A nagy szervizes topik
Fórum szabályok
Ebben a fórumban csak a készülékek gyári hibáival, szervizelésével kapcsolatos tapasztalatokat várjuk. A készülékeknek megvannak a saját topikjai általános célokra, tehát itt kizárólag szervízeléssel foglalkozunk. A nem ide tartozó témákat töröljük!
A fórum használat című topikot mindenképp olvasd el!
Ebben a fórumban csak a készülékek gyári hibáival, szervizelésével kapcsolatos tapasztalatokat várjuk. A készülékeknek megvannak a saját topikjai általános célokra, tehát itt kizárólag szervízeléssel foglalkozunk. A nem ide tartozó témákat töröljük!
A fórum használat című topikot mindenképp olvasd el!
- -Dr-Strust-
- Moderátor
- Készüléktípus: Sony Xperia Z
- Nem: Férfi
- Has thanked: 31 times
- Been thanked: 32 times
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N8
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 0
Re: A nagy szervizes topik
Valami kapcsolatot megadnál ? 2 db-nál van kedvezmény ?Van készleten ?Marad a posta akkor.Köszi Üdv Attila
- -Dr-Strust-
- Moderátor
Nincs nálam 1 se... én is úgy rendelem... Postán elküldöm perszeiom736 írta:Valami kapcsolatot megadnál ? 2 db-nál van kedvezmény ?Van készleten ?Marad a posta akkor.Köszi Üdv Attila
Kapcsolatnak egyenlőre itt a privát üzenet, és ha már biztos a biznisz akkor adok telószámot, természetesen privátban
Kedvezmény hát a kettő árából 500-500 ft-ot tudok engedni, tehát a kettő összesen 15 ezer +posta
Írj privátba, ha komolyan érdekel, megbeszéljük, elutalod a zsét, megrendelem a cuccot (másnapra ideér hozzám) és küldöm is amint megjön
- horseface
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5800XM Black
- Has thanked: 0
Sziasztok! Segítséget kérnék.Vásároltam Telenor üzletben egy új gyári nokia aksit az n82-m höz.Elkezdtem tölteni de 30 perc múlva telit jelez és persze ezután hamar merül egyszerűen nem lehet tovább tölteni.Mondom semmi gond rossz a cucc van ilyen.Boltba vissza csere eredmény ugyanaz.Beleraktam egy másik készülékbe ugyanez a jelenség.Mi lehet ez? Mit lehet tenni? Visszavigyem még 1-szer? Köszi.
-
- Újonc
- Készüléktípus: E 65
Hali!
Sajnos a mai napon behalt a billentyűzetvilágítás a telefonon(E65).Azután érdeklődnék,hogy milyen költséges egy ilyen javítás,esetleg én meg tudnám-e csinálni.
Előre is köszönet!
Sajnos a mai napon behalt a billentyűzetvilágítás a telefonon(E65).Azután érdeklődnék,hogy milyen költséges egy ilyen javítás,esetleg én meg tudnám-e csinálni.
Előre is köszönet!
-
- Újonc
- Készüléktípus: NOKIA 6120c
hali. nokia 6120c készülékem van. az lenne a problémám, hogy mikor engem hívnak alig hallom a hívó felet. hangszóró csere nem segített. azt mondták, hogy talán a szoftver csere megoldaná a problémámat. én még nem csináltam ilyet. minden segítségnek örülnék.
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Itt le van írva, hogy hogyan kell frissíteni.Jana08 írta:hali. nokia 6120c készülékem van. az lenne a problémám, hogy mikor engem hívnak alig hallom a hívó felet. hangszóró csere nem segített. azt mondták, hogy talán a szoftver csere megoldaná a problémámat. én még nem csináltam ilyet. minden segítségnek örülnék.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
- -Dr-Strust-
- Moderátor
Normális szerintem... párszor maximálisan fel kell tölteni ahhoz, hogy elérje a maximum kapacitást... De ha mégsem lenne jó akkor vidd vissza ennyire egyszerűhorseface írta:Sziasztok! Segítséget kérnék.Vásároltam Telenor üzletben egy új gyári nokia aksit az n82-m höz.Elkezdtem tölteni de 30 perc múlva telit jelez és persze ezután hamar merül egyszerűen nem lehet tovább tölteni.Mondom semmi gond rossz a cucc van ilyen.Boltba vissza csere eredmény ugyanaz.Beleraktam egy másik készülékbe ugyanez a jelenség.Mi lehet ez? Mit lehet tenni? Visszavigyem még 1-szer? Köszi.
Melyik része halt be? a numerikus vagy ami az elcsúszós részen van?hubbabubba írta:Hali!
Előre is köszönet!
viewtopic.php?f=64&t=26Jana08 írta:hali. nokia 6120c készülékem van. az lenne a problémám, hogy mikor engem hívnak alig hallom a hívó felet. hangszóró csere nem segített. azt mondták, hogy talán a szoftver csere megoldaná a problémámat. én még nem csináltam ilyet. minden segítségnek örülnék.
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Ha megnyomkodod, akkor azért néha felvillan?hubbabubba írta:Hali!
Előre is köszönet!