Bocsi ha buta kérdés de nem tudom, hogy használhatom-e mindvégig vagy azért pihentessem kicsit, és ha igen, hogy kapcsoljam ki és meddig, vagy, hogy?

A válaszokat előre is ksözi! További jó napot mindenkinek!
Szia!Sad2184 írta:Sziasztok, azt szeretném kérdezi hogy én mint felhasználó hozzá tudok e adni az Ovi Maps-z utakat ( kerékpár utak gyalog hidak BKV Járatok út vonalai stb ) vagy az van amit le töltök és kész. Esetleg van-e olyan GPS-program ami tudja ezt vagy menne vannak már ezek és fut 5230-n, én a gyalogos funkciót szoktam inkább használni kocsi nincs. Előre is köszi.
Kösz meg nézem.Damir írta:Szia!Sad2184 írta:Sziasztok, azt szeretném kérdezi hogy én mint felhasználó hozzá tudok e adni az Ovi Maps-z utakat ( kerékpár utak gyalog hidak BKV Járatok út vonalai stb ) vagy az van amit le töltök és kész. Esetleg van-e olyan GPS-program ami tudja ezt vagy menne vannak már ezek és fut 5230-n, én a gyalogos funkciót szoktam inkább használni kocsi nincs. Előre is köszi.
Sajnos nem lehet megcsinálni. Garmint ajánlom inkább, abba bele tudod tenni a http://www.turistautak.hu-s térképet
Helló köszönöm szépen! Amúgy melyik progi lenne erre az útra a legalkalmassab, térkép részletességből?MrAngelo írta:Használd nyugodtan, ha feltöltötte nem fogja tovább tölteni. Vár míg merül kicsit és utána tölti újra. Én is használni fogom, Svájcba megyek.
Nincsmit.Norbi94 írta:Helló köszönöm szépen! Amúgy melyik progi lenne erre az útra a legalkalmassab, térkép részletességből?MrAngelo írta:Használd nyugodtan, ha feltöltötte nem fogja tovább tölteni. Vár míg merül kicsit és utána tölti újra. Én is használni fogom, Svájcba megyek.(leginkább Mne. kéne
Nem kell leszedned.Sad2184 írta: ...lekel szednem az Ovi maps-t vagy marathat és csak az Garmin Mobile XT rakjam fel ?
Hell ismét! Tudom, hogy a Garmin térképeket hol kel megnézni..MrAngelo írta:Nincsmit.Norbi94 írta:Helló köszönöm szépen! Amúgy melyik progi lenne erre az útra a legalkalmassab, térkép részletességből?MrAngelo írta:Használd nyugodtan, ha feltöltötte nem fogja tovább tölteni. Vár míg merül kicsit és utána tölti újra. Én is használni fogom, Svájcba megyek.(leginkább Mne. kéne
![]()
Térkép ügyben itt nézz körül mert ez nem az a topic.
Mi az a Mne?Norbi94 írta:Hell ismét! Tudom, hogy a Garmin térképeket hol kel megnézni..
De én általánosságban gondoltam melyik Navinak van a legrészletesebb térképe Mne.-re?