Nokia 5800 szerviz
Fórum szabályok
Ebben a fórumban csak a készülékek gyári hibáival, szervizelésével kapcsolatos tapasztalatokat várjuk. A készülékeknek megvannak a saját topikjai általános célokra, tehát itt kizárólag szervízeléssel foglalkozunk. A nem ide tartozó témákat töröljük!
A fórum használat című topikot mindenképp olvasd el!
Ebben a fórumban csak a készülékek gyári hibáival, szervizelésével kapcsolatos tapasztalatokat várjuk. A készülékeknek megvannak a saját topikjai általános célokra, tehát itt kizárólag szervízeléssel foglalkozunk. A nem ide tartozó témákat töröljük!
A fórum használat című topikot mindenképp olvasd el!
-
- Újonc
- Készüléktípus: 5230
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia 5800 szerviz
sziasztok...
A következő problémával fordulok hozzátok van egy külföldi 5800 angliából (movistar függő [volt] ), kint ki próbálták jó utána csináltak egy unlockot és feladták postán, majd itthon a következő jeéenséget csinálta először mintha bekapcsolt volna de a vibra kifagyott és a fehér kép állt be, kikapcs gombra nem reagál akksi ki, akksi be és már be sem kapcsol - meg sem rezzen..
Szerintetek ennek mi lehet a baja ileltve mennyi lehet kb a javítása?
Lehet hülyeséget mondok és hurrogjatok le nyugodtan de a függetlenítést követően nem próbálták a telót arra gyanakszom h elkókányoltak valamit a romban, nos ez otthon kábellel nem javítható csak nokia box-al.. persze lehetséges nem ez a baja csak reménykedek...
várom az ötleteiteket, hozzászólásotokat..
köszi
A következő problémával fordulok hozzátok van egy külföldi 5800 angliából (movistar függő [volt] ), kint ki próbálták jó utána csináltak egy unlockot és feladták postán, majd itthon a következő jeéenséget csinálta először mintha bekapcsolt volna de a vibra kifagyott és a fehér kép állt be, kikapcs gombra nem reagál akksi ki, akksi be és már be sem kapcsol - meg sem rezzen..
Lehet hülyeséget mondok és hurrogjatok le nyugodtan de a függetlenítést követően nem próbálták a telót arra gyanakszom h elkókányoltak valamit a romban, nos ez otthon kábellel nem javítható csak nokia box-al.. persze lehetséges nem ez a baja csak reménykedek...
köszi
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Az 5800 topik első oldalán van a hard resetről a leírás azt próbáld ki.cuki18 írta:sziasztok...
köszi
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5800 XM
Hali
Én azzal a kérdéssel állok hozzátok hogy mitől van az hogy a 5800 akkumlátora melegszik?? gondolom nem sok jót jelent! kb. 2 hete volt olyan problémám hogy 1 napot se bírt ki az akksi akor elvileg megcsinálták birja is meg minden csak azóta melegszik gondolom irány a szerviz ujjra
Én azzal a kérdéssel állok hozzátok hogy mitől van az hogy a 5800 akkumlátora melegszik?? gondolom nem sok jót jelent! kb. 2 hete volt olyan problémám hogy 1 napot se bírt ki az akksi akor elvileg megcsinálták birja is meg minden csak azóta melegszik gondolom irány a szerviz ujjra
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia 5800
Hello mindenkinek. Lenne egy kérdésem. Most 4 honapja vettem az 5800ámat. minen jó volt amig a képernyő nem krepállt be. azt kijavitottak szervizbe de azutan jöttek a többi bajok. visza vittem azzal a problémával h az aksi nem birja és hogy a mikrofon sem működik rendesen. elküldték laborba de ott csak egy navigation edition szoftot raktak fel az xm-re de semmit ki sem cseréltek. most ott tartok h megint az akuval vittem vissza es a mikrofonnal mert nem megy. most van 4-re bent megint szervizbe. szerintetek kérjek telefon cserét vagy mit lehet ilyenkor tenni??? Amugy a problémák kb 2hetente jönnek elő. Nem gondoltam volna h egy ilyen telefonnal ennyi baj lesz. Előre is köszönöm a válaszaitokat Kérlek erre az email cimre értesitsetek koncz_nimi@yahoo.com. Persze ide is irhattok:) Tisztelettel Nimrod1993
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia 5800
Ma Felhivtak a nokiától és azt mondtak h a technikusok nem talalják a hibát. A hiba az h nagyon sokszor nem halják amit én mondok. szoval lehet h behalt a mikrofon és még az h az aku nem tartja a töltést csak egy nap. Amugy azt mondták h azert nem tartja az aku mert tol sok a zene(holott nem hallgatok zenét csak max10-15perc és se net se film semmi). Én erre azt mondtam h elvégre xm telefon vagy nem. és erre szohoz se jutottak... Sztem ha most sem javitják meg rendesen akkor megyek a fogyasztovédelemhez. Ez már szemétség h ugyan azal a hibával viszem vissza és még ők szolnak le és ha nem lenne baja a telefonnak akkor működne rendesen. nagyot csalódtam a nokiában Tisztelettel Nimrod1993
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Galaxy S4
- Has thanked: 3 times
Sziasztok!Van egy 5800-ás telefonom és szép fokozatosan valami lett az érintéssel,mert nem ott,vagy egyáltalán nem működik!fekvő módban csak ugrálnak az ikonok!Álló módban pedig egyszerűen nem tudok a kejelzőkalibrálásig jutni,mert nem lehet!van valakinek ötlete?hard reset,szoftverfrissítés nem segít!Most vettem észre,hogy nincsenek számok amivel tárcsázhatnék!No dialled numbers!!Ezt már végképp nem értem!
-
- Újonc
- Készüléktípus: 5800
Sziasztok!
Olyan problémám lenne,hogy:
Reggel mikor rápillantottam a telcsimre azt írta ki hogy kérem helyezze be a memória kártyát!
Előtte nem volt semmi gond mert este még működött, már próbáltam másik kártyával úgy sem jó próbáltam szoftver frissítést az sem segített reseteltem hard reset-et nyomtam az se jött be!Már teljesen tanácstalan vagyok!de ha a kártyát beleteszem a laptopba akkor működik!
Kérem ha valaki tud valami megoldást az jelezzen nekem!Előre is köszönöm!
Olyan problémám lenne,hogy:
Reggel mikor rápillantottam a telcsimre azt írta ki hogy kérem helyezze be a memória kártyát!
Előtte nem volt semmi gond mert este még működött, már próbáltam másik kártyával úgy sem jó próbáltam szoftver frissítést az sem segített reseteltem hard reset-et nyomtam az se jött be!Már teljesen tanácstalan vagyok!de ha a kártyát beleteszem a laptopba akkor működik!
Kérem ha valaki tud valami megoldást az jelezzen nekem!Előre is köszönöm!
-
- Újonc
Sziasztok!
Sikerült letörnöm a teló alaplapján a kijelzőcsatlakozót. Azt érdekelne, hogy kb.mennyiért(anyag+munka) raknak rá egy új csatlakozót a szervízben?
Sikerült letörnöm a teló alaplapján a kijelzőcsatlakozót. Azt érdekelne, hogy kb.mennyiért(anyag+munka) raknak rá egy új csatlakozót a szervízben?
-
- Újonc
Sziasztok!
Nokia 5800- hoz honnan lehet elérhető áron beszerezni főpanelt, mert az enyém kissé meghajolt és nem veszi a töltést sajnos.?
Nokia 5800- hoz honnan lehet elérhető áron beszerezni főpanelt, mert az enyém kissé meghajolt és nem veszi a töltést sajnos.?
- -Dr-Strust-
- Moderátor
- Készüléktípus: Sony Xperia Z
- Nem: Férfi
- Has thanked: 31 times
- Been thanked: 32 times
nem lehet, hogy csak nem érintkezik?
de olcsóbb, ha veszel egy asztali töltőt, amibe az akkut tudod betenni...
de olcsóbb, ha veszel egy asztali töltőt, amibe az akkut tudod betenni...