Van egy régebbi verzió, ami szignózott link.MrAngelo írta:Szerintem amit a letöltéseknél megtalálsz, az van. Mindenképp szignóznod kell a SAJÁT telefonodra.dolezsal írta:Sziasztok!
Valaki fel tudná tölteni valamilyen fájlmegosztóra a legújabb Coreplayer szignózott verzióját ami jó nokia e72re is?
Nagyon megköszönném
Coreplayer
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Re: Coreplayer
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
-
- Újonc
- Készüléktípus: C5-00
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
szerintem is félelmetesen jó,föleg a sok problémás cucchoz képest,nekem is komoly meglepi volt hogy konvertálás nélkül lehet vele flv.,avi videokat nézni.viszont nekem a YouTube-rész nem müködik.beállitottam a net hozzáférést,de semmi,csak forog ott az az izé(tölt?).net rádió?hát az hogy? lehet hogy én v.ok zokni de ilyesminek nyomát se láttam.(1.35.van fönnt)elmagyarázhatná v.ki hogy van ez,elöre is köszi.luciuscornelius írta:Ez a legsokoldalubb lejátszó mobilon az tuti
Viszi az avikat, de ugyanakkor lejátsz a flac kiterjesztést és még online rádiózgatni is tudok vele rezzenésmentesen
(tiszta pc feeling )
Hát ez maga a boldogság
Mit számít már ezek után, hogy a zenelejátszó rész egy kicsit fapados...nekem semmit
-
- Újonc
- Készüléktípus: C5-00
sziasztok! az miért van hogy zenelejátszásnál többnyire nem jeleniti meg az albumboritókat,noha az benne van a mappában? van v.mi szabály hogy milyen formátumu és méretü legyen a kép? illetve ami még bosszant hogy nem találtam a lehetöséget a boritók letöltésére (mint a power mp3-nál)
- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 86 times
Mert ezt a programot inkább videókhoz találták ki. De ha az albumborító képét beleteszed az id3-ba, akkor szerintem megjeleníti. (pl. az Mp3tag nevű programmal)kreg68 írta:sziasztok! az miért van hogy zenelejátszásnál többnyire nem jeleniti meg az albumboritókat,noha az benne van a mappában? van v.mi szabály hogy milyen formátumu és méretü legyen a kép? illetve ami még bosszant hogy nem találtam a lehetöséget a boritók letöltésére (mint a power mp3-nál)
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5230
Van olyan progi ami hasonlít a core playerhez, és minden olyan videó,kép,és hangfájl lejátszik, mint az?
Mivel nekem elindul, meg is nyitja a fájlokat, de csak a hang hallatszik semmi más....(nokia5230)
Mivel nekem elindul, meg is nyitja a fájlokat, de csak a hang hallatszik semmi más....(nokia5230)
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
SmartMovie. Az is lejátszik sokat, de nem olyan sokat, mint a CorePlayer.darkliht írta:Van olyan progi ami hasonlít a core playerhez, és minden olyan videó,kép,és hangfájl lejátszik, mint az?
Ezt is elolvashatod (s60v5-ös rész).
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5230
(Nokia 5230-am van) Amikor elindítom a coreplayert, akkor a hangot lejátsza,de nem látok semmit a képből (fehér az egész).
Már próbáltam újabb, és régebbi verziókat de eddig mindegyikkel ugyan ezt csinálta.... :S
Valaki tud segíteni, azt nagyon megköszönném!
Már próbáltam újabb, és régebbi verziókat de eddig mindegyikkel ugyan ezt csinálta.... :S
Valaki tud segíteni, azt nagyon megköszönném!