Általános kérdések GPS-el kapcsolatban (GYIK az 1. oldalon)

GPS-ekkel kapcsolatos témák
Norbi94
1. szint
1. szint
Készüléktípus: 5800 XpressMusic
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Általános kérdések GPS-el kapcsolatban (GYIK az 1. oldal

Hozzászólás Szerző: Norbi94 »

Helló all! Van nekem 5800Xm-om és megyünk nyaralni nemsokára. Fent van nekem a Garmin de eléggé hosszú út lesz. 12-14 órás út lesz. (állt. naptól kímélve, este/éjszaka) Na az lenen a kérdésem, hogyha rádugom töltőre és ez a 12-14 óra alatt végig megy nem lesz baja? Nem melegszik túl vagy nem tudom én mi..? :D
Bocsi ha buta kérdés de nem tudom, hogy használhatom-e mindvégig vagy azért pihentessem kicsit, és ha igen, hogy kapcsoljam ki és meddig, vagy, hogy? :D
A válaszokat előre is ksözi! További jó napot mindenkinek!
MrAngelo
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
Nem: Férfi
Has thanked: 52 times
Been thanked: 86 times

Hozzászólás Szerző: MrAngelo »

Használd nyugodtan, ha feltöltötte nem fogja tovább tölteni. Vár míg merül kicsit és utána tölti újra. Én is használni fogom, Svájcba megyek.
Sad2184
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5130

Hozzászólás Szerző: Sad2184 »

Sziasztok, azt szeretném kérdezi hogy én mint felhasználó hozzá tudok e adni az Ovi Maps-z utakat ( kerékpár utak gyalog hidak BKV Járatok út vonalai stb, ) vagy az van amit le töltök és kész? Esetleg van-e olyan GPS-program ami tudja ezt vagy menne vannak már ezek és fut 5230-n? Én a gyalogos funkciót szoktam inkább használni kocsi nincs. Előre is köszi.
:Notworty:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sad2184 2010-07-07 szer. 17:55:26-kor.
"Az optimista lehetőséget csinál a problémákból. A pesszimista problémát a lehetőségekből."
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

Sad2184 írta:Sziasztok, azt szeretném kérdezi hogy én mint felhasználó hozzá tudok e adni az Ovi Maps-z utakat ( kerékpár utak gyalog hidak BKV Járatok út vonalai stb ) vagy az van amit le töltök és kész. Esetleg van-e olyan GPS-program ami tudja ezt vagy menne vannak már ezek és fut 5230-n, én a gyalogos funkciót szoktam inkább használni kocsi nincs. Előre is köszi.
Szia!

Sajnos nem lehet megcsinálni. Garmint ajánlom inkább, abba bele tudod tenni a http://www.turistautak.hu-s térképet
Sad2184
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5130

Hozzászólás Szerző: Sad2184 »

Damir írta:
Sad2184 írta:Sziasztok, azt szeretném kérdezi hogy én mint felhasználó hozzá tudok e adni az Ovi Maps-z utakat ( kerékpár utak gyalog hidak BKV Járatok út vonalai stb ) vagy az van amit le töltök és kész. Esetleg van-e olyan GPS-program ami tudja ezt vagy menne vannak már ezek és fut 5230-n, én a gyalogos funkciót szoktam inkább használni kocsi nincs. Előre is köszi.
Szia!

Sajnos nem lehet megcsinálni. Garmint ajánlom inkább, abba bele tudod tenni a http://www.turistautak.hu-s térképet
Kösz meg nézem. :Notworty: lekel szednem az Ovi maps-t vagy marathat és csak az Garmin Mobile XT rakjam fel ?
"Az optimista lehetőséget csinál a problémákból. A pesszimista problémát a lehetőségekből."
Norbi94
1. szint
1. szint

MrAngelo írta:Használd nyugodtan, ha feltöltötte nem fogja tovább tölteni. Vár míg merül kicsit és utána tölti újra. Én is használni fogom, Svájcba megyek.
Helló köszönöm szépen! Amúgy melyik progi lenne erre az útra a legalkalmassab, térkép részletességből? :D(leginkább Mne. kéne :)
MrAngelo
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint

Norbi94 írta:
MrAngelo írta:Használd nyugodtan, ha feltöltötte nem fogja tovább tölteni. Vár míg merül kicsit és utána tölti újra. Én is használni fogom, Svájcba megyek.
Helló köszönöm szépen! Amúgy melyik progi lenne erre az útra a legalkalmassab, térkép részletességből? :D(leginkább Mne. kéne :)
Nincsmit. ;)

Térkép ügyben itt nézz körül mert ez nem az a topic.
MrAngelo
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint

Sad2184 írta: ...lekel szednem az Ovi maps-t vagy marathat és csak az Garmin Mobile XT rakjam fel ?
Nem kell leszedned.
Norbi94
1. szint
1. szint

MrAngelo írta:
Norbi94 írta:
Nincsmit. ;)

Térkép ügyben itt nézz körül mert ez nem az a topic.
Hell ismét! Tudom, hogy a Garmin térképeket hol kel megnézni.. :D
De én általánosságban gondoltam melyik Navinak van a legrészletesebb térképe Mne.-re? :D
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

Norbi94 írta:Hell ismét! Tudom, hogy a Garmin térképeket hol kel megnézni.. :D
De én általánosságban gondoltam melyik Navinak van a legrészletesebb térképe Mne.-re? :D
Mi az a Mne?
Ha Montenegró, akkor Garmin és az SCG ;)
Válasz küldése

Vissza: “GPS és navigációs szoftverek”