Nekem eddig semmi bajom nem volt vele...nem lehet, hogy több térkép volt kijelölve? Akkor is csinálhat ilyet, mivel kicsit pontatlanok a térképek és nem fedik egymást az utak tökéletesen.Norbi94 írta:Nekem bevolt állítva h úton tart.. És be is van továbbra is. Ennek ellenére csinálta ezt velem. Pedig ilyent még osem csinált velem itthon.. Ott mi lehetett? És számíthatok Horvátban is ilyenre vagy Montenegróba. Lécci valaki olyan írjon aki már járt Garminnal Valamelyik országban(telefonon navigált) és h mi a tapasztalata. Előre is köszi!Lasi007 írta:Szia !
A GPS a pozícióból tervez. Az antenna természetes tévesztése lehet 3-15 méter, melyet nem feltétlen használ ki. Ezért kell a menüben beállítani az úton tart részt. Ha az Ndrive-t is megnézzük, az úton tartja a nyilat, de közben villog a pont, hogy mely pozíciót látja. Igo.-nál is találkoztam ilyennel. Ebben a tévesztésben sok fizikai ( mágneses ) tényező közrejátszik. Egy természetes folyamat.
Garmin Mobile XT
- SteveBeard
- 3. szint
- Készüléktípus: N95 _ ZTE Blade_S3 Mini
- Has thanked: 15 times
- Been thanked: 3 times
Re: Garmin Mobile XT
-
- 1. szint
- Készüléktípus: 5800 XpressMusic
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Helló! De több volt ami aztilleti eléggé sokSteveBeard írta:Nekem eddig semmi bajom nem volt vele...nem lehet, hogy több térkép volt kijelölve? Akkor is csinálhat ilyet, mivel kicsit pontatlanok a térképek és nem fedik egymást az utak tökéletesen.Norbi94 írta:Nekem bevolt állítva h úton tart.. És be is van továbbra is. Ennek ellenére csinálta ezt velem. Pedig ilyent még osem csinált velem itthon.. Ott mi lehetett? És számíthatok Horvátban is ilyenre vagy Montenegróba. Lécci valaki olyan írjon aki már járt Garminnal Valamelyik országban(telefonon navigált) és h mi a tapasztalata. Előre is köszi!Lasi007 írta:Szia !
A GPS a pozícióból tervez. Az antenna természetes tévesztése lehet 3-15 méter, melyet nem feltétlen használ ki. Ezért kell a menüben beállítani az úton tart részt. Ha az Ndrive-t is megnézzük, az úton tartja a nyilat, de közben villog a pont, hogy mely pozíciót látja. Igo.-nál is találkoztam ilyennel. Ebben a tévesztésben sok fizikai ( mágneses ) tényező közrejátszik. Egy természetes folyamat.

Akk majd ezt csinálom h megint cseszkődik velem.

Volt az egész Eu, SCG route, Naviguide magyarország, és Adra Route.. Lehet ez volt a baj

-
- Újonc
- Készüléktípus: e66
Sziasztok!
Íme az én bajom:
Nokia E66
működő Garmin Mobile XT
Működő mapsource a PC-n
működő Garmin City Navigator® Europe NT 2011.10 a PC-n
és most kezdődik az én bajom:
feltöltöttem a telefonra Magyarországot, Ausztriát, Romániát, de Budapestet kihagytam így még működött minden
feltöltöttem ismét, de Budapesttel együtt a Garmin nem indult el a telefonon (feljött a Garminos logo-s bejelenkező kép és utána visszalépet a Nokia főmenübe)
gondoltam újra telepítem a Garmint ezzel: GarminMobileXTforSymbianS603rdEdition_50050.exe, de hiába sis fáljra kattintva nem történik semmi.
Szóval oda a jó kis Garminos programom. Mit tegyek?
Remélem tudtok segíteni.
Kössz:
Attila
Íme az én bajom:
Nokia E66
működő Garmin Mobile XT
Működő mapsource a PC-n
feltöltöttem a telefonra Magyarországot, Ausztriát, Romániát, de Budapestet kihagytam így még működött minden
feltöltöttem ismét, de Budapesttel együtt a Garmin nem indult el a telefonon (feljött a Garminos logo-s bejelenkező kép és utána visszalépet a Nokia főmenübe)
gondoltam újra telepítem a Garmint ezzel: GarminMobileXTforSymbianS603rdEdition_50050.exe, de hiába sis fáljra kattintva nem történik semmi.
Remélem tudtok segíteni.
Kössz:
Attila
- SteveBeard
- 3. szint
- Készüléktípus: N95 _ ZTE Blade_S3 Mini
- Has thanked: 15 times
Nem lehet... biztos! Megbolondul az útvonaltervezés, ha több térkép van kijelölve ugyanarról a területről.Norbi94 írta:
Helló! De több volt ami aztilleti eléggé sok
Akk majd ezt csinálom h megint cseszkődik velem.
Volt az egész Eu, SCG route, Naviguide magyarország, és Adra Route.. Lehet ez volt a baj
Úgy telepítsd újra a Garmint, hogy előbb leszeded a régit az alkalmazáskezelőből, majd törlöd az egész garmin mappát.uattila28 írta:Sziasztok!
Íme az én bajom:
Nokia E66
működő Garmin Mobile XT
Működő mapsource a PC-n
Remélem tudtok segíteni.
Kössz:
Attila
De megpróbálhatsz egy kis trükköt is, hátha bejön. Persze csak, ha még nem uninstalláltad a Garmint. Töröld az összes nvm fájlt, majd indítsd el a Garmint. Itt találod

-
- Újonc
- Készüléktípus: e66
Köszönöm!
Valóban le kellet törölni. Most megint működik.
Még egyszer kösssz!
Attila
Valóban le kellet törölni. Most megint működik.
Még egyszer kösssz!
Attila
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E71
Nekem egyszer itthon csinált ilyet, egy autópályán. Sem előtte, sem azóta. Az okát nem tudom, de aznap már kb. 100 km-t navigáltam vele, szintén autópályán + Bp-en, minden probléma nélkül. Amikor a hiba előjött, kikapcsoltam a telefont, majd vissza. Ezt követően már hibátlanul működött.Norbi94 írta:Nekem bevolt állítva h úton tart.. És be is van továbbra is. Ennek ellenére csinálta ezt velem. Pedig ilyent még osem csinált velem itthon.. Ott mi lehetett? És számíthatok Horvátban is ilyenre vagy Montenegróba. Lécci valaki olyan írjon aki már járt Garminnal Valamelyik országban(telefonon navigált) és h mi a tapasztalata. Előre is köszi!Lasi007 írta:Szia !
-
- 1. szint
Köszi neked is és mindenkinek akik válaszoltak és segítettek! Akkor most már több alternatívám is lesz ha ezt csinálja velem! Kösz!2007ath írta:Nekem egyszer itthon csinált ilyet, egy autópályán. Sem előtte, sem azóta. Az okát nem tudom, de aznap már kb. 100 km-t navigáltam vele, szintén autópályán + Bp-en, minden probléma nélkül. Amikor a hiba előjött, kikapcsoltam a telefont, majd vissza. Ezt követően már hibátlanul működött.Norbi94 írta:Nekem bevolt állítva h úton tart.. És be is van továbbra is. Ennek ellenére csinálta ezt velem. Pedig ilyent még osem csinált velem itthon.. Ott mi lehetett? És számíthatok Horvátban is ilyenre vagy Montenegróba. Lécci valaki olyan írjon aki már járt Garminnal Valamelyik országban(telefonon navigált) és h mi a tapasztalata. Előre is köszi!Lasi007 írta:Szia !

-
- 1. szint
Helló! "Ez a leírás segít feltelepíteni a Garmin Mobile XT programot Symbian S60 platformot használó telefonokra, azokon belül is a Nokia márkájú S60v2, S60v3 és S60v5-ös telefonokra!"
Az 5800-ashoz meikre kell menjek? ezek közül: S60v2, S60v3 és S60v5-ös ,
A választ előre is köszi!
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
V5Norbi94 írta:Helló! "Ez a leírás segít feltelepíteni a Garmin Mobile XT programot Symbian S60 platformot használó telefonokra, azokon belül is a Nokia márkájú S60v2, S60v3 és S60v5-ös telefonokra!"
- barti
- Újonc
- Készüléktípus: HTC Sensation XE715
- Nem: Férfi
- Has thanked: 3 times
Helló!
A gps-t nem tudom feloldani már többször feltelepítem mindent a leírás szerint,de a gps felodásánál megáll a tudomány mindíg csak a garmin gps csatlakozása lehetséges legalább 10x generáltam új kodot, mi lehet a hiba

A gps-t nem tudom feloldani már többször feltelepítem mindent a leírás szerint,de a gps felodásánál megáll a tudomány mindíg csak a garmin gps csatlakozása lehetséges legalább 10x generáltam új kodot, mi lehet a hiba