Megpróbáltam elindítani a tv linkjétt-zonesról, de azt írja a készülék nem támogatja a mobiltv szolgáltatástHali!
Elvileg igen, de azt hiszem, hogy a megfelelő kapcsolatot (azt hiszem a stream végűt) kell kiválasztani a Realplayerben.

Megpróbáltam elindítani a tv linkjétt-zonesról, de azt írja a készülék nem támogatja a mobiltv szolgáltatástHali!
Elvileg igen, de azt hiszem, hogy a megfelelő kapcsolatot (azt hiszem a stream végűt) kell kiválasztani a Realplayerben.
Ezt olvasd el.vargabalazs2 írta:Hellotok!
Légyszi segítsen vki,olyan problémám van hogy .sis formátumokat nem tudok feltelepíteni a telóra,azt irja:nem lehet telepíteni...
Köszi
1. Nem víz hang, hanem visszhang. Nem ugyanaz a kettő!!!gajdi írta:Sziasztok!
Segítséget kérek!
- Többször jelezték nekem, hogy beszéd közben víz hangzik a telefonom annál, akit hívok. (én semmit sem veszek ekkor észre)
- hiába van kikapcsolva a szenzor a zsebembe átfordul magától a kép és csak a csúszka felnyomása után áll vissza
- a billentyűzár (billentyüzár bekapcsolása után) ki - be kapcsolgat ahogy mozgatom a telefont. Na ez a jelenség nem mindig van így, de sűrűn előfordult már....
("elméletileg" 2 hónapja elvittem sw frissítésre, bár ha beütöm a *#0000# parancsot azt írja ki hogy "frissítés dátuma 2009.11.04))
Remélem érthető voltam és tudtok segíteni!
Üdv Joci
Macika írta:1. Nem víz hang, hanem visszhang. Nem ugyanaz a kettő!!!gajdi írta:Sziasztok!
Segítséget kérek!
- Többször jelezték nekem, hogy beszéd közben víz hangzik a telefonom annál, akit hívok. (én semmit sem veszek ekkor észre)
- hiába van kikapcsolva a szenzor a zsebembe átfordul magától a kép és csak a csúszka felnyomása után áll vissza
- a billentyűzár (billentyüzár bekapcsolása után) ki - be kapcsolgat ahogy mozgatom a telefont. Na ez a jelenség nem mindig van így, de sűrűn előfordult már....
("elméletileg" 2 hónapja elvittem sw frissítésre, bár ha beütöm a *#0000# parancsot azt írja ki hogy "frissítés dátuma 2009.11.04))
Üdv Joci
Vedd halkabbra a hangszóró hangerejét és szorítsd jobban oda a füledhez. Semmi HW/SW baja nincs a telónak.
2. Ez kizárt dolog!
3. Ez is kizárt. Ha csak nem esett valami gigantikusat és kiszakadt a mágnes a helyéből.
(Érdekes, amit írsz, a frissítés dátumát kizárólag FOTA frissítés esetén jegyzi meg, írja ki. Ahhoz pedig nem kell SEMMI, csak egy WLAN vagy GPRS kapcsolat, és bárki meg tudja csinálni, abszolút bolondbiztos).
gajdi írta:Sziasztok!
Segítséget kérek!
Üdv Joci