Én úgy tudom, hogy a vaku villan bele.Damir írta:Szerintem karcos a kamerafedő lencsétek, azért van a fehér pötty.
Nokia N97
- ferret
- Fő moderátor
- Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
- Nem: Férfi
- Has thanked: 112 times
- Been thanked: 348 times
Re: Nokia N97
- symbian7610
- 2. szint
- Készüléktípus: Nokia 808 PureView
- Has thanked: 68 times
- Been thanked: 39 times
Sajnos így van s a védőüveg vezeti meg a fényt...s azért lesz homályosabb illetve világosabb az egyik sarok...ferret írta:Én úgy tudom, hogy a vaku villan bele.Damir írta:Szerintem karcos a kamerafedő lencsétek, azért van a fehér pötty.
Nokia 808 PureView FP 2
Kingston microSD XC 64GB Class 10.
Kingston microSD XC 64GB Class 10.
- nsee
- 4. szint
- Készüléktípus: Huawei M20 - LG G4
- Has thanked: 75 times
- Been thanked: 80 times
Igen a vaku miatt van az a zavaró fény. Két megoldást találtam ki eddig és az első az ma estétől tesztelődik és roppant egyszerű lesz.
A második drasztikusabb beavatkozás lenne amit már írtam korában, de most még nem elevenítem fel.
Addig nem is "kiabálom" el, amíg nincs valamilyen eredmény.
A második drasztikusabb beavatkozás lenne amit már írtam korában, de most még nem elevenítem fel.
Huawei M20
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Nem javították ki a kamerát?nsee írta:Igen a vaku miatt van az a zavaró fény. Két megoldást találtam ki eddig és az első az ma estétől tesztelődik és roppant egyszerű lesz.
Tudomásom szerint megoldották, hogy nem karcolja az üveget, ahogy a GPS-t is megoldották.
- nsee
- 4. szint
- Készüléktípus: Huawei M20 - LG G4
- Has thanked: 75 times
- Been thanked: 80 times
Szerintem tényleg javítottak a szérián és a korábbi gyártásúaknál gariban is.Damir írta: Nem javították ki a kamerát?
Tudomásom szerint megoldották, hogy nem karcolja az üveget, ahogy a GPS-t is megoldották.
Nekem egy micro karc sincs és mégis előfordulnak ködös képek, olyan esetben is amikor normál fény van, mondom ezt azért mert
kipróbáltam rögtön utána kikapcsolt vakuval és akkor jó lett a kép.
Huawei M20
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
- Damir
- Kiemelt 6. szint
Érdekes....nsee írta:Szerintem tényleg javítottak a szérián és a korábbi gyártásúaknál gariban is.Damir írta: Nem javították ki a kamerát?
Nekem egy micro karc sincs és mégis előfordulnak ködös képek, olyan esetben is amikor normál fény van, mondom ezt azért mert
kipróbáltam rögtön utána kikapcsolt vakuval és akkor jó lett a kép.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: N97
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Bizony érdekes, mert én már 2X cseréltettem a kameravédőt és amíg nem volt karcos, addig nem lett homályos a kép... Amúgy a nyílás körüli szürke fényvédő(vagy mi a neve) illesztése sem mindig tökéletes, talán annyira el van csúszva nálad, hogy belevillan a vaku a lencsébe.
De tök mindegy miért, ha garanciális, akkor cserélik, ha nem, akkor max 5000-ért tudsz rendelni.
Nekem az első alkalomkor pár hét után karcolódott meg, majd a következőnél másnapra látszott vmi.
Most új készüléket kaptam (az USB csati adta meg magát), eddig bírja...
Ja és még annyit, hogy semmi köze hogy mikor gyártották a készüléket, szerintem az alkatrészen sem változtattak. Egyszerű illesztési hiba ami valahol megjelenik, valahol nem.
De tök mindegy miért, ha garanciális, akkor cserélik, ha nem, akkor max 5000-ért tudsz rendelni.
Nekem az első alkalomkor pár hét után karcolódott meg, majd a következőnél másnapra látszott vmi.
Most új készüléket kaptam (az USB csati adta meg magát), eddig bírja...
Ja és még annyit, hogy semmi köze hogy mikor gyártották a készüléket, szerintem az alkatrészen sem változtattak. Egyszerű illesztési hiba ami valahol megjelenik, valahol nem.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung i9100
Sziasztok
Az mitől van, hogy nem nagyon akar a GPS jelet találni?(N97) Valamikor 1-2 perc elteltével talál valamikor még 10 perc múlva sem. Már nagyon idegesítő bár nem mintha sokat használnám csak most éppen szükségem lenne rá, de egyszer talál egyszer nem talál jelet.
Az mitől van, hogy nem nagyon akar a GPS jelet találni?(N97) Valamikor 1-2 perc elteltével talál valamikor még 10 perc múlva sem. Már nagyon idegesítő bár nem mintha sokat használnám csak most éppen szükségem lenne rá, de egyszer talál egyszer nem talál jelet.
- Damir
- Kiemelt 6. szint
Hali!Szabo01 írta:Sziasztok
viewtopic.php?f=92&t=1482
-
- Újonc
- Készüléktípus: N97
Hali!
N97-hez létezik olyan szoftver, amivel pl. telefonhíváshoz be lehet állítani háttérzajokat, pl utcán mennék és ilyesmik, hogy valakivel elhitessem, hogy pl már megyek felé és közben még otthon vagyok
Valahol olvastam róla és azért kérdem.
Másik kérdésem, hogy az FM transmitter jelét fel lehet erősíteni egy külső bigyulával amit a telóhoz lehet erősíteni? Vagy ilyen nincsen?
Még annyi kérdés, hogy van olyan hogy SMS-t kapok és azt írja a teló, hogy a kiválasztott memória foglalt, vagy valami ilyesmi és az üzenet a C-re lesz mentve. Hogy lehet azt megoldani hogy az E-re jöjjön mindig? Elég bosszantó, hogy elég sűrűn visszaáll C-re a memória foglaltság miatt. Ötlet? Nem fut progi háttérben.
N97-hez létezik olyan szoftver, amivel pl. telefonhíváshoz be lehet állítani háttérzajokat, pl utcán mennék és ilyesmik, hogy valakivel elhitessem, hogy pl már megyek felé és közben még otthon vagyok
Valahol olvastam róla és azért kérdem.
Másik kérdésem, hogy az FM transmitter jelét fel lehet erősíteni egy külső bigyulával amit a telóhoz lehet erősíteni? Vagy ilyen nincsen?
Még annyi kérdés, hogy van olyan hogy SMS-t kapok és azt írja a teló, hogy a kiválasztott memória foglalt, vagy valami ilyesmi és az üzenet a C-re lesz mentve. Hogy lehet azt megoldani hogy az E-re jöjjön mindig? Elég bosszantó, hogy elég sűrűn visszaáll C-re a memória foglaltság miatt. Ötlet? Nem fut progi háttérben.