Nokia N97 mini

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
eriklili13
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Samu N8010+sgs+sgs2CM 1.1.3
Nem:
Has thanked: 139 times
Been thanked: 10 times

Re: Nokia N97 mini

Hozzászólás Szerző: eriklili13 »

Sziasztok!Tud valaki olyan progiról,amilyen régen az Appman progi volt,vagyis megmutatja,hogy törlés után maradt-e fenn még szemét a telcsin?/olyan Cleaner féle/ :oops:
csikigab
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N97 mini
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: csikigab »

Sziasztok!Légyszives segítsetek abban h melyik Windows Live Messenger működik most N97 mini-n, mert 1 rakatot kipróbálltam már de semmi!
1 link jó lenne!!!Előrre is Big thx!!! :Notworty:
farkas-laci
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Lumia 730 DS
Nem: Férfi
Has thanked: 23 times
Been thanked: 99 times

Hozzászólás Szerző: farkas-laci »

csikigab írta:Sziasztok!Légyszives segítsetek abban h melyik Windows Live Messenger működik most N97 mini-n, mert 1 rakatot kipróbálltam már de semmi!
http://nokiaprogramok.hu/modules.php?na ... w&id=34053
Magyar, gyors, stabil. Mi kell még :D ?
Van a nokiának is messengere, de szerintem az nagyon lassú:
http://nokiaprogramok.hu/modules.php?na ... w&id=33998
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

csikigab írta:Sziasztok!Légyszives segítsetek abban h melyik Windows Live Messenger működik most N97 mini-n, mert 1 rakatot kipróbálltam már de semmi!
Egy rakatot biztos nem próbáltál, mert például a fring, Slick, Nimbuzz, a fentebb linkelt Messenger, az IMplus mind működik. És van mégegyszer ennyi....

Letöltések keresőjébe írd be, hogy msn.
csikigab
Újonc
Újonc

Köszi a helpet!!Siker!! :lol3:
Goldfish
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N97 mini

Hozzászólás Szerző: Goldfish »

Sziasztok! Szerintetek mennyire strapabíró az N97 mini burkolata? Az enyém már fél éves, ilyenkorra már minden telefonomon voltak kisebb kopások ott, ahol érintkezik az asztallal. Ezen semmi, még a kamera környékén sem. Leejteni, kulccsomó mellé zsebre tenni még nem sikerült, úgyhogy egyelőre tökéletesen karcmentes, és tapasztalatom sem nagyon van szerencsére. Szóval Kíváncsiságból youtube-on nézelődtem kicsit a témában, és találtam egy nem mini, hanem sima "N97 stress test" videósorozatot, 5 vagy 6 részből áll. Érdemes megnézni, kidobja a kereső úgy beírva, ahogy beidéztem.
reservoir
Újonc
Újonc
Készüléktípus: n97 mini

Hozzászólás Szerző: reservoir »

Hali

Elégg összetett problémába futottam, nem tudom, melyik okozza melyiket.
A 11-es szoft van fenn, nem a 12-es. Viszont mikor a telefon nézi, van-e új szoft, nem szól, sem az OVI, hogy lenne új. Itt meg nem találtam.

Állandóan azt írja emelett az OVI, hogy az USB módot állítsam át Ovi vagy Pc Suite módra. Ovi módom nincs, Pc Suit-ban van folyamatosan, de mégis ezt írja.

Próbáltam új térképet leszedni, az OVI-ban mikor a térképek listáját nyitnám, csak pörög és pörög és sem azt nem írja ki, hogy nekem mim van, sem azt, hogy egyáltalán mik léteznek (térképek listája).

Nem gond, Map Loader indít, azt mondja frissítene, mondom OK. Letöröl minden térképet a telefonról, de a végén hibával leáll. Azóta nem látja a telefont. Ahogy a Softvare updater sem. Pc Suite és Ovi látja, csak kompatibilitási hiábkat ír ki (és az OVIval lásd fentebb a szoftver és USB mód gondot).

Szóval mi miért van vagy mit csináljak?

Köszi!
csikigab
Újonc
Újonc

Sziasztok!Olyan kérdésem van, ha 1 programot felszeretnék rakni a telóra és szignózom meg azt csinálom amit írnak rólla, akkor miért nem akar elindulni a program az istenért se!!!??? :blink:
Kimondottan zene lejátszóra gondolltam, több fajtát is megpróbálltam de eggyiket se komálta a mini!!(TTpod V3.80, V3.70)
Ha esetleg valakinek ötlet, annak megköszönném!! :yeah:
Egyébként új mini tulajdonos vok, azért kérdezek ilyen láma kérdéseket!! :tongue2:
Na további szép napot nektek!! :Notworty:
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Hozzászólás Szerző: moco »

csikigab írta:Sziasztok!Olyan kérdésem van, ha 1 programot felszeretnék rakni a telóra és szignózom meg azt csinálom amit írnak rólla, akkor miért nem akar elindulni a program az istenért se!!!??? :blink:
Kimondottan zene lejátszóra gondolltam, több fajtát is megpróbálltam de eggyiket se komálta a mini!!(TTpod V3.80, V3.70)
Ha esetleg valakinek ötlet, annak megköszönném!! :yeah:
Egyébként új mini tulajdonos vok, azért kérdezek ilyen láma kérdéseket!! :tongue2:
Na további szép napot nektek!! :Notworty:
Szia. Gratula a telóhoz. Ha más programot próbálsz, amit szignózni kell, azt sikerül feltenni? Mert ha más progit sem tudsz feltenni, akkor vagy nem jól szignózol, vagy nem jók a szignós fájlok.
Próbáld ki másik progival, hogy felmegy-e. Várom, hogy írd.
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
knightds
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S II ... XXKK5
Has thanked: 3 times
Been thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: knightds »

Sziasztok!

Gondolkozom, hogy a minimre beszerzek egy Invisible Shield fóliát a teljes készülékre.
Ezzel kapcsolatban kérdezném, hogy melyiket érdemes megvenni? Van a Zagg Invisible Shield (ez a drágább) és van a Clear Armor Invisible Shield!
Mi a véleményetek? Esetleg tapasztalatok?

Gondolkodok azon is, hogy az ebay-en rendelem meg, de azt nem tudom, hogy működik! Rendeltetek már onnan ilyen fóliát? Hogy működik a fizetés ott?
Mennyi a szállítási ktg., mert még nem néztem meg részletesen, de egyenlőre nem találtam meg az oldalon.

Van olyan hely esetleg, ahol jó áron hozzá tudok jutni? Ha tudtok ilyet megírnátok?

Köszönöm a segítséget!
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”