A telefonomon hard resetet szeretnék csinálni és melyek azok a mappák amiket törölni kell a belső 8gb-ból meg a memóriakártyáról
Előre is köszi!

A private, resource, sys és system mappákat.Anti1 írta:Sziasztok!
A telefonomon hard resetet szeretnék csinálni és melyek azok a mappák amiket törölni kell a belső 8gb-ból meg a memóriakártyáról
Előre is köszi!![]()
Köszipotter55 írta:A private, resource, sys és system mappákat.Anti1 írta:Sziasztok!
Előre is köszi!![]()
Nem S60v2-es témával próbálkozol? Mert az nem fog menni.megtudod írta:Hello. Miért van az hogy ha fel akarok telepíteni egy sis témát. Nem engedi. Azt írja hogy nem támogatott. Eddig támogatta. Most meg már nem. Nem értem!
Akkor senkinek sincs ötlete??Anti1 írta:Sziasztok!
Nem tudom, hogy találkozott-e már valaki hasonló problémával ami a következő: ha bármi féle sms-t kapok és azt megnézem, utána a telefon nagyon, de nagyon belassul egészen addig, míg újra nem indítom a készüléket.
Energy prof. olyankor kb 0,5- 0,8W teljesítmény között megy, ami több mint a normál teljesítmény. Ilyenkor Taskman programot megnézve nem fut semmi program rajta.
Tegnap már újra telepítettem a telefont teljes egészében, illetve próbáltam az üzenetek eredeti helyét, ami a telefonmemória, átállítani a memória egységre. A hiba ugyanúgy jelentkezett...
Esetleg valakinek ötlete erre a hibára?
Köszönöm a segítségeteket előre is!
Szép napot!
Jbak Taskmant próbáltad? Ha megvan a tettes, akkor ezzel beállíthatod, hogy ne induljon el.Anti1 írta:Akkor senkinek sincs ötlete??Anti1 írta:Sziasztok!
Nem tudom, hogy találkozott-e már valaki hasonló problémával ami a következő: ha bármi féle sms-t kapok és azt megnézem, utána a telefon nagyon, de nagyon belassul egészen addig, míg újra nem indítom a készüléket.
Energy prof. olyankor kb 0,5- 0,8W teljesítmény között megy, ami több mint a normál teljesítmény. Ilyenkor Taskman programot megnézve nem fut semmi program rajta.
Tegnap már újra telepítettem a telefont teljes egészében, illetve próbáltam az üzenetek eredeti helyét, ami a telefonmemória, átállítani a memória egységre. A hiba ugyanúgy jelentkezett...
Esetleg valakinek ötlete erre a hibára?
Köszönöm a segítségeteket előre is!
Szép napot!
Valamiféle progi megmutatja-e azt, hogy milyen program fut éppen a telefonon a taskman-en kívül, mert az nem mutat semmit, de áramfelvétel az van bőven...
Köszönöm.