Quickoffice
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5800 C6v20 aut720 rom
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Quickoffice
Felraktam 5800 úgy hogy letöltöttem a trialt és arra telepítettem a quickoffice n97.sis-t működik is csak a telefonmemóriára települt, nem lehetett választani. valahogy meg lehet oldani hogy a kártyára települjön? Köszi!
-
- Újonc
- Készüléktípus: 5800 XM
Üdv:
Fent van a telefonon az új szoftver amibe alapból fent van a Quickoffice. Az a gondom, hogy csak olvasni lehet, ha új dokumentumot akarok készíteni, azt nem tudok.
Tudna valaki segíteni ebben?

Fent van a telefonon az új szoftver amibe alapból fent van a Quickoffice. Az a gondom, hogy csak olvasni lehet, ha új dokumentumot akarok készíteni, azt nem tudok.
Tudna valaki segíteni ebben?

- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
- Nem: Férfi
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 86 times
A gyári office-szel csak olvasni lehet. A letöltéseknél keress rá az office szóra és válogass. Nem tudom már melyik működik jól, próbálgasd őket időrendben visszafelé. Az egyik biztosan jó lesz.kispista írta:Üdv:
Tudna valaki segíteni ebben?![]()
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5800
Sziasztok új vagyok a fórumon! Egy problémával fordulnék Hozzátok, lehet, hogy már volt erről szó, de nem találtam ilyet.
Letöltöttem az egyik verzióját a Quickoffice programnak, amihez kellett az alapcsomag (szintén innen letöltött, mert az volt az instrukcióknál, h le kell szedni a gyárit, ha fel akarjuk rakni az újat).
Meg is történt, minden működik, viszont az alkalmazás miatt települt egy másik ikon (Ces_AppCloser), amit nem tudok megnyitni. Később olvastam, hogy ez normális ennél a verziónál, de van olyan is, ahol már nem jelenik meg. Ebből kiindulva fel akarnám telepíteni az a javított verziót, viszont ha ráállok a Quickoffice-ra --> Opciók --> Eltávolítás akkor nem csinál semmit a telefon, mintha nem érzékelné a parancsot. A Ces_AppCloser-rel ugyanez a helyzet. Hogyan tudom eltávolítani a programot?
Egy másik kérdés, hogy van egy olyan letöltési lehetőség, ami a PDF olvasását teszi lehetővé Quickoffice-hoz (Quickoffice.Adobe.Reader.LE, legalábbis a cím ezt sugallja), telepítésnél azt írja, hogy Telepítés nem leteséges, tegye fel az alapcsomagot. Második kérdésem tehát, hogyan lehet szinkronba hozni a kettőt. Amúgy nekem egy másik egyszerű PDF olvasó is megfelel, ezzel kapcsolatban ha tudnátok ajánlani valamit esetleg.
Segítségeteket előre is köszönöm!
Letöltöttem az egyik verzióját a Quickoffice programnak, amihez kellett az alapcsomag (szintén innen letöltött, mert az volt az instrukcióknál, h le kell szedni a gyárit, ha fel akarjuk rakni az újat).
Meg is történt, minden működik, viszont az alkalmazás miatt települt egy másik ikon (Ces_AppCloser), amit nem tudok megnyitni. Később olvastam, hogy ez normális ennél a verziónál, de van olyan is, ahol már nem jelenik meg. Ebből kiindulva fel akarnám telepíteni az a javított verziót, viszont ha ráállok a Quickoffice-ra --> Opciók --> Eltávolítás akkor nem csinál semmit a telefon, mintha nem érzékelné a parancsot. A Ces_AppCloser-rel ugyanez a helyzet. Hogyan tudom eltávolítani a programot?
Egy másik kérdés, hogy van egy olyan letöltési lehetőség, ami a PDF olvasását teszi lehetővé Quickoffice-hoz (Quickoffice.Adobe.Reader.LE, legalábbis a cím ezt sugallja), telepítésnél azt írja, hogy Telepítés nem leteséges, tegye fel az alapcsomagot. Második kérdésem tehát, hogyan lehet szinkronba hozni a kettőt. Amúgy nekem egy másik egyszerű PDF olvasó is megfelel, ezzel kapcsolatban ha tudnátok ajánlani valamit esetleg.
Segítségeteket előre is köszönöm!
- tomi937
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S2
- Has thanked: 28 times
- Been thanked: 8 times
üdv.
egy olyan olyan gondom van e51-en hogy az új quick officera akarok frissíteni és letöltés végén mindig azt írja ki hogy letöltés sikertelen > vásárlás megszakítása,(már két hete így megy) pedig régebbi szoftvereknél mindig frissített és hibátlanul működött, mi lehet a gond?
előre is köszi.
egy olyan olyan gondom van e51-en hogy az új quick officera akarok frissíteni és letöltés végén mindig azt írja ki hogy letöltés sikertelen > vásárlás megszakítása,(már két hete így megy) pedig régebbi szoftvereknél mindig frissített és hibátlanul működött, mi lehet a gond?
előre is köszi.
- ferret
- Fő moderátor
- Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
- Has thanked: 112 times
- Been thanked: 350 times
Próbáld meg ezttomi937 írta:üdv.
előre is köszi.

A base package-t is tedd fel. A leírásba oda van írva, hogy hol találod.

- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Az csak akkor kel, ha kéri az alapcsomagot. Ha volt már fönt vagy alapból rajta van akkor nem kell azt felrakni.tomi937 írta:köszi így működik, a base package az mire jó? mert megy nélküle is.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.

Nokia mobilok zenei klipekben.

- tomi937
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S2
- Has thanked: 28 times
- Been thanked: 8 times
értem köszi.potter55 írta:Az csak akkor kel, ha kéri az alapcsomagot. Ha volt már fönt vagy alapból rajta van akkor nem kell azt felrakni.tomi937 írta:köszi így működik, a base package az mire jó? mert megy nélküle is.

- pilu01
- 1. szint
- Készüléktípus: E71-Spica-SGS
Egy aprócska kérdés csak!
A fentlévő verziót hogyan tudom eltávolítani? N97!
A fentlévő verziót hogyan tudom eltávolítani? N97!
E71-Spica-SGS