Programok telepítése
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia n95 8gb
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Programok telepítése
Sziasztok volna egy olyan problemam a szignozassal hogy a helloox ot mikor akarom telepiteni vagy akar mejik progit amit kellet szignozni orokke azt irja ki hogy a szukseges alkamazas hozzaferes nincs meg adva,akar mijen szignozott progit akarok fe tenni ezt irja mi a teendo valaki ha tudna segiteni az jo lenne,Email cimem summerke76@gmail.com es a yahoo messenger idem summerke76 yahoon konnyeb lenne vegyen fe valaki es segitsen me nem boldogulok !
- ferret
- Fő moderátor
- Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
- Nem: Férfi
- Has thanked: 112 times
- Been thanked: 350 times
A hellooxot a te telód IMEI számára kért szignófájlokkal szignóztad?summerke76 írta:Sziasztok volna egy olyan problemam a szignozassal hogy a helloox ot mikor akarom telepiteni vagy akar mejik progit amit kellet szignozni orokke azt irja ki hogy a szukseges alkamazas hozzaferes nincs meg adva,akar mijen szignozott progit akarok fe tenni ezt irja mi a teendo valaki ha tudna segiteni az jo lenne,Email cimem summerke76@gmail.com es a yahoo messenger idem summerke76 yahoon konnyeb lenne vegyen fe valaki es segitsen me nem boldogulok !

-
- Újonc
- Készüléktípus: 5800
Segítség.
A flashlite 2.1 symbian .sys szeretném telepíteniés az írja ki hogy NEM TELEPÍTHETŐ BEÉPÜLŐ ÖSSZETEVŐ.
A másik pedig a flashplayer.sys erre meg azt írja, hogy a TELEPÍTÉS NEM TÁMOGATOTT.
Mit lehet ezekkel kezdeni?
Előre is köszönöm a segítséget.
Pisti.
A flashlite 2.1 symbian .sys szeretném telepíteniés az írja ki hogy NEM TELEPÍTHETŐ BEÉPÜLŐ ÖSSZETEVŐ.
A másik pedig a flashplayer.sys erre meg azt írja, hogy a TELEPÍTÉS NEM TÁMOGATOTT.
Pisti.
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Van alapból rajta falsh lite, ami swf fájlokat le tud játszani.pisti1985 írta:Segítség.
Pisti.
Ha pedig netes videókat akarsz nézni, akkor rakd fel Skyfire böngészőt.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.

Nokia mobilok zenei klipekben.

-
- Újonc
- Készüléktípus: 5800
Sziasztok.
Telepíteni akarom a DivX Player 0.90-es verzióját és azt írja hogy NEM MEGBÍZHATÓ KIBOCSÁJTÓ VÉDETT ALKALMAZÁS NEM TELEPÍTHETŐ.
Mindegyik DivX Olayere ezt írja ki.
Mit lehet ennek csinálni?
Pisti.
Telepíteni akarom a DivX Player 0.90-es verzióját és azt írja hogy NEM MEGBÍZHATÓ KIBOCSÁJTÓ VÉDETT ALKALMAZÁS NEM TELEPÍTHETŐ.
Mindegyik DivX Olayere ezt írja ki.
Mit lehet ennek csinálni?
Pisti.
-
- Újonc
- Készüléktípus: n85
Sziasztok! Igazából nem tudtam h hova írjak ez ügyben.: Adott egy Nokia, rajta rengeteg telefonszá, ami nem csak névből és számból állnak, hanem e-mail címek, fontos adatok, azaz Contact-ok. Ezeket szeretném áttmásolni egy Samsung-ra. Hogy oldható meg az, hogy a contact-ok is áttkerüljenek?
A sim kártyára való másolás nem jöhet szóba, mert azon nincs elég hely.
Ha rossz helyre írtam akkor bocs.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5230
Sziasztok!
Nokia 5230-as telefonom van ,telepítettem rá power mp3-at majd egy külön skin csomagot másoltam fel a megadott mappába.
Mikor az új skineket akartam kipróbálni sötét lett a kijelző , működik a lejátszó ,de nem látok semmit a kijelzőn.
Próbáltam telepíteni majd eltávolítani a telefon memóriájába ill a memóriakártyára is ,de mindig ugyanaz a sötét kijelző fogad.
Hogy tudom a power mp3 konfigurációs fájljait telesen eltávolítani a telóról ?
Nokia 5230-as telefonom van ,telepítettem rá power mp3-at majd egy külön skin csomagot másoltam fel a megadott mappába.
Mikor az új skineket akartam kipróbálni sötét lett a kijelző , működik a lejátszó ,de nem látok semmit a kijelzőn.
Próbáltam telepíteni majd eltávolítani a telefon memóriájába ill a memóriakártyára is ,de mindig ugyanaz a sötét kijelző fogad.
- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 86 times
Szinkrónizáld PC-vel, (PC Suite-ban be lehet állítani hogy milyen programmal szinkronizáljon, pl. outlook) És keress egy PC-s programot a Samsunghoz, talán így menni fog. Sajnos nem ismerem a Samukat, nem tudom hogy működik a PC szinkronizáció... Csak egy tipp volt.bzs87 írta:Sziasztok! Igazából nem tudtam h hova írjak ez ügyben.: Adott egy Nokia, rajta rengeteg telefonszá, ami nem csak névből és számból állnak, hanem e-mail címek, fontos adatok, azaz Contact-ok. Ezeket szeretném áttmásolni egy Samsung-ra. Hogy oldható meg az, hogy a contact-ok is áttkerüljenek?
- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 86 times
Valószínű rossz skint használtál. Próbáld ki hogy letörölsz minden skint. Vagy, ha emlékszel milyen skint választottál, töröld ki majd nevezz át egy másikat (működőt) arra a névre. Ha nem jó, próbálj többet.hajasn írta:Sziasztok!
- Metoyou22
- Újonc
- Készüléktípus: 5530
helló!
olyan problémám van hogy kiakartam törölni egy alkalmazást a telepített alkalmazások menüből és helyette véletlen a Symbian OS STDIOSERVER-t töröltem ki
és hát a zenelejátszómban az ikonok meg minden más lett
Hogyan tudnám visszaállítani vagy honnan tudnám letölteni ? ?
help me
olyan problémám van hogy kiakartam törölni egy alkalmazást a telepített alkalmazások menüből és helyette véletlen a Symbian OS STDIOSERVER-t töröltem ki

Hogyan tudnám visszaállítani vagy honnan tudnám letölteni ? ?

help me