A nagy szervizes topik

A készülékek szervízes tapasztalataival, illetve szervízeléssel kapcsolatos témák
Fórum szabályok
Ebben a fórumban csak a készülékek gyári hibáival, szervizelésével kapcsolatos tapasztalatokat várjuk. A készülékeknek megvannak a saját topikjai általános célokra, tehát itt kizárólag szervízeléssel foglalkozunk. A nem ide tartozó témákat töröljük!
A fórum használat című topikot mindenképp olvasd el!
hubbabubba
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E 65
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: A nagy szervizes topik

Hozzászólás Szerző: hubbabubba »

strust írta:
horseface írta:Sziasztok! Segítséget kérnék.Vásároltam Telenor üzletben egy új gyári nokia aksit az n82-m höz.Elkezdtem tölteni de 30 perc múlva telit jelez és persze ezután hamar merül egyszerűen nem lehet tovább tölteni.Mondom semmi gond rossz a cucc van ilyen.Boltba vissza csere eredmény ugyanaz.Beleraktam egy másik készülékbe ugyanez a jelenség.Mi lehet ez? Mit lehet tenni? Visszavigyem még 1-szer? Köszi.
Normális szerintem... párszor maximálisan fel kell tölteni ahhoz, hogy elérje a maximum kapacitást... De ha mégsem lenne jó akkor vidd vissza ennyire egyszerű :)
hubbabubba írta:Hali!
Sajnos a mai napon behalt a billentyűzetvilágítás a telefonon(E65).Azután érdeklődnék,hogy milyen költséges egy ilyen javítás,esetleg én meg tudnám-e csinálni.
Előre is köszönet!
Melyik része halt be? a numerikus vagy ami az elcsúszós részen van?

Jana08 írta:hali. nokia 6120c készülékem van. az lenne a problémám, hogy mikor engem hívnak alig hallom a hívó felet. hangszóró csere nem segített. azt mondták, hogy talán a szoftver csere megoldaná a problémámat. én még nem csináltam ilyet. minden segítségnek örülnék.
viewtopic.php?f=64&t=26
A numerikus része nem világit.
hubbabubba
Újonc
Újonc

Macika írta:
hubbabubba írta:Hali!
Sajnos a mai napon behalt a billentyűzetvilágítás a telefonon(E65).Azután érdeklődnék,hogy milyen költséges egy ilyen javítás,esetleg én meg tudnám-e csinálni.
Előre is köszönet!
Ha megnyomkodod, akkor azért néha felvillan?
Sajnos nem,semmit se csinál.
-Dr-Strust-
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Sony Xperia Z
Nem: Férfi
Has thanked: 31 times
Been thanked: 32 times

Hozzászólás Szerző: -Dr-Strust- »

Sajnos én nem tudom mi baja lehet... alaplapra tippelek... oxidálódás, vagy ilyesmi... esetleg leejtés... de kíváncsi vagyok Macika mit mondd ;)
Kép
Kép
hubbabubba
Újonc
Újonc

strust írta:Sajnos én nem tudom mi baja lehet... alaplapra tippelek... oxidálódás, vagy ilyesmi... esetleg leejtés... de kíváncsi vagyok Macika mit mondd ;)
Ok köszönöm!
-Dr-Strust-
Moderátor
Moderátor

Haverom elhagyta az N95-ösét... és szakadt az eső...
Sétáltak egy ilyen füves rét féleségen :D Majd hazafelé rájött, hogy nincs meg a telója... Visszasétált és a kis N95-öse ott úszkált egy pocsolya alján... És még be volt kapcsolva!!!!
Mivel betanítottam, hogy ha víz éri a telót tépje ki az akkut, és hozza át nekem, ezért ő ezt is tette!
Kivette a pocsolyából, kivette az akkut kifolyatta belőle a vizet, áthozta hozzám, én szétszedtem kiszárítottam, kitakarítottam, összeraktam, a telefon tökéletesen működik :)

Ennyit számít, hogy ha valaki kiveszi az akkut vagy nem...
Ha próbálgatta volna, vagy töltőre teszi vagy ilyesmi akkor már én se tudtam volna megmenteni a telefont...
Kép
Kép
gyalu
Újonc
Újonc
Készüléktípus: LG Optimus 3d

Hozzászólás Szerző: gyalu »

Szisztok!
Volna egy problémám. Nagy nehezen összekukáztam egy 5800 alaplapot olcsóé. A srác akitől vettem korrekt volt, adott tesztelési lehetőséget, tökéletesnek tűnt. Otthon összeraktam, és örömködtem vala neki, hogy újra ketyeg a kicsike. Utána a meglepetés, kb. fél naponta, van úgy hogy óránként, sőt néha 10 percenként, szóval teljesen random-szerűen kikapcsol a telefon. Se kép, se elköszönés, egyszerűen off. Valószínű hogy elcseszhettem valamit az összerakásnál, a kérdés az hogy mit. Az akksi nem melegszik, térerő, gps, wlan, blu, minden jól működik, egyszerűen csak random offol a teló. Az elején azt hittem a főzött rom miatt van, ezért visszaraktam az eredi szoftot (külföldről becibált teló, a matrica szerinti PC-set raktam vissza), de a helyzet semmit sem változott. Akkor most ráb...tam, vagy szedjem szét újra, és nézzem meg a..... És itt jöttök ti a képbe. :)
-Dr-Strust-
Moderátor
Moderátor

Hát szerintem ez nem összerakási hiba :S
Az imei számába nincsen kérdőjel? Abba amit a telefon ír ki csillag kettőskereszt 06 kettőskeresztre...
Kép
Kép
gyalu
Újonc
Újonc
Készüléktípus: LG Optimus 3d

Hozzászólás Szerző: gyalu »

Hali!
Az feltűnt volna nekem is, de ha lopott lenne a teló, fel se állna a hálózatra, nem? Viszont ha nem összerakási hiba, akkor elkeserítesz. Még az akksiban bízok, bár a töltöttségjelző nem ugra-bugrál.
Anonymus
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N95 8Gb

Hozzászólás Szerző: Anonymus »

Sziasztok!

Ötleteket várok. Szervízben volt a nokia n95 8gigás telo ,s lecserélték róla az első és hátsó burkolatot...azóta csak kihangositva hallom mit beszél a vonalban lévő...engem lehet hallani mindenképp csak én nem hallok semmit csak kihangositva,viszont a zacsiban nincs a hangszóró amiben kaptam vissza a régi boritást...lehetséges hogy benne van és valami mégsem jó??

A.
-Dr-Strust-
Moderátor
Moderátor

vagy hangszóróból kaptál "véletlenül" selejtet vagy szalagkábelből
Kép