A nagy szervizes topik

A készülékek szervízes tapasztalataival, illetve szervízeléssel kapcsolatos témák
Fórum szabályok
Ebben a fórumban csak a készülékek gyári hibáival, szervizelésével kapcsolatos tapasztalatokat várjuk. A készülékeknek megvannak a saját topikjai általános célokra, tehát itt kizárólag szervízeléssel foglalkozunk. A nem ide tartozó témákat töröljük!
A fórum használat című topikot mindenképp olvasd el!
iom736
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N8
Has thanked: 2 times
Been thanked: 0

Re: A nagy szervizes topik

Hozzászólás Szerző: iom736 »

Személyes átvétel lehetséges lenne ? És ha igen akkor hol ? Köszi
-Dr-Strust-
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Sony Xperia Z
Nem: Férfi
Has thanked: 31 times
Been thanked: 32 times

Hozzászólás Szerző: -Dr-Strust- »

Komárom
Kép
Kép
iom736
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N8
Has thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: iom736 »

Valami kapcsolatot megadnál ? 2 db-nál van kedvezmény ?Van készleten ?Marad a posta akkor.Köszi Üdv Attila
-Dr-Strust-
Moderátor
Moderátor

iom736 írta:Valami kapcsolatot megadnál ? 2 db-nál van kedvezmény ?Van készleten ?Marad a posta akkor.Köszi Üdv Attila
Nincs nálam 1 se... én is úgy rendelem... Postán elküldöm persze ;)
Kapcsolatnak egyenlőre itt a privát üzenet, és ha már biztos a biznisz akkor adok telószámot, természetesen privátban ;)
Kedvezmény hát a kettő árából 500-500 ft-ot tudok engedni, tehát a kettő összesen 15 ezer +posta
Írj privátba, ha komolyan érdekel, megbeszéljük, elutalod a zsét, megrendelem a cuccot (másnapra ideér hozzám) és küldöm is amint megjön ;)
Kép
Kép
horseface
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5800XM Black
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: horseface »

Sziasztok! Segítséget kérnék.Vásároltam Telenor üzletben egy új gyári nokia aksit az n82-m höz.Elkezdtem tölteni de 30 perc múlva telit jelez és persze ezután hamar merül egyszerűen nem lehet tovább tölteni.Mondom semmi gond rossz a cucc van ilyen.Boltba vissza csere eredmény ugyanaz.Beleraktam egy másik készülékbe ugyanez a jelenség.Mi lehet ez? Mit lehet tenni? Visszavigyem még 1-szer? Köszi.
hubbabubba
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E 65

Hozzászólás Szerző: hubbabubba »

Hali!
Sajnos a mai napon behalt a billentyűzetvilágítás a telefonon(E65).Azután érdeklődnék,hogy milyen költséges egy ilyen javítás,esetleg én meg tudnám-e csinálni.
Előre is köszönet!
Jana08
Újonc
Újonc
Készüléktípus: NOKIA 6120c

Hozzászólás Szerző: Jana08 »

hali. nokia 6120c készülékem van. az lenne a problémám, hogy mikor engem hívnak alig hallom a hívó felet. hangszóró csere nem segített. azt mondták, hogy talán a szoftver csere megoldaná a problémámat. én még nem csináltam ilyet. minden segítségnek örülnék.
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

Jana08 írta:hali. nokia 6120c készülékem van. az lenne a problémám, hogy mikor engem hívnak alig hallom a hívó felet. hangszóró csere nem segített. azt mondták, hogy talán a szoftver csere megoldaná a problémámat. én még nem csináltam ilyet. minden segítségnek örülnék.
Itt le van írva, hogy hogyan kell frissíteni.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
-Dr-Strust-
Moderátor
Moderátor

horseface írta:Sziasztok! Segítséget kérnék.Vásároltam Telenor üzletben egy új gyári nokia aksit az n82-m höz.Elkezdtem tölteni de 30 perc múlva telit jelez és persze ezután hamar merül egyszerűen nem lehet tovább tölteni.Mondom semmi gond rossz a cucc van ilyen.Boltba vissza csere eredmény ugyanaz.Beleraktam egy másik készülékbe ugyanez a jelenség.Mi lehet ez? Mit lehet tenni? Visszavigyem még 1-szer? Köszi.
Normális szerintem... párszor maximálisan fel kell tölteni ahhoz, hogy elérje a maximum kapacitást... De ha mégsem lenne jó akkor vidd vissza ennyire egyszerű :)
hubbabubba írta:Hali!
Sajnos a mai napon behalt a billentyűzetvilágítás a telefonon(E65).Azután érdeklődnék,hogy milyen költséges egy ilyen javítás,esetleg én meg tudnám-e csinálni.
Előre is köszönet!
Melyik része halt be? a numerikus vagy ami az elcsúszós részen van?

Jana08 írta:hali. nokia 6120c készülékem van. az lenne a problémám, hogy mikor engem hívnak alig hallom a hívó felet. hangszóró csere nem segített. azt mondták, hogy talán a szoftver csere megoldaná a problémámat. én még nem csináltam ilyet. minden segítségnek örülnék.
viewtopic.php?f=64&t=26
Kép
Kép
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

hubbabubba írta:Hali!
Előre is köszönet!
Ha megnyomkodod, akkor azért néha felvillan?
Válasz küldése

Vissza: “Szervíz”