Garmin térképek
- SteveBeard
- 3. szint
- Készüléktípus: N95 _ ZTE Blade_S3 Mini
- Has thanked: 15 times
- Been thanked: 3 times
-
- Újonc
- Készüléktípus: HTC Desire HD
- Nem: Férfi
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Garmin térképek
helló tudna valaki segíteni grammin van feltelepít ve de csak Magyarország én azt akarom hogy egész Anglia is fent legyen de csomó térkép iso-ban jött le azt hogy tudom felrakni vagy valaki segítsen hogy Anglia is rajta legyen előre is kösz
- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Nem: Férfi
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
Nem img-ben?standox írta:helló tudna valaki segíteni grammin van feltelepít ve de csak Magyarország én azt akarom hogy egész Anglia is fent legyen de csomó térkép iso-ban jött le azt hogy tudom felrakni vagy valaki segítsen hogy Anglia is rajta legyen előre is kösz
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő
kis gombbal!

- FifiTheReal
- 1. szint
- Készüléktípus: 5800XM SanDisk16GB SU-8W
Az igazat megvallva én sem mélyedtem el még benne. Első nekifutásra a fenti beállításokkal átkonvertáltam a gdb-t és az így kapott új gdb-t megnyitva a mapsource-szal átküldtem az útvonalat a telefonra. Leellenőriztem, hogy van-e eltérés. Nem volt, így örültem és tovább nem nyüstöltem, nehogy elromoljonSteveBeard írta: A többi részét egy-egy próba erejéig kíváncsiságból próbáltam ki. Én szívesen venném, de szerintem nem vagyok vele egyedül, ha leírnád a tapasztalataidat a különböző beállításokkal kapcsolatban. Üdítő lenne olvasni a sok ismétlődő kérdés után, amire a válasz többnyire benne van a telepítési leírásban.

Köszönöm a program tippet!

- FifiTheReal
- 1. szint
- Készüléktípus: 5800XM SanDisk16GB SU-8W
Első körben én is a LEÍRÁS (így nagy betűkkel, mert ez szerintem a Garmin XT Biblia és ezer köszönet érte!Gandal írta:azt szeretném kérdezni,h hogyan kell patchelni a mapscourt ,h működjön a térképfeloldás,mert eddig ilyet nem kellett vele csinálni,de már kihullik a hajam mert nem tudom megcsinálni sehogy sem!!

Aztán jöttek az ismerősök és persze nekik is kellettek a térképek, így mindenkinek külön-külön kellett feloldókódot generálni a saját (esetenkét több) memóriakártyájához. Egészen addig míg rá nem találtam a Mapreverse Convetrerre, melynek használatával a Garmin City Navigator is feloldható a Garmin Unlockerrel, így nem kell memóriakártyánkként feloldani, hanem bárkinek odaadhatom a Mapsource-szal összegyúrt térképeim működni fog.
A keresőbbe beírva pl. guszty már írt is róla
Persze, aki nem akar saját térképeket gyártani a Mapsource-szal, annak a legkényelmesebb a mások által elkészített bemásolós térképek.
-
- Újonc
- Készüléktípus: E52
Sziasztok!
Nem túl régen kezdtem el használni a Garmin MobileXt-t, és lenne néhány kérdésem, és ugyanakkor gondom is.
Az 5.00.60s60.9 bemásolós verziót használom, és a Worldwid Autoroute DEM Basemap (gmapbmap.img), a Navguide Hungary 5.4 NT (gmapsup2.img) és a CN Europe NT 2010.10 (gmapsupp.img) térképek vannak a garmin gyökér könyvtárában.
Első kérdésem, hogy jó-e ez a bázis térkép, második pedig gond-e, ha a mapsource menüben mindkét térkép be van jelölve használatra.
A gondom pedig az, hogy a kedvenceim között szinte csak olyan hely van, amit úgy rögzítettem, hogy ott voltam az adott helyen, és akkor tettem be a jelenlegi pozíciót a kedvencek közé. Ha ki akarom jelölni, hogy hová, és ezek közül választok, akkor a legtöbbnél egyszerűen kilép a program, mindenféle hibaüzenet nélkül. Mi okozhatja ezt, és hogyan tudnám vajon orvosolni? A programban egyébként gyakorlatilag mindent alap beállításon hagytam.
Nem túl régen kezdtem el használni a Garmin MobileXt-t, és lenne néhány kérdésem, és ugyanakkor gondom is.
Az 5.00.60s60.9 bemásolós verziót használom, és a Worldwid Autoroute DEM Basemap (gmapbmap.img), a Navguide Hungary 5.4 NT (gmapsup2.img) és a CN Europe NT 2010.10 (gmapsupp.img) térképek vannak a garmin gyökér könyvtárában.
Első kérdésem, hogy jó-e ez a bázis térkép, második pedig gond-e, ha a mapsource menüben mindkét térkép be van jelölve használatra.
A gondom pedig az, hogy a kedvenceim között szinte csak olyan hely van, amit úgy rögzítettem, hogy ott voltam az adott helyen, és akkor tettem be a jelenlegi pozíciót a kedvencek közé. Ha ki akarom jelölni, hogy hová, és ezek közül választok, akkor a legtöbbnél egyszerűen kilép a program, mindenféle hibaüzenet nélkül. Mi okozhatja ezt, és hogyan tudnám vajon orvosolni? A programban egyébként gyakorlatilag mindent alap beállításon hagytam.
- SteveBeard
- 3. szint
- Készüléktípus: N95 _ ZTE Blade_S3 Mini
- Has thanked: 15 times
- Been thanked: 3 times
A bázis térkép jó, ugyanarról a területről ne legyen két útvonaltervezős térkép kijelölve, tehát nálad nem jó, a kedvencekre a megoldás a telepítési leírásban . (Kezelésnél export, kedvencek törlése, import)