Valahol találtam egy "Modded Precision.sis" programot ami megváltoztatja a SPB Sell Professzionális módban levő hátterét (és a telóét is)! Telepítés után a telefon témái között lehet megtalálni! Ezt a programot lehet a Siscontent-el szerkeszteni! (leírás itt::http://forums.samsungi8910omnia.com/sam ... mod-2.html)ltnine2 írta:Sziasztok Srácok!
Egy kis segítségre lenne szükségem...:
Van egy hátterem, amit be szeretnék integrálni egy témába, mint menü háttér, hogy frankó legyen a Shell Professzionális képernyőjén...
Ha szétbontom a téma telepítőjét, mely fájlt kell lecserélni?
Köszönettel: muveszur
SPB Mobile Shell (symbian)
- golan7
- 3. szint
- Készüléktípus: Note2 LTE+HUAWEI IDEOS S7 Slim
- Nem: Férfi
- Has thanked: 141 times
- Been thanked: 138 times
Re: SPB Mobile Shell (symbian)
Samsung Galaxy Note II LTE (T-mobil) DN3 Rom
Megosztásom
Mielőtt valamit megkérdeznél használd a keresőt és nézd meg az első oldalt és ha van, a GY.I.K. oldalt!!!
Megosztásom
Mielőtt valamit megkérdeznél használd a keresőt és nézd meg az első oldalt és ha van, a GY.I.K. oldalt!!!
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S JF5
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Ember, ez nagyon tuti! Köszönöm szépen! Sikerült végre... Mostmár a betűk színét kellene csak megváltoztatni feketére...golan7 írta: Valahol találtam egy "Modded Precision.sis" programot ami megváltoztatja a SPB Sell Professzionális módban levő hátterét (és a telóét is)! Telepítés után a telefon témái között lehet megtalálni! Ezt a programot lehet a Siscontent-el szerkeszteni! (leírás itt::http://forums.samsungi8910omnia.com/sam ... mod-2.html)
http://www.i8910.blog.hu Tippek, trükkök érdekességek egy helyen
- golan7
- 3. szint
- Készüléktípus: Note2 LTE+HUAWEI IDEOS S7 Slim
- Has thanked: 141 times
- Been thanked: 138 times
Szerintem azt is meg lehet változtatni!ltnine2 írta:Ember, ez nagyon tuti! Köszönöm szépen! Sikerült végre... Mostmár a betűk színét kellene csak megváltoztatni feketére...golan7 írta: Valahol találtam egy "Modded Precision.sis" programot ami megváltoztatja a SPB Sell Professzionális módban levő hátterét (és a telóét is)! Telepítés után a telefon témái között lehet megtalálni! Ezt a programot lehet a Siscontent-el szerkeszteni! (leírás itt::http://forums.samsungi8910omnia.com/sam ... mod-2.html)
Samsung Galaxy Note II LTE (T-mobil) DN3 Rom
Megosztásom
Megosztásom
- bladehu2
- 5. szint
- Készüléktípus: G2
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 359 times
ezt a "programot" úgy hívják hogy symbian téma és van belőle párXezergolan7 írta:Valahol találtam egy "Modded Precision.sis" programot ami megváltoztatja a SPB Sell Professzionális módban levő hátterét (és a telóét is)!ltnine2 írta:Sziasztok Srácok!
Egy kis segítségre lenne szükségem...:
Van egy hátterem, amit be szeretnék integrálni egy témába, mint menü háttér, hogy frankó legyen a Shell Professzionális képernyőjén...
Ha szétbontom a téma telepítőjét, mely fájlt kell lecserélni?
Köszönettel: muveszur

-
- 3. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S JF5
- Has thanked: 0
Csak hogy melyik/melyeket kell módosítani a betűszínhez...bladehu2 írta: ezt a "programot" úgy hívják hogy symbian téma és van belőle párXezerés ja, a témát lehet szerkeszteni (betűszínt is) lásd az előző pár hozzászólást.

Esetleg van arról valami információd, hogy elérhető lesz-e a teljeskijelzős mód, vagy pedig felejtős?
http://www.i8910.blog.hu Tippek, trükkök érdekességek egy helyen
fonix232 írta: Ez a tartalom jog- és másolásvédett. Hamarosan cikk is lesz belőle, illetve topik a fórumon. Addig is megkérek mindenkit hogy ne másolja le, vagy ha meg is teszi, a szerzőt (engem) mindenféleképp tüntesse fel!
Valóban, a szerzőt tüntessük fel: http://symbiandev.cdtools.net A szerző: Aquarius

- fonix232
- 5. szint
- Készüléktípus: ZTE Blade
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 44 times
A programé lehet, de ő csak az ikonok kicserélését mutatja be, a Theme Graphics Switcher programmal. Hátterek, egyéb elementek cseréjéről szó sincs, sem az SVG, MIF, MBM fájlok kézzel való szerkesztéséről.potrien írta: Valóban, a szerzőt tüntessük fel: http://symbiandev.cdtools.net A szerző: Aquarius
Hm. Valóban így van. Nekem azért nem tűnt fel mert én mindig kézzel módosítom, és tudom hogy általában ha SVG a háttér, akkor az első kettő-három SVG element az a keresett elem. De ha nincs közte, akkor marad az MBM, amit kicsomagolni egyszerűbb, és nem kell vesződni az SVG-vé konvertálássalbladehu2 írta:na ja, csak az a baj hogy egy normális témában nem bmp a háttér. de ez sem teljesen igaz hogy csak az mbm-ben lévő bitmap-eket lehet lecserélni, mert a mif-ben is le lehet cserélni az svgb-ket, csak baromi macerásfonix232 írta:Igazad van (egyes esetekben). Bocsi elnéztem. De akkor is, a MIF file-t kézzel is lehet szerkeszteni, abban pedig benne van az anyag.
VISZONT.Ez csak akkor érvényes, ha a háttér és a menüháttér nem SVG alapú, hanem rendes bitkép. Ebben az esetben pedig benne kell hogy legyen az MBM fileban. És mivel a SISContents MBM-SKN társítása nincs meg, ezért nem tünteti felén erőt vettem magamon, kibontottam az svgb-ket, átkonvertáltam svg-re őket, megkerestem gimp-el (ez jeleníti meg egyedül jól nekem) melyik a menüháttér, csináltam olyan méretű jpg-t, online oldalon konvertáltam svg-be, kicseréltem a kérdéses svgb-t a saját svg-mre. carbon hátteres a menüm, illetve az spb lifestyle menüi is
jogvédett leírás!

Ja és még valami. Az SVG-ket Inkscape-el szerkeszd, és a beépített Fálkezelőben (sajátgép, stb) a RENESIS SVG Player meg tudja jeleníteni az ikonokat (csak állítsd az alapértelmezett társítást Internet Explorer-re. Inkscape-el nekem valamiért sosem ment).
- ZTE Blade - CyanogenMod 7
- Haipad M7 - PhoenixMod [0805] v1.1
- Asus Transformer TF101 32GB - Revolver 2.5, Clemsyn kernel v9, custom sound mod
- bladehu2
- 5. szint
- Készüléktípus: G2
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 359 times
hát az utolsó fül a colours, ott lehet egy csomó minden színét változtatni. sajna a betűszín nem olyan egyszerű hogy na betűszín és kész, hanem minden sz.rt külön különltnine2 írta:Csak hogy melyik/melyeket kell módosítani a betűszínhez...bladehu2 írta: ezt a "programot" úgy hívják hogy symbian téma és van belőle párXezerés ja, a témát lehet szerkeszteni (betűszínt is) lásd az előző pár hozzászólást.
Kezdem megkedvelni ezt a Shellt...
Esetleg van arról valami információd, hogy elérhető lesz-e a teljeskijelzős mód, vagy pedig felejtős?
lehet/kell állítgatni. az órát pl az istenért se találom hogy melyik lehet (a kicsit ami sima szöveg és ami nagyon sz.rul néz ki az spb tetejénél).
elvileg lesz majd valamikor fullscreen mód, de most vagy nagyon dolgoznak az spb-s srácok vagy kollektívan elhúztak szabira mert vagy 1,5 hete meg se mukkannak.
- kisatis
- 1. szint
- Készüléktípus: ZTE Blade + E65
- Has thanked: 5 times
Helló mindenki!
Csak annyi a gondom, hogy megszűnt az időjárás jelentés, tehát a frissítés után "nem található adat" válasz jön.
Reggel még jó volt... Ötlet? Vagy ez is a handy weather sorsára jut, amit nagyon nem szeretnék
build341
üdv
Csak annyi a gondom, hogy megszűnt az időjárás jelentés, tehát a frissítés után "nem található adat" válasz jön.
Reggel még jó volt... Ötlet? Vagy ez is a handy weather sorsára jut, amit nagyon nem szeretnék

build341
üdv
Apeelme customROM