SPB Mobile Shell (symbian)

Csak a Symbian rendszerprogramokkal kapcsolatos témák
hun_milo
3. szint
3. szint
Készüléktípus: E 72 Lumia710
Nem: Férfi
Has thanked: 52 times
Been thanked: 17 times

Re: SPB Mobile Shell (symbian)

Hozzászólás Szerző: hun_milo »

Üdv, tegnaptól az időjárás progija az istennek se akar frissíteni, se autómatán se kézivel, se neten se wlan-on, ötlet??
hun_milo
3. szint
3. szint
Készüléktípus: E 72 Lumia710
Has thanked: 52 times
Been thanked: 17 times

Hozzászólás Szerző: hun_milo »

wonthy írta:A szolgaltato nevet hol lehet bealitani???
jobb alsó gomb>>Widget hozzáadása>>Szolgáltató neve :laza3:
http://kepfeltoltes.hu/100612/SuperScre ... es.hu_.jpg
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hun_milo 2010-06-12 szomb. 19:45:38-kor.
wagtom
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5800 XPress Music
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: wagtom »

Sziasztok!

5800-ám van a taylor féle csw-vel. Érdekes módon nekem csak a legelső változata működik a shellnek, a legujabb folyamatosan megfagy. Akár az időjárásba megyek be, akár hátteret akarok változtatni. Van esetleg valami ötletetek?

Előre is köszi, üdv
hanczur
2. szint
2. szint
Készüléktípus: VK JB 6.4
Has thanked: 29 times
Been thanked: 14 times

Hozzászólás Szerző: hanczur »

Én is azt a cfw-t használom és nekem tökéletesen fut.Szerintem próbáld meg újra felteni vagy egy hardreset esetleg még segitene szerintem.
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

wagtom írta:Sziasztok!

5800-ám van a taylor féle csw-vel. Érdekes módon nekem csak a legelső változata működik a shellnek, a legujabb folyamatosan megfagy. Akár az időjárásba megyek be, akár hátteret akarok változtatni. Van esetleg valami ötletetek?

Előre is köszi, üdv
Kapcsold ki a ROMPatcher-ben az open4all-t. Talán akkor jó lesz.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
bladehu2
5. szint
5. szint
Készüléktípus: G2
Has thanked: 59 times
Been thanked: 359 times

Hozzászólás Szerző: bladehu2 »

lilalur írta: nos: a médialejátszótól el-el száll az egész shell, de a szolgáltató nevével már nincsenek gondok.
mivel elkezdtek az uj update-ekben rle tömörített bmp-ket használni, illetve ehez van igazítva a qalayouts tartalma is. tehát az egyedi témád miatt fagyhat
a média widget. cseréld ki a qa_layouts-t az újra, és abba vezesd át a válzotatásokat (ha van ilyesmid) a régi xml-ekből. nekem így tökéletesen megy (illetve
én lecseréltem a va_misc_now-ban a media ikonokat az új rle fájlokra, azokat úgyse módosítottam.
ja a másik, azt írta a fejlesztő srác, hogy hamarosan (valszeg a publikus update1-ben már így lesz) teljesen átírják a skinkezelést, és nem fogja betölteni a bmp tartalmú
.dat-okat, csak az rle-ket tartalmazót. a szép a dologban az, hogy az rle sem hétköznapi, nekem eddig semmi se nyitotta meg (állítólag PS megtudja, de annyira nem volt eddig fontos
hogy ez miatt felrakjam azt a böszmeteg cuccot). adtak hozzá egy kis exe-t ami parancssorból elvégzi a konverziót, kár hogy egyrészt png-ből dolgozik (tehát előbb át kell konvertálni az összes
bmp-t png-be), másrészt csak egyesével tudja, tehát *.png-t nem eszik meg csak a pontos fájlnevet :x
A méretéből adódóan első blinkre azt mondom egy frissítés az előző verziókhoz (igaz a 316 nekem kimaradt). (kb fele akkora mint a sima SPB shell de lehet hogy csak piszok jól van tömörítve ilyennel nem foglalkoztam)
public 295-ös release: 6,8MB, 332-es beta2 release 6,2MB. nemtom szerintem ez nem a fele :) mindegyik full verzió amúgy, nincs náluk olyan frissítés amit inkább patch-nak lehetne hívni és csak a program egy részét cserélné. annyival kisebb amennyivel a tömörített képek kisebbek lettek. mellesleg nemtom nekem stabilan megkajálja a 18-20MB ramot akkor is ha kikapcsolom a saját skineket és a gyári tömörített formát tölti be (3 oldalas óvszer képernyő :D , telerakva widgetekkel meg parancsikonokkal). mellesleg mi a pékre lehetne lefordítani a LifeStyle -t? arról azért nem az spb tehet hogy a kreativitást általában nélkülöző és csak egymást majmolni tudó magyar marketingesek ezt a nevet adták a kotonjuknak, de annak sincs nagyobb köze magához a kifejezéshez mint az spb főképernyőjének.
Kapunk továbbá egy érint és tart támogatást ami őszintén szólva fogalmam sincs min változtat (nem tapasztaltam semmi extrát)
ez már a beta1-ben is volt, azt csinálja hogy ha kikapcsolod akkor hiába nyomod a widgeteket nem vált szerkesztés módba, csak a menüből lehet szerkeszteni a főképernyőt.
És egy elforgatós beállítást ahol immáron kiválaszthatjuk hogy elforgatva vagy portréba jelenjen e meg a shell vagy esetleg továbbra is a rendszer beállításait használja.
mondjuk ez nekem pont nem megy, se landscape-re se automatára állítva nem fordul el. de lehet ez az miatt van hogy be volt rakva egy olyan 200159ED.txt amibe beleírtam az spbms-t mint nem forgatandót, most meg hiába törlöm (igen, a cre-jét is), nem akarja elfelejteni.
bladehu2
5. szint
5. szint
Készüléktípus: G2
Has thanked: 59 times
Been thanked: 359 times

Hozzászólás Szerző: bladehu2 »

potter55 írta:
wagtom írta:Sziasztok!
Előre is köszi, üdv
Kapcsold ki a ROMPatcher-ben az open4all-t. Talán akkor jó lesz.
nekem mindig be van kapcsolva az open4all meg az installserver is, mégsincs ilyen gondom. de lehet hogy azért mert én nem tört (azaz buherált exe-jű) verziót használok :) vagy ha használsz valami egyedi skint akkor próbáld meg kikapcsolni (én át szoktam nevezni az e:\others\spbshell könyvtárt spbshell.off -ra) és a gyári skinnel elindítani.
lilalur
1. szint
1. szint
Has thanked: 5 times
Been thanked: 10 times

Hozzászólás Szerző: lilalur »

Aham a PS viszi az rle-t is (szerintem a gimp is. BMP, rle és valami harmadik (asszem a bid) van e trióban a winfile-nél) a kérdés csak annyi, hogy maradt e a 16bites r5g6b5 tömörítés? Nem lesz kis meló átvariálni mindent hülye rle-be... dehát ennyivel kisebb lesz ( a saját egyébként nem lesz az. Pont ugyanakkora mint a bmp) Lifestyle legyen mondjuk Jakab. Olyan nagyon nem érdekel hogy nevezik, szeretem mert olyan térbeli érzést ad a lassabban csúszó háttérkép ;)

Amúgy teljesen igazad volt. Kb minden hiba a moddolt fájloknak volt köszönhető. A mediaplayer pl csak az rles-jön be (bár itt lehet a saját xmlje inkább hiányzik neki de mind1 is.) de törölve a moddokat mindne működött.
Mondjuk nekem csak a hülye gyári lejátszót kezeli, vigye el a fene :lol:

A naptárat reformálnák meg végre :D azt szeretem használni benne.
A méretét benéztem. Nem tudom miért emllékeztem olyan 12-13 megára. mind1...
AMúgy egy ötlet: Ikonválasztás az egyes kitett widgeteknek! Ez tök jó lenne mert nem kéne azon variálni, hogy a kiszemelt témában az ikon a háttér és a menük is korrektek legyenek. + ha éppen nincs egy progihoz ikon a témába az sem kell hogy kilógjon. Mondjuk az ikon lehetne jó szigorúan PNG!!! Fájl még az se érdekelne ha méretkorlátot kapna. Lenne egy spbshell/picon könyvtár ahonnét beolvassa a png-ket ikonnak és a widget szerkesztésénél (ha programról van szó vagy mostmár fájlról is) lehetne kérni ikonbeállítást is.
lilalur
Gery82
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia n97 mini
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Gery82 »

Hali!N97 mini-m van,és állandóan fagy az SPB.Hol találom a Rompacther-t és az Open4 all-t? Azt írtátok ha ezt kikapcsolom akkor nem fog fagyni.
dobi003
1. szint
1. szint
Készüléktípus: ZTE BLADE.T-Mobile.2.2 Froyo
Has thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: dobi003 »

menü/alkalmazások/tel.alkalkamazások/RomPatcher/,nyisd meg és ott kiadott mappában tudod állítani mi legyen bekapcsolva és min ne !!zöld nyíl bekapcsol,kék nyíl kikapcsolva adott Patch.
Válasz küldése

Vissza: “Rendszerprogramok”