Nokia E71
-
- Újonc
- Készüléktípus: 5800 xpress music
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia E71
Sziasztok!
Most szereztem egy ilyen telefont, és van vele egy olyan problémám, hogy a jelzőfény folyamatosan halványan villog. Még akkor is ha kikapcsolom azt.
Szerintetek mi lehet ez? Csak azért kérdem mert már volt e50-em e 51-em, és egyik sem csinált ilyet......
Előre is köszi a választ!
Most szereztem egy ilyen telefont, és van vele egy olyan problémám, hogy a jelzőfény folyamatosan halványan villog. Még akkor is ha kikapcsolom azt.
Szerintetek mi lehet ez? Csak azért kérdem mert már volt e50-em e 51-em, és egyik sem csinált ilyet......
Előre is köszi a választ!
-
- Újonc
- Készüléktípus: 5800 xpress music
Hoppá!
Köszönöm már rá is jöttem..... Vegyétek semmisnek a kérdésemet!
Csak be volt kapcsolva az adatforgalom jelző... Na ilyen nem volt egyik telefonomban sem.
Csak be volt kapcsolva az adatforgalom jelző... Na ilyen nem volt egyik telefonomban sem.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: E71
Fogalmam sincs hogy tudták adatforgalom jelzőfénynek fordítani a "breathing light" funkciót.contrast írta:Hoppá!
-
- 1. szint
- Készüléktípus: E71 grey
Hogyan lehet az,hogy eddig a régi szoftal,a memokártya képek menűjébe,mentette a telo a képeket,most pedig a memokártya galéria,részébe.
Igy aztán nem tudok az új szoftver,miatt képet fórumba küldeni,mert nem ajánlja fel a galériát,csak a memokari/képek dokumentumok,activenotest,egyebek almenűt,áthelyezni se tudom.
Van valami +oldás erre?
Igy aztán nem tudok az új szoftver,miatt képet fórumba küldeni,mert nem ajánlja fel a galériát,csak a memokari/képek dokumentumok,activenotest,egyebek almenűt,áthelyezni se tudom.
Van valami +oldás erre?
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Eddig az összes Nokia telefon a Képek mappába mentett, vagy az Attachments-be. A Galériát mint olyat csak kiírja a telefon, hogy ott is szerepelni fog, de ettől függetlenül a mentési hely az, amit leírtam. Legalábbis az kéne, hogy legyenferzoo írta:Hogyan lehet az,hogy eddig a régi szoftal,a memokártya képek menűjébe,mentette a telo a képeket,most pedig a memokártya galéria,részébe.
Van valami +oldás erre?
Olyan, hogy Galéria mappa nincs a memkarin, és szerintem a rendszer se szokott létrehozni.
-
- 1. szint
Az biztos hogy memokarira menti a képet,de az is furcsa,hogy a multimédia/galériában találom meg,a fájlkezelő mappáiban pedi sehol nincs.
Pedig ott,kellene lennie,itt minden fájlt,képet docut,+találtam régebben.
Nem igazán értem.
Nem igazán értem.
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Lehet ott csak az indexképeket látod. Lehet az eredeti képek már nincsenek rajta a telefonon és azért nem látod a képeket a fájlkezelőben.ferzoo írta:Az biztos hogy memokarira menti a képet,de az is furcsa,hogy a multimédia/galériában találom meg,a fájlkezelő mappáiban pedi sehol nincs.
Nem igazán értem.
De ez csak egy tipp.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
-
- 1. szint
Úgy tűnik,megvannak,a júniusban készültek,201006,mappa,a májusi képek,201005,mappa,de ezt már átneveztem.Pár hete.
Talán ez zavart meg,ezért nem találtam.
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
A lényeg, hogy megvanferzoo írta:Úgy tűnik,megvannak,a júniusban készültek,201006,mappa,a májusi képek,201005,mappa,de ezt már átneveztem.Pár hete.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E71
Ha Nokia E71-en szeretnék videot nezni, mire kell konvertálnom és mekkora méretre? (320x240, és mov?)