Egyedi firmware 5800-ra (csak óvatosan!)

Készülékek tuningolásával, megváltoztatásával, stb kapcsolatos fórumok
mgTerminator
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S4
Has thanked: 12 times
Been thanked: 74 times

Re: Egyedi firmware 5800-ra (csak óvatosan!)

Hozzászólás Szerző: mgTerminator »

jandras írta:Le van tiltva a teló USB-s flashelhetősége. Javaslom vedd fel a kapcsolatot Macika nevű fórumtársunkkal, Ő valószínüleg tud neked segíteni.
Ilyen létezik??? :o De hogyhogy? Ki tilthatja le és miért?
Kép
Samsung Galaxy S4
jandras
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Huawei Ascend Y200
Nem: Férfi
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: jandras »

<terminator> írta:
jandras írta:Le van tiltva a teló USB-s flashelhetősége. Javaslom vedd fel a kapcsolatot Macika nevű fórumtársunkkal, Ő valószínüleg tud neked segíteni.
Gőzöm sincs, valószínűleg gyárilag ilyen. Gondolom valamilyen (eredetileg) távolkeleti piacra szánt készülék lehet. Én is egy ismerős telefonjánál találkoztam ezzel az üzivel, és a hálón keresgélve több helyen írták, hogy ez azért van, mert az USB-n keresztüli frissítés tiltva van. Az ilyen teló csak box-al flashelhető.
bladehu2
5. szint
5. szint
Készüléktípus: G2
Has thanked: 59 times
Been thanked: 359 times

Hozzászólás Szerző: bladehu2 »

jandras írta:
<terminator> írta:
Gőzöm sincs, valószínűleg gyárilag ilyen. Gondolom valamilyen (eredetileg) távolkeleti piacra szánt készülék lehet. Én is egy ismerős telefonjánál találkoztam ezzel az üzivel, és a hálón keresgélve több helyen írták, hogy ez azért van, mert az USB-n keresztüli frissítés tiltva van. Az ilyen teló csak box-al flashelhető.
dehogy :) nekem is volt ilyen hibaüzenetem amikor összeb.sztam a drivereket az ovi suite-al. ráadásul az uninstallja után is bentmaradt mindenféle szemét a registryben és hiába telepítettem simán a pc suite-ot akkor is ez a cmd17 jött. alig bírtam úgy kipucolni a registry-t hogy utána felrakva a pc suite-ot meg annak a drivereit működjön a jaf. kb fél nap ráment...
szóval nincs olyan hogy le van tiltva, max valami tizenéves filippinó fantáziájában :)
jandras
2. szint
2. szint

bladehu2 írta: dehogy :) nekem is volt ilyen hibaüzenetem amikor összeb.sztam a drivereket az ovi suite-al. ráadásul az uninstallja után is bentmaradt mindenféle szemét a registryben és hiába telepítettem simán a pc suite-ot akkor is ez a cmd17 jött. alig bírtam úgy kipucolni a registry-t hogy utána felrakva a pc suite-ot meg annak a drivereit működjön a jaf. kb fél nap ráment...
szóval nincs olyan hogy le van tiltva, max valami tizenéves filippinó fantáziájában :)
Ez nem olyan biztos, ugyanis az én telómat minden további nélkül flasheli a jaf, de az ismerősével azóta sem boldogultam. Így másra nem igazán tudok tippelni. Mert ha nem ez, akkor.....???????
mgTerminator
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S4
Has thanked: 12 times
Been thanked: 74 times

Hozzászólás Szerző: mgTerminator »

jandras írta:Ez nem olyan biztos, ugyanis az én telómat minden további nélkül flasheli a jaf, de az ismerősével azóta sem boldogultam. Így másra nem igazán tudok tippelni. Mert ha nem ez, akkor.....???????
Hát igen, ha van egy gép, amin a sajátodat tudod flashelni és közvetlen utána egy másikat már nem és utána a tieddel megint műxik, akkor.... Szerintem mindenképp a készülékkel lehet valami gebasz...
Kép
Samsung Galaxy S4
jandras
2. szint
2. szint

<terminator> írta:
jandras írta:Ez nem olyan biztos, ugyanis az én telómat minden további nélkül flasheli a jaf, de az ismerősével azóta sem boldogultam. Így másra nem igazán tudok tippelni. Mert ha nem ez, akkor.....???????
Hát igen, ha van egy gép, amin a sajátodat tudod flashelni és közvetlen utána egy másikat már nem és utána a tieddel megint műxik, akkor.... Szerintem mindenképp a készülékkel lehet valami gebasz...
Nem csak a sajátom, jó pár isminek flasheltem már és nem csak 5800-t, hanem 5230,5530 és 1 n97-et is. De eddig csak két telónál jött elő ez az üzenet, az egyik a "Csigusz" nevű fórumtársunk, a másik a szomszéd srác (az ő telójával egyébként többször, több gépen is kísérleteztünk a hiba üzenet ugyanaz) végül egy szervizes ismerős flash-elte neki box-al. Azzal simán ment. Bár a srácnak 4 rugójába került.
Attilka
1. szint
1. szint
Készüléktípus: HTC Desire S
Has thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: Attilka »

Sziasztok!

Elkészítettem egy CFW-t a telómra. Szeretném rátenni JAF-al. Addig eljutok, hogy röviden megnyomom a bekapcs gombot, meg is találja a telót, de mikor annak újra kéne indulni, elfehéredik a kép, a JAF meg kiírja, hogy a teló újraindult, de nem flash módban. Mi lehet a gond?
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

jandras írta:
<terminator> írta:
Nem csak a sajátom, jó pár isminek flasheltem már és nem csak 5800-t, hanem 5230,5530 és 1 n97-et is. De eddig csak két telónál jött elő ez az üzenet, az egyik a "Csigusz" nevű fórumtársunk, a másik a szomszéd srác (az ő telójával egyébként többször, több gépen is kísérleteztünk a hiba üzenet ugyanaz) végül egy szervizes ismerős flash-elte neki box-al. Azzal simán ment. Bár a srácnak 4 rugójába került.
Azigen.
Mennyiért dolgozhat nem ismerősnek???
Én - ismeretlenként - egy ezressel olcsóbban csinálom :)
jandras
2. szint
2. szint

Macika írta: Azigen.
Mennyiért dolgozhat nem ismerősnek???
Én - ismeretlenként - egy ezressel olcsóbban csinálom :)
Ő fizette, nem én. Pedig ajánlottalak neki Téged, csak lusta volt feljönni Pestre.
jandras
2. szint
2. szint

Attilka írta:Sziasztok!

Elkészítettem egy CFW-t a telómra. Szeretném rátenni JAF-al. Addig eljutok, hogy röviden megnyomom a bekapcs gombot, meg is találja a telót, de mikor annak újra kéne indulni, elfehéredik a kép, a JAF meg kiírja, hogy a teló újraindult, de nem flash módban. Mi lehet a gond?
Kikapcsolt állapotban dugod rá a telót? "Dead mode" ki van pipálva?
Válasz küldése

Vissza: “Modding”