Nokia N97

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
csabics
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Note 4 The Best
Nem: Férfi
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Re: Nokia N97

Hozzászólás Szerző: csabics »

Lehet de kicsit off de had kérdezzem meg:
Emoze email programmal hogyan kell,ha lehet freemail cimet beállitani?
G mail megy.
Köszi.
SGS5 The Best
Slider
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N97
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Slider »

A felerősítést kb. úgy 10-15 méter távolságban gondoltam, hogy mondjuk a lakásban ne csak úgy lehessen fogni a zenét ha közvetlen a magnóhoz teszem a telót, hanem távolabbról is. Mert néha alig megy 2-3 méteres távolságra is az adás. Ha el is megy ott már elég rossz a vétel.

Más: Az album képeknél mi alapján dől el hogy lesz-e fénykép az albumokhoz amit felteszek vagy sem? Teló szed le egy központi adatbázisból? Vagy nekem kell gondoskodnom képekről?
Minden zeneszámot tegyek egy külön mappába, ahova az album borítóját is beteszem? Hogy kell ezt jól megoldani, hogy mutatós legyen? :)

Macika írta:
Slider írta:Másik kérdésem, hogy az FM transmitter jelét fel lehet erősíteni egy külső bigyulával amit a telóhoz lehet erősíteni? Vagy ilyen nincsen?

Fel, de adóengedély híján ez elég sok pénzbe kerülhet. Meg van szabva, milyen teljesítményig nem minősül rádióadásnak. Ez nemrég változott, korábban MINDEN tiltott volt, a jogszabályváltozás óta a 2-3 méteres hatótávolságú rádiófrekvenciás adás (az FM-frekvencián belül, ahol a kereskedelmi rádiózás is megy!) nem tiltott. Annál nagyobb azonban igen, és szigorúan.
Az NHH pedig nem viccel.

Egyébként minek kéne Neked az erősítés?
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

Slider írta:A felerősítést kb. úgy 10-15 méter távolságban gondoltam, hogy mondjuk a lakásban ne csak úgy lehessen fogni a zenét ha közvetlen a magnóhoz teszem a telót, hanem távolabbról is. Mert néha alig megy 2-3 méteres távolságra is az adás. Ha el is megy ott már elég rossz a vétel.
Macika írta: Fel, de adóengedély híján ez elég sok pénzbe kerülhet. Meg van szabva, milyen teljesítményig nem minősül rádióadásnak. Ez nemrég változott, korábban MINDEN tiltott volt, a jogszabályváltozás óta a 2-3 méteres hatótávolságú rádiófrekvenciás adás (az FM-frekvencián belül, ahol a kereskedelmi rádiózás is megy!) nem tiltott. Annál nagyobb azonban igen, és szigorúan.
Az NHH pedig nem viccel.
Ugorj neki mégegyszer annak amit Macika leírt, direkt bent hagytam.
Slider
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: Slider »

Damir értem a szitut. De rákérdezett Macika mire kéne nekem. Nyilván nem azért hogy rádiót indítsak. Ahol lakom ott 10-20 méteres körzetben se fent, se lent nincs senki. Így a zavarás ténye kizárt. Nem hordozható felerősítésre gondoltam. Mindegy. Csak kíváncsi voltam. Mert amúgy nagyon kényelmes lenne a zeneátvitel a Hifire.

Albumokkal kapcsolatban valakinek van tippje, mi alapján lesz kép? Vagy hogyan kell bemásolni a számokat hogy legyen kép?
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

Slider írta:Damir értem a szitut. De rákérdezett Macika mire kéne nekem. Nyilván nem azért hogy rádiót indítsak. Ahol lakom ott 10-20 méteres körzetben se fent, se lent nincs senki. Így a zavarás ténye kizárt. Nem hordozható felerősítésre gondoltam. Mindegy. Csak kíváncsi voltam. Mert amúgy nagyon kényelmes lenne a zeneátvitel a Hifire.

Albumokkal kapcsolatban valakinek van tippje, mi alapján lesz kép? Vagy hogyan kell bemásolni a számokat hogy legyen kép?
Értem én, de ettől függetlenül sajnos még mindig az van amit Macika mond, hogy törvénybe ütközik, vagy fizetned kell.

Sajnos az albumos dologban nem tudok segíteni.
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

Slider írta:Damir értem a szitut. De rákérdezett Macika mire kéne nekem. Nyilván nem azért hogy rádiót indítsak. Ahol lakom ott 10-20 méteres körzetben se fent, se lent nincs senki. Így a zavarás ténye kizárt. Nem hordozható felerősítésre gondoltam. Mindegy. Csak kíváncsi voltam. Mert amúgy nagyon kényelmes lenne a zeneátvitel a Hifire.
A mobilteló FM-adóteljesítménye 50 nanoWatt. Ezt akármekkora antennára is teszed ki, csodára képtelen.
nsee
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Huawei M20 - LG G4
Has thanked: 75 times
Been thanked: 80 times

Hozzászólás Szerző: nsee »

Hy! A kényelem jó! A minőség rovására menne a hifi (is) jobban szól, ha kábelen kötöd össze, már kipróbáltam és nem erőltetem a FM adást. ;)
Az album képekről volt már szó, de nem jut eszembe. Amint megvan leírom. :hmm2:
Huawei M20
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
TommyX
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia Lumia 1520 + 808 PV
Been thanked: 33 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: TommyX »

Slider írta: Albumokkal kapcsolatban valakinek van tippje, mi alapján lesz kép? Vagy hogyan kell bemásolni a számokat hogy legyen kép?
Esetleg így nem jó?
-Megnyitod a zenét media playerrel
-Jobb egérgombbal katt a zenére
-kiválasztod a címkeszerkesztőt
-Majd a megjegyzéshez beszúrsz egy képet
Kép

Hand's Up Music isn't dead as long as we're alive \O/
Kezdő N8 tulajok számára ajánlott!
Nyugodj Békében KilleR! :cry3:
MrAngelo
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
Has thanked: 52 times
Been thanked: 86 times

Hozzászólás Szerző: MrAngelo »

Én az mp3tag nevű programot ajánlom PC-re. Id3tag és albumborító hozzárendelés egyszerűen. Letöltések közt megtalálod.
david240
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: david240 »

Sziasztok.

Egy olyan problémába ütköztem, hogy állandóan bekapcsol a kamera, pedig nem nyomom a kamera gombot. Így semmit se tudok kb kezdeni a telefonnnal, mert háttérbe se haggya futni. Volt már valakinek ilyen problémája? A szoft: egy 21-es hackelt szoftra van feltéve a 22-es.

Előre is köszönöm a választ.
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”