Nokia N97
- csabics
- 2. szint
- Készüléktípus: Note 4 The Best
- Nem: Férfi
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
Re: Nokia N97
Lehet de kicsit off de had kérdezzem meg:
Emoze email programmal hogyan kell,ha lehet freemail cimet beállitani?
G mail megy.
Köszi.
Emoze email programmal hogyan kell,ha lehet freemail cimet beállitani?
G mail megy.
Köszi.
SGS5 The Best
-
- Újonc
- Készüléktípus: N97
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
A felerősítést kb. úgy 10-15 méter távolságban gondoltam, hogy mondjuk a lakásban ne csak úgy lehessen fogni a zenét ha közvetlen a magnóhoz teszem a telót, hanem távolabbról is. Mert néha alig megy 2-3 méteres távolságra is az adás. Ha el is megy ott már elég rossz a vétel.
Más: Az album képeknél mi alapján dől el hogy lesz-e fénykép az albumokhoz amit felteszek vagy sem? Teló szed le egy központi adatbázisból? Vagy nekem kell gondoskodnom képekről?
Minden zeneszámot tegyek egy külön mappába, ahova az album borítóját is beteszem? Hogy kell ezt jól megoldani, hogy mutatós legyen?
Más: Az album képeknél mi alapján dől el hogy lesz-e fénykép az albumokhoz amit felteszek vagy sem? Teló szed le egy központi adatbázisból? Vagy nekem kell gondoskodnom képekről?
Minden zeneszámot tegyek egy külön mappába, ahova az album borítóját is beteszem? Hogy kell ezt jól megoldani, hogy mutatós legyen?
Macika írta:Slider írta:Másik kérdésem, hogy az FM transmitter jelét fel lehet erősíteni egy külső bigyulával amit a telóhoz lehet erősíteni? Vagy ilyen nincsen?
Fel, de adóengedély híján ez elég sok pénzbe kerülhet. Meg van szabva, milyen teljesítményig nem minősül rádióadásnak. Ez nemrég változott, korábban MINDEN tiltott volt, a jogszabályváltozás óta a 2-3 méteres hatótávolságú rádiófrekvenciás adás (az FM-frekvencián belül, ahol a kereskedelmi rádiózás is megy!) nem tiltott. Annál nagyobb azonban igen, és szigorúan.
Az NHH pedig nem viccel.
Egyébként minek kéne Neked az erősítés?
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Ugorj neki mégegyszer annak amit Macika leírt, direkt bent hagytam.Slider írta:A felerősítést kb. úgy 10-15 méter távolságban gondoltam, hogy mondjuk a lakásban ne csak úgy lehessen fogni a zenét ha közvetlen a magnóhoz teszem a telót, hanem távolabbról is. Mert néha alig megy 2-3 méteres távolságra is az adás. Ha el is megy ott már elég rossz a vétel.
Macika írta: Fel, de adóengedély híján ez elég sok pénzbe kerülhet. Meg van szabva, milyen teljesítményig nem minősül rádióadásnak. Ez nemrég változott, korábban MINDEN tiltott volt, a jogszabályváltozás óta a 2-3 méteres hatótávolságú rádiófrekvenciás adás (az FM-frekvencián belül, ahol a kereskedelmi rádiózás is megy!) nem tiltott. Annál nagyobb azonban igen, és szigorúan.
Az NHH pedig nem viccel.
-
- Újonc
Damir értem a szitut. De rákérdezett Macika mire kéne nekem. Nyilván nem azért hogy rádiót indítsak. Ahol lakom ott 10-20 méteres körzetben se fent, se lent nincs senki. Így a zavarás ténye kizárt. Nem hordozható felerősítésre gondoltam. Mindegy. Csak kíváncsi voltam. Mert amúgy nagyon kényelmes lenne a zeneátvitel a Hifire.
Albumokkal kapcsolatban valakinek van tippje, mi alapján lesz kép? Vagy hogyan kell bemásolni a számokat hogy legyen kép?
Albumokkal kapcsolatban valakinek van tippje, mi alapján lesz kép? Vagy hogyan kell bemásolni a számokat hogy legyen kép?
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Értem én, de ettől függetlenül sajnos még mindig az van amit Macika mond, hogy törvénybe ütközik, vagy fizetned kell.Slider írta:Damir értem a szitut. De rákérdezett Macika mire kéne nekem. Nyilván nem azért hogy rádiót indítsak. Ahol lakom ott 10-20 méteres körzetben se fent, se lent nincs senki. Így a zavarás ténye kizárt. Nem hordozható felerősítésre gondoltam. Mindegy. Csak kíváncsi voltam. Mert amúgy nagyon kényelmes lenne a zeneátvitel a Hifire.
Sajnos az albumos dologban nem tudok segíteni.
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
A mobilteló FM-adóteljesítménye 50 nanoWatt. Ezt akármekkora antennára is teszed ki, csodára képtelen.Slider írta:Damir értem a szitut. De rákérdezett Macika mire kéne nekem. Nyilván nem azért hogy rádiót indítsak. Ahol lakom ott 10-20 méteres körzetben se fent, se lent nincs senki. Így a zavarás ténye kizárt. Nem hordozható felerősítésre gondoltam. Mindegy. Csak kíváncsi voltam. Mert amúgy nagyon kényelmes lenne a zeneátvitel a Hifire.
- nsee
- 4. szint
- Készüléktípus: Huawei M20 - LG G4
- Has thanked: 75 times
- Been thanked: 80 times
Hy! A kényelem jó! A minőség rovására menne a hifi (is) jobban szól, ha kábelen kötöd össze, már kipróbáltam és nem erőltetem a FM adást.Slider írta:Damir értem a szitut. De rákérdezett Macika mire kéne nekem. Nyilván nem azért hogy rádiót indítsak. Ahol lakom ott 10-20 méteres körzetben se fent, se lent nincs senki. Így a zavarás ténye kizárt. Nem hordozható felerősítésre gondoltam. Mindegy. Csak kíváncsi voltam. Mert amúgy nagyon kényelmes lenne a zeneátvitel a Hifire.
Az album képekről volt már szó, de nem jut eszembe. Amint megvan leírom.
Huawei M20
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
- TommyX
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia Lumia 1520 + 808 PV
- Been thanked: 33 times
- Kapcsolat:
Esetleg így nem jó?Slider írta: Albumokkal kapcsolatban valakinek van tippje, mi alapján lesz kép? Vagy hogyan kell bemásolni a számokat hogy legyen kép?
-Megnyitod a zenét media playerrel
-Jobb egérgombbal katt a zenére
-kiválasztod a címkeszerkesztőt
-Majd a megjegyzéshez beszúrsz egy képet
Hand's Up Music isn't dead as long as we're alive \O/
Kezdő N8 tulajok számára ajánlott!
Nyugodj Békében KilleR!
- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 86 times
Én az mp3tag nevű programot ajánlom PC-re. Id3tag és albumborító hozzárendelés egyszerűen. Letöltések közt megtalálod.
-
- Újonc
Sziasztok.
Egy olyan problémába ütköztem, hogy állandóan bekapcsol a kamera, pedig nem nyomom a kamera gombot. Így semmit se tudok kb kezdeni a telefonnnal, mert háttérbe se haggya futni. Volt már valakinek ilyen problémája? A szoft: egy 21-es hackelt szoftra van feltéve a 22-es.
Előre is köszönöm a választ.
Egy olyan problémába ütköztem, hogy állandóan bekapcsol a kamera, pedig nem nyomom a kamera gombot. Így semmit se tudok kb kezdeni a telefonnnal, mert háttérbe se haggya futni. Volt már valakinek ilyen problémája? A szoft: egy 21-es hackelt szoftra van feltéve a 22-es.
Előre is köszönöm a választ.