Nokia E65

Kizárólag Nokia E-szériával foglalkozó témák
letoltoos
Újonc
Újonc
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia E65

Hozzászólás Szerző: letoltoos »

Sziasztok!

A napokban vettem egy E65-ös készüléket, de az istennek sem tudom úgy meghackelni, hogy teljes fájlhozzáférésem legyen a telefonon, valaki legyen szíves megmondani, hogy melyik programot kellene használnom ehhez 4.06.××.×× firmware-rel! A megfelelő installserver.exét bemásoltam a C:\sys\bin-be modóval, mert azzal hozzáférek ezekhez a fájlokhoz, viszont más programoknak nincs teljes rendszerszintű fájlhozzáférése, emiatt például a fontrouter .ini fájlját sem tudja az a program átírni, így nem tudom megnöveli az igen csak kicsi betűk méretét.

Valaki, aki egy ilyen firmware-es készüléket hackelt már, legyen szíves egy rövid leírást csinálni a pontos fájlokkal, amikkel menni fog, hálásan köszönöm!
muzsikus2
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Huawei P10 Plus
Has thanked: 6 times
Been thanked: 68 times

Hozzászólás Szerző: muzsikus2 »

letoltoos írta:Sziasztok!

A napokban vette egy E65-ös készüléket, de az istennek sem tudom úgy meghackelni, hogy teljes fájlhozzáférésem legyen a telefonon, valaki legyen szíves megmondani, hogy melyik programot kellene használnom ehhez 4.06.××.×× firmware-rel! A megfelelő installserver.exét bemásoltam a C:\sys\bin-be modóval, mert azzal hozzáférek ezekhez a fájlokhoz, viszont más programoknak nincs teljes rendszerszintű fájlhozzáférése, emiatt például a fontrouter .ini fájlját sem tudja az a program átírni, így nem tudom megnöveli az igen csak kicsi betűk méretét.

Valaki, aki egy ilyen firmware-es készüléket hackelt már, legyen szíves egy rövid leírást csinálni a pontos fájlokkal, amikkel menni fog, hálásan köszönöm!
Hali!
Helloox2-vel.
Ez alapján szerezd be a cer és key fájlokat majd szignózd ezzel a helloox-et telepítsd a telóra és futtasd. Majd a rompatcherben kapcsold be az open 4 all patchet.
GT-I9505 SGS4 (4.4.2) FNB8/FNB8/FNB8 + root
letoltoos
Újonc
Újonc

muzsikus2 írta:
letoltoos írta:Sziasztok!

A napokban vette egy E65-ös készüléket, de az istennek sem tudom úgy meghackelni, hogy teljes fájlhozzáférésem legyen a telefonon, valaki legyen szíves megmondani, hogy melyik programot kellene használnom ehhez 4.06.××.×× firmware-rel! A megfelelő installserver.exét bemásoltam a C:\sys\bin-be modóval, mert azzal hozzáférek ezekhez a fájlokhoz, viszont más programoknak nincs teljes rendszerszintű fájlhozzáférése, emiatt például a fontrouter .ini fájlját sem tudja az a program átírni, így nem tudom megnöveli az igen csak kicsi betűk méretét.

Hali!
Helloox2-vel.
Ez alapján szerezd be a cer és key fájlokat majd szignózd ezzel a helloox-et telepítsd a telóra és futtasd. Majd a rompatcherben kapcsold be az open 4 all patchet.
Köszi a gyors választ!

Ezt a helloOX-et már próbáltam, de lehet nem jó rompatchert raktam mellé, belinkelnéd azt is, hogy abból melyik kellene? Köszi előre is!

SZERK.: Más gond van, ez a helloox nem bírja végig csinálni a szükséges műveleteket, az installserver.exe bemásolásánál egyszerűen nem megy tovább, tegnap Damir kollégával kb. kétszer vártunk a megváltásra olyan 5-10 percig, de nem ment tovább a telepítés. :sad:
letoltoos
Újonc
Újonc

4.0633.74.00-os firmware működő Hackelése:

Ezt a firmware-t nem lehet az új módszerekkel hackelni, szinte az összes metódust kipróbáltam, végül külföldi oldalakon bukkantam rá, hogy a régi 1.03-as HelloOX-szel kell.

1. Töltsük hát le a HelloOX 1.03-as verzióját.

2. Szignózzuk, majd telepítsük!

3. Ezután indítsuk el, és hagyjuk futni egy bő 3-4 percig!

4. Nyomjunk Cancel-t, magától nem fog leállni a folyamat!

5. Indítsuk el még egyszer a programot, második alkalommal más parancssor fut le, itt kiválaszthatjuk, hogy szeretnénk-e föltelepíteni a Modo-t is. (Ezt döntse el ki-ki maga, a hackeléshez nem fog kelleni!)

6. Ezután még fut valameddig, majd kiírja, hogy DONE! azaz kész is vagyunk! :smartass:

Ezt a leírást illene beleírni az első hsz-be, mivel annak, aki normálisan neki akar állni a hackelésnek, annak igen sokáig tarthat, amíg erre rábukkan, és a legtöbb leírás nem szól KÜLÖN e készülék, ezen firmware-éről.
Szabyka77
Újonc
Újonc
Has thanked: 5 times

Hozzászólás Szerző: Szabyka77 »

letoltoos írta:4.0633.74.00-os firmware működő Hackelése:

Ezt a firmware-t nem lehet az új módszerekkel hackelni, szinte az összes metódust kipróbáltam, végül külföldi oldalakon bukkantam rá, hogy a régi 1.03-as HelloOX-szel kell.

5. Indítsuk el még egyszer a programot, második alkalommal más parancssor fut le, itt kiválaszthatjuk, hogy szeretnénk-e föltelepíteni a Modo-t is. (Ezt döntse el ki-ki maga, a hackeléshez nem fog kelleni!)

6. Ezután még fut valameddig, majd kiírja, hogy DONE! azaz kész is vagyunk! :smartass:

Ezt a leírást illene beleírni az első hsz-be, mivel annak, aki normálisan neki akar állni a hackelésnek, annak igen sokáig tarthat, amíg erre rábukkan, és a legtöbb leírás nem szól KÜLÖN e készülék, ezen firmware-éről.
Én így csináltam ahogy le van írva ...
Kiírta az Applying patchest majd leállítotam bő 5 perc múlva, utánna szintén elindítottam a progit, de ismét ez az Applying patches jött elő! Mit ronthattam el ?A progit a telefonra telepítettem nem a memókártyára... :hmm2:
letoltoos
Újonc
Újonc

Szabyka77 írta:
letoltoos írta:4.0633.74.00-os firmware működő Hackelése:

Én így csináltam ahogy le van írva ...
Kiírta az Applying patchest majd leállítotam bő 5 perc múlva, utánna szintén elindítottam a progit, de ismét ez az Applying patches jött elő! Mit ronthattam el ?A progit a telefonra telepítettem nem a memókártyára... :hmm2:
Firmware verzió? Volt formázva a telefon, mielőtt neki láttál, mert egyébként nem garantálható, hogy működik, én egy nullára gyalult telefonnal csináltam meg!
champ
Újonc
Újonc
Készüléktípus: e65

Hozzászólás Szerző: champ »

Sziasztok,

valaki segítsen. Hetek óta küzdök a wifi csatlakozással, de képtelenség. Legújab fw, helloox fent, és a hálózatot megtalálja. webböngészés, majd "csatlakozás nem áll rendelkezésre". Bármit teszek vele, ez a problémája. A router már ki van belezve, semmit nem kér és mindenki tud rá csatlakozni. A teló nem...
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

champ írta:Sziasztok,

valaki segítsen. Hetek óta küzdök a wifi csatlakozással, de képtelenség. Legújab fw, helloox fent, és a hálózatot megtalálja. webböngészés, majd "csatlakozás nem áll rendelkezésre". Bármit teszek vele, ez a problémája. A router már ki van belezve, semmit nem kér és mindenki tud rá csatlakozni. A teló nem...
Szia!

Próbáltad máshol is?
Érdemes lenne megpróbálni.
champ
Újonc
Újonc
Készüléktípus: e65

Hozzászólás Szerző: champ »

Damir írta:

Szia!

Próbáltad máshol is?
persze, már sok helyen!
a telóval van a gond
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

champ írta:
Damir írta:

Szia!

Próbáltad máshol is?
persze, már sok helyen!
a telóval van a gond
Akkor próbálj meg szoftvert frissíteni, előtte csinálj biztonsági mentést, de csak a névjegyekről, üzenetekről, naptárról és jegyzetekről.
Válasz küldése

Vissza: “E-széria”