.
2. Az e:-n is jó a garmin, rossz a UNL-ed
3. Garmin (jól kell beállítani és nincs adatforgalom, offline, és csak beép.GPS)
Galaxy S6 Duos SM-G920FD :cool3:
G920FXXU3COI9
PHOENIX SEGÉDLET ver.:2.0
szbence88
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N97 Mini
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: szbence88 »

potter55 írta:
szbence88 írta:
potter55 írta: És a 3. a szolgáltatod honlapja?
Érdemleges információt nem találtam a tmobil honlapján, de azért mégegyszer megnézem.
Én is csak ezt meg ezt találtam.
Köszönöm szépen, sikerült. Bocs, hogy esti programot csináltam neked :)
74krizsa
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia n97 mini

Hozzászólás Szerző: 74krizsa »

Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem ha frissítem az ovis térképeket azaz van frissítés azt írja ki, hogy újak vannak és ezeket le kell töltenem, és ami eddig le volt töltve azt is letörli ez normális dolog?Ki lehet ezt valahogy kapcsolni?
Köszi
Basslovers
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia Lumia 620 + Nokia E7
Has thanked: 22 times
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: Basslovers »

JeffCo írta:1. Jól láttam, hogy "normális" beépíthetős passzív tartó nincs gyárilag a telefonhoz? Kaptam hozzá egy CR-117-est, de az ablakra pattinthatós. A régi e71-eshez volt nekem egy CR-108, az nagyon jó volt. A kettőt nem lehet valahogy összehozni?
http://www.nokia.hu/termekek/tartozekok ... rto-cr-108
http://www.nokia.hu/termekek/tartozekok ... rto-cr-117
Elsőre valóban gyagyinak néz ki a CR-117, de nekem teljesen bevált, egyszer nem volt vele problémám. Én csak beépíthető aktív tartóról tudok, valami horror árért.
JeffCo írta:3. Az e71-es a Garmint használtam. Nekem fontos lenne, hogy ne kizárólag netkapcsolattal működjön, hanem offline módban is, mert ha külföldön vagyok, a gatyám is rámegy a folyamatos pingelésre... A Nokia Maps-et nem használtam még. Ezen van offline navigáció? Melyik a jobb a Garmin vagy a Nokia maps?
Én OVI Maps-et használok, itthon-külföldön is OFFLINE módban, nemrég volt 4 országon át tesztelve és tökéletesen teljesített. Gyorsan talál jelet, kiegészített GPS nélkül.
JeffCo
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia n97 mini

Hozzászólás Szerző: JeffCo »

Nos sikerült átaplikálni az autohifisekkel, hogy a CR 117 passzív tartója a régi e71-es CR106-os passzív tartójára passzoljon. Így már tökéletes :-)

Még egy dolog van azonban: Nekem az autóba a telefon mindig a tartójában van, értelemszerűen zárt állapotban (nyitott állapotban nem is férne be). Namost ha így tárcsázni szeretnék egy névjegyzékben lévő számot, akkor a kb 1000 db-ot végig kell görgetnem, ha pl a Z-nél keresek valakit, ugyanis a billentyűzet nem elérhető.

Nincs valami olyan híváskezelő progi, ami ilyen esetben egy virtuális billentyűzetet kitesz a képernyőre? Vagy ti ezt hogy oldjátok meg?
BlackOps
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: Galaxy S6 Duos
Nem: Férfi
Has thanked: 3 times
Been thanked: 42 times

Hozzászólás Szerző: BlackOps »

JeffCo írta:Nos sikerült átaplikálni az autohifisekkel, hogy a CR 117 passzív tartója a régi e71-es CR106-os passzív tartójára passzoljon. Így már tökéletes :-)

Még egy dolog van azonban: Nekem az autóba a telefon mindig a tartójában van, értelemszerűen zárt állapotban (nyitott állapotban nem is férne be). Namost ha így tárcsázni szeretnék egy névjegyzékben lévő számot, akkor a kb 1000 db-ot végig kell görgetnem, ha pl a Z-nél keresek valakit, ugyanis a billentyűzet nem elérhető.

Nincs valami olyan híváskezelő progi, ami ilyen esetben egy virtuális billentyűzetet kitesz a képernyőre? Vagy ti ezt hogy oldjátok meg?
Nem kell hozzá progi, tudsz betűre keresni csukott állapotban is. Minden esetben, amikor beviteli mező van, beleböksz és kapsz egy képernyős billt, amit tudsz használni. (a hangtárcsázást nem is említem... elég korrekt)
Galaxy S6 Duos SM-G920FD :cool3:
G920FXXU3COI9
PHOENIX SEGÉDLET ver.:2.0
pancimucuka
1. szint
1. szint
Készüléktípus: n97 mini

Hozzászólás Szerző: pancimucuka »

HELP!!!!!!!!!!!!

Az a problémám, hogy a telefonon a mikrofon, vagy ha nem az akkor az a gomb amivel a menübe lehet lépni, (a fel és lerak gomb mellett balra) annyira eltömődött bekoszolódott, hogy alig látszik a jelzőfény ha nem.fog.hívásom van. Próbáltam acetonnal kicsit fülpucolóval de csak kicsit lett jobb. V.kinek ötlete van hogy mit tegyek vele? Idegesít mert nem látom ha kerestek vagy jött egy üzim, mert állandó némán vagyok a hülye t-mob-os csengőhang miatt. Azt nem tudom elviselni...........
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Hozzászólás Szerző: moco »

pancimucuka írta:HELP!!!!!!!!!!!!

Az a problémám, hogy a telefonon a mikrofon, vagy ha nem az akkor az a gomb amivel a menübe lehet lépni, (a fel és lerak gomb mellett balra) annyira eltömődött bekoszolódott, hogy alig látszik a jelzőfény ha nem.fog.hívásom van. Próbáltam acetonnal kicsit fülpucolóval de csak kicsit lett jobb. V.kinek ötlete van hogy mit tegyek vele? Idegesít mert nem látom ha kerestek vagy jött egy üzim, mert állandó némán vagyok a hülye t-mob-os csengőhang miatt. Azt nem tudom elviselni...........
acetooon? az oldja a műanyagot! ha garanciás, vidd vissza, kicserélik. és miért nem állítasz be másik hangot?
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
pancimucuka
1. szint
1. szint

Hozzászólás Szerző: pancimucuka »

moco írta:
pancimucuka írta:HELP!!!!!!!!!!!!

acetooon? az oldja a műanyagot! ha garanciás, vidd vissza, kicserélik. és miért nem állítasz be másik hangot?
Nem oldotta, csak pont ott dörzsölgettem egy kicsit. Nem lett baja...
Hogy miért nem állítok más csengetést? Minek ha nem ugy szólal meg 10-ből 9x??? :-)

Mit cserél ki az egész készüléket, vagy csak azt az izébigyót?
matec7
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: matec7 »

Már megírtam egyszer a bajaimat, de akkor nem írtak rá, most élénkebb a fórum, hátha kapok választ:)
1. Filmnézésnél kb 2 percenként beakad, még a gyári szarok is. normális ez? fel van töltve, nem megy semmi közben.
2. Elkezdett leválni a billentyűzetet kitöltő lap. Simán jön ki a fény alóla, szal nem is kicsit. Volt már valakinek ilyen? Vigyázok rá pedig mint a hímestojásra..
Mit tegyek?
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”