Nokia X6

A Symbianos X-szériás telefonokkal kapcsolatos témák
Salmi
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: N808 + N9 + Mate 10 Pro
Nem: Férfi
Has thanked: 68 times
Been thanked: 135 times
Kapcsolat:

Re: Nokia X6

Hozzászólás Szerző: Salmi »

Szia! Az .avi-t mindenképp előbb át kell konvertáld PC-n, aztán vagy smartmovie-val, vagy coreplayer-rel tudod lejátszani az X6-on! A második kérdésre negatív a válasz.
weresgyufa
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N900-2xN79-6220c-5530XPM
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: weresgyufa »

mandala írta:Sziasztok! A fiamnak vettem egy ilyen telót,de elég bosszantó, hogy nem találok rá egy jól működő avit is szépen lejátszó videoplayer-t. Ha valaki tud olyat ami kezeli szépen az avi-t, azt nagyon megköszönném! Ezenkívül szeretném megkérdezni,hogy a főzött romoknál nem megoldható,hogy a gyári lejátszó egy codec segítségével játsza szépen az avi-t?! Előre is köszi a válaszokat!
Ajánlom figyelmedbe az ingyenes Format Factory-t kiválasztod benne a tube-ot (5800) és arra a felbontásra lekonvertálja neked a filmeket aztán már játszhatod is a gyári lejátszóval, vagy amivel csak akarod. :Notworty:
Nokia 3210 ►Nokia 3330 ►Nokia 3510i ►Nokia 6070 ►Nokia 6230 ►Nokia 5300 ►Nokia 5410 ►Nokia N79 ►Nokia 5530 ►Nokia N900
mandala
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung I8910HD HTC HD2

Hozzászólás Szerző: mandala »

Köszi a válaszokat! A legnagyobb gondom,hogy az mp4-et én nem tartom minőségnek! Nekem a HD-m en egy avi film legalább 2GB de inkább több! Ez az a minőség ami a telón kifogástalan és tv kábellel is élvezhető minőséget jelent! Azért mégegyszer köszönöm az infót!
Stephanus
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung Galaxy S5 DuoS

Hozzászólás Szerző: Stephanus »

Hello!

Valóban. Köszi szépen.

Üdv:
István
weresgyufa
1. szint
1. szint

mandala írta:Köszi a válaszokat! A legnagyobb gondom,hogy az mp4-et én nem tartom minőségnek! Nekem a HD-m en egy avi film legalább 2GB de inkább több! Ez az a minőség ami a telón kifogástalan és tv kábellel is élvezhető minőséget jelent! Azért mégegyszer köszönöm az infót!
Ha lekonvertálod az még élvezhető tv-n is, de ha Full HD lcd-d van akkor alapból felejtsd el az x6-on a filmnézést, nekem N900-on a divx-ek és az avi-k mennek konvertálatlanul de ha ettől is jobb kell akkor N8 és 720p... csak várni kell még kicsit mire boltba kerül.
Nokia 3210 ►Nokia 3330 ►Nokia 3510i ►Nokia 6070 ►Nokia 6230 ►Nokia 5300 ►Nokia 5410 ►Nokia N79 ►Nokia 5530 ►Nokia N900
mandala
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung I8910HD HTC HD2

Hozzászólás Szerző: mandala »

weresgyufa írta:
mandala írta:Köszi a válaszokat! A legnagyobb gondom,hogy az mp4-et én nem tartom minőségnek! Nekem a HD-m en egy avi film legalább 2GB de inkább több! Ez az a minőség ami a telón kifogástalan és tv kábellel is élvezhető minőséget jelent! Azért mégegyszer köszönöm az infót!
Ha lekonvertálod az még élvezhető tv-n is, de ha Full HD lcd-d van akkor alapból felejtsd el az x6-on a filmnézést, nekem N900-on a divx-ek és az avi-k mennek konvertálatlanul de ha ettől is jobb kell akkor N8 és 720p... csak várni kell még kicsit mire boltba kerül.
Szia! Bocsánatot kérek mert valószínűleg én fogalmaztam rosszul! Tehát... nekem egy samsung I8910 HD telefonom van és azon foglal el "GB-ot de inkább többet egy film. Legalább ekkorának kell lennie egy filmnek ahhoz,hogy az telefonon kifogástalan és tévére dugva a telót is élvezhető legyen. Arról nem is beszélve,hogy az AVI-hoz természetesen az mp3 hang van hozzárendelve konvertáláskor mert így igazán élvezhető egy film. Az mp4 pedig nem támogatja az mp3 hangot! Egyébként a samu HD-n is mennek a filmek alapból mkonvertálatlanul,de én mindig telóra optimalizálom a filmeket! Azért mégegyszer köszi a segítséget! Szia. U.i.: Egyébként a TV-m full HD,de nem TFT LCD hanem ledes! Természetesen nem azon nézem a konvertált filmeket hanem az irodámban egy kis ősrégi TV-n!
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

mandala írta:
weresgyufa írta:
Szia! Bocsánatot kérek mert valószínűleg én fogalmaztam rosszul! Tehát... nekem egy samsung I8910 HD telefonom van és azon foglal el "GB-ot de inkább többet egy film. Legalább ekkorának kell lennie egy filmnek ahhoz,hogy az telefonon kifogástalan és tévére dugva a telót is élvezhető legyen. Arról nem is beszélve,hogy az AVI-hoz természetesen az mp3 hang van hozzárendelve konvertáláskor mert így igazán élvezhető egy film. Az mp4 pedig nem támogatja az mp3 hangot! Egyébként a samu HD-n is mennek a filmek alapból mkonvertálatlanul,de én mindig telóra optimalizálom a filmeket! Azért mégegyszer köszi a segítséget! Szia. U.i.: Egyébként a TV-m full HD,de nem TFT LCD hanem ledes! Természetesen nem azon nézem a konvertált filmeket hanem az irodámban egy kis ősrégi TV-n!
Csakhogy a Samudban jóval erősebb hardver van mint az X6-ban, így olyan teljesítményt nem lehet elvárni tőle ;)
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

Damir írta:
mandala írta: Szia! Bocsánatot kérek mert valószínűleg én fogalmaztam rosszul! Tehát... nekem egy samsung I8910 HD telefonom van és azon foglal el "GB-ot de inkább többet egy film. Legalább ekkorának kell lennie egy filmnek ahhoz,hogy az telefonon kifogástalan és tévére dugva a telót is élvezhető legyen. Arról nem is beszélve,hogy az AVI-hoz természetesen az mp3 hang van hozzárendelve konvertáláskor mert így igazán élvezhető egy film. Az mp4 pedig nem támogatja az mp3 hangot! Egyébként a samu HD-n is mennek a filmek alapból mkonvertálatlanul,de én mindig telóra optimalizálom a filmeket! Azért mégegyszer köszi a segítséget! Szia. U.i.: Egyébként a TV-m full HD,de nem TFT LCD hanem ledes! Természetesen nem azon nézem a konvertált filmeket hanem az irodámban egy kis ősrégi TV-n!
Csakhogy a Samudban jóval erősebb hardver van mint az X6-ban, így olyan teljesítményt nem lehet elvárni tőle ;)
És avi lejátszásához sincs egy normális program.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
weresgyufa
1. szint
1. szint

potter55 írta:
Damir írta:
mandala írta: Szia! Bocsánatot kérek mert valószínűleg én fogalmaztam rosszul! Tehát... nekem egy samsung I8910 HD telefonom van és azon foglal el "GB-ot de inkább többet egy film. Legalább ekkorának kell lennie egy filmnek ahhoz,hogy az telefonon kifogástalan és tévére dugva a telót is élvezhető legyen. Arról nem is beszélve,hogy az AVI-hoz természetesen az mp3 hang van hozzárendelve konvertáláskor mert így igazán élvezhető egy film. Az mp4 pedig nem támogatja az mp3 hangot! Egyébként a samu HD-n is mennek a filmek alapból mkonvertálatlanul,de én mindig telóra optimalizálom a filmeket! Azért mégegyszer köszi a segítséget! Szia. U.i.: Egyébként a TV-m full HD,de nem TFT LCD hanem ledes! Természetesen nem azon nézem a konvertált filmeket hanem az irodámban egy kis ősrégi TV-n!
És avi lejátszásához sincs egy normális program.
Szerintem, de javítsatok ki ha tévedek, S60V5-re nem valószínü hogy létezne Divx vagy Xvid lejátszó, csak konvertálgatás marad, legalábbis én így tapasztaltam az UC Player elvileg támogatja az avit... nekem nem akarta az igazságot. :Notworty:
muzsikus2
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Huawei P10 Plus
Has thanked: 6 times
Been thanked: 68 times

Hozzászólás Szerző: muzsikus2 »

Hali!
Smartmovie-t próbáltátok? Van hozzá magyarítás is. Egyébként a videó minősége nem amérettől függ, hanem a bitarány nagyságától. Persze ettől nagyobb is lesz. Mp4-be mp3 hang is lehet. a FormatFactoryban rengeteg típusra lehet optimalizálni. HD aviba és HD mp4-be is.
GT-I9505 SGS4 (4.4.2) FNB8/FNB8/FNB8 + root
Válasz küldése

Vissza: “X-széria”