Opera Mobile & Opera Mini

Csak a Symbian hálózatot, internetet kezelő programok témái
letoltoos
Újonc
Újonc
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Opera symbian

Hozzászólás Szerző: letoltoos »

Damir írta:Bocs, de ömlesztve válaszolok, és nem idézgetek :D

Ha a miniben a rendszerbevitelt használjuk, akkor tudunk bemásolni bárhonnan, viszont kimásolni egy oldalról sehogy se fogunk tudni.

Az Opera Mini is a Turbot használja, viszont sokkal jobban és szebben teszi ezt, nem mellesleg gyorsabban.

A memóriához, ami kicsit OFF, de belefér még. A böngészők használnak cache-t, szerintem az telik be egy idő után. Ez a baja a gyári böngészőnek is, hogy marha gyorsan telepiszkítja és bezáródik. A Minivel ezt nagyon nehéz elérni, a másik 2-vel már nem annyira.

Törlés: próbáld ki a batch uninstallsert, hátha az lekaparja. Különben hack-elt telón simán le tudod úgy törölni, hogy törlöd a megfelelő dolgokat a mappákból. "Telepíteni" is lehet így, hogy csak bemásolgatod. ;)
Nah, kösz, rápróbáltam, de nem megy a batch uninstaller. A fájl ki-be másolással meg a siscontenttel próbálkoztam, megnézvén, hogy hová pakolja a fájlokat, viszont van két fájl, ami valószínűleg tovább bontódik, és helyez ki további fájlokat a közvetlen telepítés után, mert a sisc. azt mutatta, hogy a célmemóriába lerak két ilyen ismeretlen kiterjsztésű fájlt, amit persze nem találni ott a telepítés után. Szóval az összes feltelepített fájlról nem sikerült megtudni, hová telepítődik, úgyhogy most egy szűz memóriájú telóra akarom felrakni, az tutira megmutatja, aztán letörlom.
MrAngelo
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
Nem: Férfi
Has thanked: 52 times
Been thanked: 86 times

Hozzászólás Szerző: MrAngelo »

Lehet, hogy valami olyan összetevőt használ amit más program is feltelepít.
Egy példával élnék (bocs, off lesz): A flipsilent nem hajlandó feltelepedni (frissítési hiba) ha a python már fent van pedig elméletileg csak az RDAccelerometer.dll kell neki. Ezt eltávolítva és a készüléket újraindítva sem települ fel. Le kell törölni az egész pythont, teló újraindítás, flipsilent telepítés, RDAccelerometer plugin törlés, python telepítés.
Tudom, nem sok köze van az operához de hátha annak is valami progi kever be.
letoltoos
Újonc
Újonc

MrAngelo írta:Lehet, hogy valami olyan összetevőt használ amit más program is feltelepít.
Egy példával élnék (bocs, off lesz): A flipsilent nem hajlandó feltelepedni (frissítési hiba) ha a python már fent van pedig elméletileg csak az RDAccelerometer.dll kell neki. Ezt eltávolítva és a készüléket újraindítva sem települ fel. Le kell törölni az egész pythont, teló újraindítás, flipsilent telepítés, RDAccelerometer plugin törlés, python telepítés.
Tudom, nem sok köze van az operához de hátha annak is valami progi kever be.
Erre nem is gondoltam! Ez is elképzelhető, viszont, ha így van, akkor tényleg az egyetlen lehetőségem, ha újra húzom a telefont, mert megtalálni egy közös elemet, rengeteg feltelepített alkalmazás közül, szinte képtelen vállalkozás.
MrAngelo
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
Has thanked: 52 times
Been thanked: 86 times

Hozzászólás Szerző: MrAngelo »

letoltoos írta: Erre nem is gondoltam! Ez is elképzelhető, viszont, ha így van, akkor tényleg az egyetlen lehetőségem, ha újra húzom a telefont, mert megtalálni egy közös elemet, rengeteg feltelepített alkalmazás közül, szinte képtelen vállalkozás.
Sajnos igen, minden eltávolítás után újraindítás (mert sokszor muszáj), telepítés... Pfújjj! :wacko:
Esetleg még azt megpróbálhatod, hogy memkari nélkül kapcsolod be a telefont és telepíted. :hmm2:
maggi_1886
4. szint
4. szint
Készüléktípus: ZTE Blade Nokia N82
Has thanked: 4 times
Been thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: maggi_1886 »

MrAngelo írta:
letoltoos írta: Erre nem is gondoltam! Ez is elképzelhető, viszont, ha így van, akkor tényleg az egyetlen lehetőségem, ha újra húzom a telefont, mert megtalálni egy közös elemet, rengeteg feltelepített alkalmazás közül, szinte képtelen vállalkozás.
Sajnos igen, minden eltávolítás után újraindítás (mert sokszor muszáj), telepítés... Pfújjj! :wacko:
Esetleg még azt megpróbálhatod, hogy memkari nélkül kapcsolod be a telefont és telepíted. :hmm2:
Vagy a siscontents progival gepen kicsomagolod es mappankent a megfelelo helyre bemasolod!
Samsung Galalxy SII vk.6.4 final
Nokia N82 Black 2Gb Micro Sd
letoltoos
Újonc
Újonc

MrAngelo írta:
Igen, ezt megpróbáltam, annyi különbséggel, hogy ebben integrált a háttérmemória, úgyhogy betoltam adatátviteli módban a gépbe, és úgy próbáltam, de semmi. :no:
maggi_1886 írta:Vagy a siscontents progival gepen kicsomagolod es mappankent a megfelelo helyre bemasolod!
Igen, ez is megvolt, a gond ezzel az, mint említettem, hogy tovább bontódó fájlokat is kihelyez a telepítés során, amik minden bizonnyal belső parancsra bontódnak ki és telepítődnek, mivel két fájlt kihelyez a telepítésre szánt memória gyökérmappájába, ott pedig nem látni a telepítés után semmit, és az onnan kihelyezett fájlokat meg a siscontentből nem tudom meghatározni, hogy hová lesznek.

Ha valaki esetleg olyanban tudna segíteni, hogy egy szűz memóriakártyára feltelepíti az Opera 10 régebbi bétáját és megnézi, hová kerülnek a fájlok, azzal rengeteget segíthetne! Mert egy ilyet egy backupolással meg lehet oldani, viszont az egész telefont backupolni az már kicsit húzósabb... :confused3:

Mindenesetre köszi a segítőszándékot, méltányolom!
letoltoos
Újonc
Újonc

Kitaláltam valamit! Ez lehet jó lesz! Ha rájöttem megírom! Hát ha jól jön még valakinek!

SZERK.: Töröltem az egész E-t, illetve kimentettem gépre, de még a teljesen üres memóriára is frissítési hibát írt ki... :(
úgyhogy tuti valamije be van mentve C-re, onnan meg csak akkor fogom tudni eltávolítani, ha tudom mi az, vagy ha legyalulom az egészet...
cerpix
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5800

Hozzászólás Szerző: cerpix »

Hy Nokia 5800 ra telepiteném a opera mini 5töt,és ezt írja ki.Hitelesítés sikertelen.
Galthan
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia C3-00 iPod Touch 3G 32g

Hozzászólás Szerző: Galthan »

cerpix írta:Hy Nokia 5800 ra telepiteném a opera mini 5töt,és ezt írja ki.Hitelesítés sikertelen.
Ezt nálam akkor szokta kiírni mikor rosszul van beállítva a dátum!
1jimdavis
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung Core Plus SM-3500

Hozzászólás Szerző: 1jimdavis »

sziasztok!
Tudna valaki segiteni?Az opera mini vagy opera mobil 10-ben hogy lehet megváltoztatni a gyorshivokat?Ha lehet pm-ben kérném a választ!-köszike!
Válasz küldése

Vissza: “Hálózat, internet”