Nokia E65

Kizárólag Nokia E-szériával foglalkozó témák
andrewb0y
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E65
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia E65

Hozzászólás Szerző: andrewb0y »

Sziasztok! :bye1:

Most kaptam egy Nokia E65 tipusu telefont, és az a gondom vele hogy felfrissitettem a szoftverét 4.0633.74.00 re, és a felettem leirtak szerint próbáltam feltörni HelloOx 1.03 al. Szignóztam, feltelepítettem a telóra, elinditottam, de megállt az applying patch nél és ha ujrainditom a HelloOx ot akkoris megáll ugyanott. Próbáltam aztis hogy esetleg abból a mappából amit kreál a HelloOx ( E:\HelloOx ) abból manuálisan telepitem a ROMPatcher-t de nemtudtam telepiteni mert elöször tanusitványhibát irt ki, miután meg ezt is leszignóztam megtagadta az alkalmazástelepítést. Szóval az lenne a kérésem hogy letudnátok vmi működő hacket? :oops:
Előre is köszi!

A telefont többször is formatáltam zsir uj szoftot próbáltam hackelni, Adatok: 4.0633.74.00 04-09-08 RM-208 Nokia E65
xwerson
Újonc
Újonc
Készüléktípus: e65.e51

Re: Nokia E65 Talks-Vica

Hozzászólás Szerző: xwerson »

Hali!

Már 1 hete szenvedek 1 e65-el. A talks nevű felolvasó programot kellene telepíteni tesómnak aki sajnos nem lát. Próba képen felraktam az én e51-em re ott megy. Mindent a leírtak szerint csináltam.
1.Kínai oldal key fileok igénylése.
2. signsis-el key,cer filokkal progi signozása.
3.alk.kezelőben : MIND és KI.
4.telepít, vagy telepíteném ha hagyná. De telepítéskor: TANUSÍTVÁNYHIBA! LÉPJEN KAPCSOLATBA AZ ALKALMAZÁS FORGALMAZÓJÁVAL

ez van a telón: S60 3rd Edition (Version 3.0), Symbian OS Version 9.1
ezt akartam felrakni: NUANCE.TALKS.PREMIUM.V5.0.3.S60V3.V5.UNSIGNED.CRACKED.SiGNED.SIS

Ebben segítsetek légyszi. Ez most igazán fontos lenne. :Notworty:
TommyX
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia Lumia 1520 + 808 PV
Nem: Férfi
Been thanked: 33 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: TommyX »

xwerson:
Most olvastam, hogy valószínűleg csak h*ckelt telokra jó :sad:
Esetleg ez jó lehet:
http://nokiaprogramok.hu/modules.php?na ... w&id=31933
Kép

Hand's Up Music isn't dead as long as we're alive \O/
Kezdő N8 tulajok számára ajánlott!
Nyugodj Békében KilleR! :cry3:
xwerson
Újonc
Újonc
Készüléktípus: e65.e51

Hozzászólás Szerző: xwerson »

Köszi, akkor azt is megpróbálom.
MrAngelo
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
Has thanked: 52 times
Been thanked: 86 times

Hozzászólás Szerző: MrAngelo »

Nem a Te telefonodra készült szignófájlokkal szignózott progit akartad telepíteni tesód telefonjára? Mert arra külön kell szignózni.
Ha megengedsz egy személyes kijelentést, sajnálom a testvéred és kívánom hogy sikerüljön feltenni a progit! Ha más nem, hackeld meg a telóját.
letoltoos
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: letoltoos »

champ írta:Sziasztok,

valaki segítsen. Hetek óta küzdök a wifi csatlakozással, de képtelenség. Legújab fw, helloox fent, és a hálózatot megtalálja. webböngészés, majd "csatlakozás nem áll rendelkezésre". Bármit teszek vele, ez a problémája. A router már ki van belezve, semmit nem kér és mindenki tud rá csatlakozni. A teló nem...
Ilyennel szenvedtem én is, nálam az volt a gond, hogy b/g/n-es volt a router, és az n is aktiválva volt. A telefon pedig kizárólag az első két szabványt tudja kezelni. Ez logikailag nagyjából úgy néz ki, hogy egy vizilabdacsapatba keresnek tagokat, és a két feltétel az, hogy legalább kézilabda és úszás alapfokú gyakorlatával kell rendelkezned, és felvesznek. Viszont, ha focizátál, akkor nem. Abszolút logikátlan, de ez van. Ha triplán kombináltan fut a router, tehát a b és a g mellett az n is be van kapcsolva, akkor halottsáv. Ki kell a legutolsót kapcsolni, az megoldhatja. Ha nem oldja meg, akkor más lehet ott, talán szoftveres, talán hardware-es probléma. Remélem megoldódik! :yes:
Basslovers
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia Lumia 620 + Nokia E7
Has thanked: 22 times
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: Basslovers »

Sziasztok!

El kezdett rakoncátlankodni az E65-ösöm! Tudom, hogy a távgyógyítás lehetetlen és bizonyos értelemben felesleges, de nagyon örülnék, ha pár tanáccsal, tippel ellátnátok engem.

A probléma a következő. Nyitott állapotban a telefon "felső" részén, vagyis ami a képernyő alatti gombokjobb oldala lebénul. Nem reagál, nem lehet használni se a jobb választógombot, se a hívás vége gombot, se a "c" törlés gombot, se a telefonkönyvet és a némító gombot sem. Ellenben, ha a telefon csukott állapotban van, minden egyes gomb, rendeltetésének megfelelően működik!

A telefon már nem garanciális, nincs és nem is volt hackelve, semmi extra nincsen rátelepítve.

Előre is köszönöm a segítségeteket.

Üdv
Driwe
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E51

Hozzászólás Szerző: Driwe »

Hali lene 1brogrémám e65 ömel akinekwan walamijawaslata segicsen kérem .gyári bőngészowel nemtudok megnyitni wap oldaldt nemértem mért aztirja ki nem tamogatot tartalom tipus légyszi segicsetek.elöre is kőxönöm
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

Driwe írta:Hali lene 1brogrémám e65 ömel akinekwan walamijawaslata segicsen kérem .gyári bőngészowel nemtudok megnyitni wap oldaldt nemértem mért aztirja ki nem tamogatot tartalom tipus légyszi segicsetek.elöre is kőxönöm
Sok mindent nem támogat a gyri.
Próbáld ki az Oprea Mini-t vagy az Opera Mobile-t.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
szebi_dvoracsko
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5800 XpressMusic
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: szebi_dvoracsko »

Sziasztok. Van egy problémám, a haverom próbálta nsuval frissíteni a teló szoftverét, és frissítés közben leállt, és behalt a telefon... de annyira, hogy se kép, se hang. Próbáltam jaffal is, meg phoenixel is, de nem tudom flashelni, mert nem látja a telefont. Phoenixnél ugyan van dead mode flash, de nem engedi, hogy kipipáljam.
A segítségeteket szeretném kérni, lehet, hogy valamit nemjól csináltam?
Válasz küldése

Vissza: “E-széria”