Nokia N97

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Re: Nokia N97

Hozzászólás Szerző: moco »

GaborN97 írta:Most beugrott egy kerdes amit mar fel akartam tenni itt, a forumon.
A kulfoldi n97ek, amit a gsm boltok arulnak es fuggetlenek, azok miert olcsobbak? Meg par helyen olvastam, hogy kulfoldi buheralt keszulekek szarok, csak a magyar piacra szantak a jok stb.
Van ebbe valami valosagalap, vagy sem?
Azért olcsóbbak, mert 1 év bolti garancia van rájuk. Sajnos Nokiából már nem igazán szabad bolti garisat venni, megéri kicsit többet kiadni érte, hogy 2 év Nokia garanciád legyen. A bolti garisnál, ha gond van a telefonnal, akkor azt oda kell visszavinni, ahol vetted, míg a Nokia garinál meg bármelyik Nokia szervizbe visszaviheted.
Általában a bolti garisak ázsiai telefonok. Van még EU garanciás is, még az is jó garancia, csak ahhoz blokk kell, és akkor viheted egész Európán belül garanciáztatni. Vettem én már ázsiai telót, ki kell fogni belőle a jót, mert azok között is vannak jók, de ugyan úgy ki lehet fogni a rosszat, ha 2 év nokia garisat veszel.
off vége.
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
GaborN97
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N97
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: GaborN97 »

moco írta:
GaborN97 írta:Most beugrott egy kerdes amit mar fel akartam tenni itt, a forumon.
A kulfoldi n97ek, amit a gsm boltok arulnak es fuggetlenek, azok miert olcsobbak? Meg par helyen olvastam, hogy kulfoldi buheralt keszulekek szarok, csak a magyar piacra szantak a jok stb.
Azért olcsóbbak, mert 1 év bolti garancia van rájuk. Sajnos Nokiából már nem igazán szabad bolti garisat venni, megéri kicsit többet kiadni érte, hogy 2 év Nokia garanciád legyen. A bolti garisnál, ha gond van a telefonnal, akkor azt oda kell visszavinni, ahol vetted, míg a Nokia garinál meg bármelyik Nokia szervizbe visszaviheted.
Általában a bolti garisak ázsiai telefonok. Van még EU garanciás is, még az is jó garancia, csak ahhoz blokk kell, és akkor viheted egész Európán belül garanciáztatni. Vettem én már ázsiai telót, ki kell fogni belőle a jót, mert azok között is vannak jók, de ugyan úgy ki lehet fogni a rosszat, ha 2 év nokia garisat veszel.
off vége.
koszi, valami ilyesmire gondoltam en is.
Azt, hogy az en telom melyik piacra lett csinalva azt hogy tudom megnezni?
Bepotyogtem valami kodot, ami kiirja azt hiszem a keszenleti idot, azt hogy kell ertelmezni? Percben?
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

GaborN97 írta:
moco írta:
off vége.
koszi, valami ilyesmire gondoltam en is.
Azt, hogy az en telom melyik piacra lett csinalva azt hogy tudom megnezni?
Bepotyogtem valami kodot, ami kiirja azt hiszem a keszenleti idot, azt hogy kell ertelmezni? Percben?
Gondolom a beszélt időt írja ki, az első 6 számjegy az óra, utolsó kettő meg a perc.

Product code alapján meg tudod nézni, mondjuk navifirm-el, amit a letöltések között megtalálsz.
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Nem: Férfi
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

GaborN97 írta:Bepotyogtem valami kodot, ami kiirja azt hiszem a keszenleti idot, azt hogy kell ertelmezni? Percben?
Nem a készenléti, hanem a hívással töltött (kimenő/bejövő együtt) időt írja.

A kód meg a #war0anty#

De ez nem mindig pontos, bizonyos esetekben (pl. box-szal történt szoftfrissítés) esetén nullázódik.
Tünde
1. szint
1. szint
Készüléktípus: S4
Has thanked: 9 times

Hozzászólás Szerző: Tünde »

Szióka nektek!
Rákapáltam :D elfelejtettem rendszeresen visszaállítani a számítógépről való lecsatlakozás után az sms helyét :duhos2: ezért van a telefonban is
meg az E: -n is. Hogyan tudom "heck" nélkül összemásolni őket. Telóról netezek így (is) nehéz bonyolultabb dolgokat megoldanom, van egyszerű megoldás?
A biztonsági mentésnél mindig azt kínálja fel, hogy visszamásolja a telefon memóriájába? :whaaa: más lehetőséget nem! Ez nem segített.
Tudtok segíteni?
ManOnFire
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N958G+N8DG
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: ManOnFire »

Macika írta:
ManOnFire írta:hello! Nem olvastam még senkitöl ugyhogy megosztom. Anélkül hogy hozzá nyultam volna a telohoz egyik pillanatrol a másikra beszart az érintökijelzö.
hardreset, sw ujra fel és semmi! Gombok minden müködik csak a kijelzö nem reagál.
"ilyenkor adok hálát hogy nem voltam spur a gyári garira"
Ezt kiemeltem, Neked is ki kellett volna!

Öröm az ürömben...
Hello! Kész is lett, szerintem az egész felnyitható részt cserélték mert tök újnak néz ki!
Azért érdekes egyszerse esett le meg semmi.

Fel is dobtam cecinho féle fözetet tetszik is, de van értelme ezután telepiteni azt a sis-t ami megváltoztatja a kinetik scrollozást megy egyebeket?!
Autóba mért van az hogy az fm-transzmitterrel csak akkor nem sistereg ha a kezembe fogom a telefont, lehet valamit segiteni ezen?
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Nem: Férfi
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

ManOnFire írta:Hello! Kész is lett, szerintem az egész felnyitható részt cserélték mert tök újnak néz ki!
Azért érdekes egyszerse esett le meg semmi.
Talán épp ezért cserélték ki... :)

Ha lett volna rajta esésnyom, Rád verték volna a nem megfelelő használatot szerintem...
GaborN97
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N97

Hozzászólás Szerző: GaborN97 »

ManOnFire írta:Autóba mért van az hogy az fm-transzmitterrel csak akkor nem sistereg ha a kezembe fogom a telefont, lehet valamit segiteni ezen?
nekem is ugyanez a problemam, elvileg a foldeles miatt, meg az autoba sok a zavaro tenyezo. Elvileg zavarszurovel meg kabelezessel lehet javitani rajta. ELVILEG..
Majd nyaralas utan elviszem megcsinaltatni es irok h mire jutottam az ugyben. De ha te talaltam megoldast ra, majd azt is ird meg:)
roli27
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N97 Black

Hozzászólás Szerző: roli27 »

Sziasztok. Olyan kérdéssel illetveproblémával fordulok hozzátok, hogy a minap vettem egy Nokia n97-es készüléket. A telefonhoz utángyártott töltöt kaptam. A gondom a következő: Elkeztdem nyomkodni a készüléket és kb 1 ora mulva kezdett merülni. Na mondom akkor megdugom a töltöjével, miután ez megtörtént semmi életjelet nem mutatott aza nem tölt. Viszont ha kikapcsolom a telot és ugy dugom rá a töltöre akkor kb 5 mp mulva kiirja h nokia és megjelenik a töltést jelző ikon a jobb oldalon de nem urál föl le mintha töltene de viszont 4.csik alá sem megy le. Ja és azt is észrevettem, hogy nem a gyári akuja van hozzá. Mikor a sráccal taliztam full feltöltve hozta a találka helyre oda. Fel is hivtam h valami nem oké ö azt mondta ö vette hozzá a töltöt nálla tökéletessen müködött. Szerintetek mi lehet a gond? Ez a telefon vagy pedig a töltö hibája?? Mmás töltövel még nem probáltam. A válaszokat előre is köszi!! S.O.S!
cecinho
2. szint
2. szint
Készüléktípus: N97 Black

Hozzászólás Szerző: cecinho »

ManOnFire írta:Fel is dobtam cecinho féle fözetet tetszik is, de van értelme ezután telepiteni azt a sis-t ami megváltoztatja a kinetik scrollozást megy egyebeket?!
Ha minden igaz, akkor azt beletettem, de 100%ra nem mondom (rég csináltam már :D ). Mondjuk használat mellett (most nézem) szerintem benne van. Ha nagyon akarod felteheted, rontani nem fogsz semmin.
SGS2
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”