Nokia 5230
-
- 1. szint
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia 5230
Én napokban vettem asszonyomnak egy ilyen telefont a T-nél 35.000ft domino. Akkor mondom mit kaptunk.
A teló,töltő,2 gb mem.k, autós tartó,3 hátlap,fehér füles, két csomag volt a sima amiben nincs tartó az csak 32.000ft asszem.
A teló,töltő,2 gb mem.k, autós tartó,3 hátlap,fehér füles, két csomag volt a sima amiben nincs tartó az csak 32.000ft asszem.
Samsung Galaxy SII
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Itt le van írva. Product kód átírás NSS-sel és NSU-val frissítés.Rocsesz írta:Helo mindenkinek!
En Angliaban elek es par nappal ezelott kaptam 5230-at
a problemam ,hogy gyarilag nincs benne magyar nyelv.![]()
Esetleg ha valaki tudna segiteni, hogy honnan lehetne ra magyarositast szerezni es azt mikent lehet ra telepiteni ,legyszives irjatok meg.
Koszi, beke
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.

- mgTerminator
- 4. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S4
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 74 times
Persze és bukja a garit, ne beszélj már hülyeséget...potter55 írta:Itt le van írva. Product kód átírás NSS-sel és NSU-val frissítés.Rocsesz írta:Helo mindenkinek!
Esetleg ha valaki tudna segiteni, hogy honnan lehetne ra magyarositast szerezni es azt mikent lehet ra telepiteni ,legyszives irjatok meg.
Koszi, beke
- potter55
- Moderátor
Oda le van írva, ha érdekli a garancia akkor majd úgy is megkérdezi, hogy van-e más módszer.<terminator> írta: Persze és bukja a garit, ne beszélj már hülyeséget...
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

- mgTerminator
- 4. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S4
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 74 times
Az lehet, de mi van ha átcsusszan felette? Jobb ha a phoenixet, vagy a jafot ajánlod kolegapotter55 írta:Oda le van írva, ha érdekli a garancia akkor majd úgy is megkérdezi, hogy van-e más módszer.<terminator> írta: Persze és bukja a garit, ne beszélj már hülyeséget...

- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Nem: Nő
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
mi van odaírva óriási betűkkel?potter55 írta:Oda le van írva, ha érdekli a garancia akkor majd úgy is megkérdezi, hogy van-e más módszer.<terminator> írta: Persze és bukja a garit, ne beszélj már hülyeséget...
"FIGYELEM! A GARANCIÁS TELEFONOKNÁL A PRODUCT KÓD ÁTÍRÁSA GARANCIAVESZTÉSSEL JÁR! TEHÁT MINDENKI DÖNTSE EL, MI A FONTOSABB NEKI, A 2 ÉV NOKIA GARANCIA, VAGY A PRODUCT KÓD ÁTÍRÁSA!!!"
a kérdés szerintem így meg is van válaszolva. az ő szíve joga, hogy ezek után is átírja-e a product kódot. úgyhogy szerintem potter nem hülyeségeket beszélt, csak válaszolt a kérdésre, ami a product kód átírása volt, nem pedig a garanciáé.
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! 
S10+ Dual / SGS4

S10+ Dual / SGS4
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia 5230
Helló!kb 1hete van ilyen telóm,és az akksival nagyon nem vagyok kibékülve...zenéthallgatok csak meg telefonálok vele,zenét nemhallgatok naponta 1órát sem összbe és nap végére mindig csutkára lemerül a teló van h kiis kapcsol bekapcsolni már nem lehet.miért csak 1,ha hozzá se nyulok max 2napig bírja?
-
- Újonc
- Készüléktípus: 5230
<terminator> írta:Persze és bukja a garit, ne beszélj már hülyeséget...potter55 írta:Itt le van írva. Product kód átírás NSS-sel és NSU-val frissítés.Rocsesz írta:Helo mindenkinek!
Koszi, beke
Ok.Koszi az infot, megprobalom aztan majd jelzek mit sikerult ossze hozni..Internethez csak szolgaltato altal tudok kapcsolodni?Azt ertem hogy wifi nincs benne, de a tobbi nekem kinai es nem elofizeteses kartyam van ez szamit?Vagy csak be kell allitani valamit ?
- potter55
- Moderátor
Felmész a szolgáltatod honlapjára és ott megkeresed a beállításokat és lekéred a telefonra és már tudsz is netezni. De előtt még elő kell fizetni egy net csomagra is.Rocsesz írta: Ok.Koszi az infot, megprobalom aztan majd jelzek mit sikerult ossze hozni..Internethez csak szolgaltato altal tudok kapcsolodni?Azt ertem hogy wifi nincs benne, de a tobbi nekem kinai es nem elofizeteses kartyam van ez szamit?Vagy csak be kell allitani valamit ?